خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

فرزندپروری ۱۱ سبک فرزند پروری

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 44
  • بازدیدها 5K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
. ثابت قدم باشید و به قول خود عمل کنید

بچه‌ها بسیار باهوش هستند و حافظه‌ی خوبی دارند. اگر به حرف و قول خود عمل نکنید ان‌ها به راحتی یاد می‌گیرند که می‌توانند بدون هیچ پیامدی کار خود را انجام دهند.

ترفندهای فرزندپروری صحیح

• اگر به آنها می‌گویید «آروم باش. اگر، سر و صدا کنی نمی‌تونی قبل از خواب کتاب بخونی» باید این کار را انجام دهید. بله، گاهی اوقات به نظر می‌رسد که دارید خودتان را مجازات می‌کنید، اما برای آنها بسیار مهم است که بدانند حرف شما حتما عملی می‌شود‌.
  • وقتی فرزندتان متوجه شود که شما پر از تهدیدهای توخالی هستید، در آینده به سختی می‌تواند به حرف شما عمل کند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
  • همین امر در مورد قول‌های شما نیز صدق می‌کند "اگر تو مدرسه بچه‌ی خوبی باشی، وقتی اومدم دنبالت می‌ریم پارک" به قول خود عمل کنید زیرا ان‌ها قول شما را به یاد دارند.

۱۱. مهربان و محکم باشید

داشتن لحن محبت آمیز و با افتخار در والدین بسیار مهم است. ر*اب*طه ای که بر اساس احترام متقابل بنا شده است. در طول روز به آنها عشق بورزید هم فیزیکی و هم کلامی.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
ترفندهای فرزندپروری صحیح

• کودک خود را نوازش، ب*و*س و ب*غ*ل کنید. به صورت ویژه و مشخص با اون صحبت کنید. "من عاشق اینم که باهات رنگ آمیزی کنم"، "عاشق پیاده روی باهاتم"، "خیلی دوست دارم با هم کتاب بخونیم."
  • آما موقع تربیت اقتدار داشته باشید. به حرف خود عمل کنید. اگر به ان‌ها می‌گویید گوش ندادن حرف شما پیامدهای به دنبال دارد، حتما به آن عمل کنید. آنها به شما به خاطر محبت، راستگویی و قابل اعتماد بودن احترام خواهند گذاشت.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
۱۲. از طنز استفاده کنید

همه چیز لازم نیست جدی باشد. شرایط وخیم زیادی وجود داشته است که من توانسته‌ام آن را کنترل کنم زیرا با بچه ام شوخی کرده‌ام. استفاده از شوخ طبعی در حین تربیت بسیار مهم است، به کودک شما می‌آموزد که دارای حس شوخ طبعی باشد، شخصیت او را می‌سازد و به رشد بینش کمک می کند.

شما باید برای مدت زمان زیادی نقش والدین را بازی کنید، پس این کار را برای خود و فرزندتان ل*ذت بخش کنید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
۱۳. اجازه دهید فرزندتان حقی نسبت به احساسات خود داشته باشد (آنها می توانند فریاد بزنند و گریه کنند، اگر دلیل و راه مناسبی برای این کار داشته باشند)

ما نمی‌خواهیم فرزندانمان را سرکوب کنیم. آنها باید بتوانند افکار و احساسات خود را بیان کنند و باید حق داشته باشند که احساس غمگینی، عصبانیت، ناامیدی و غیره داشته باشند. با این حال، این وظیفه ماست که به آنها بیاموزیم که چگونه این را به درستی بیان کنند.

• اگر در مغازه هستید، فرزندتان باید بفهمد که دیگران نمی خواهند صدای فریاد او را بشنوند، این کار گوش مردم را آزار می‌دهد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
  • اگر در فضای امن خانه هستید، کودک شما باید بتوانند احساسات خود را ابراز کنند. اما حتما دستورالعمل‌ها و محدودیت‌های لازم را برای آن‌ها تعیین کنید.
مطمئنا اینکه کودک به‌خاطر نگرفتن کلوچه از سر عصبانیت یک ساعت فریاد بزند، کار درستی نیست.

گاهی اوقات، اگر کودکی روز بدی را سپری می‌کند، مثلا اگر در طول روز استراحت نکرده باشد، اگر شما برای مدتی با او در زمان عصبانیتش نشسته‌اید و او هنوز تسلیم نشده است، می‌توانید چیزی شبیه به این بگویید: «می‌توانی احساس ناراحتی کنی و اگر بخوای می‌تونی به گریه ادامه بدی، اما الان واقعاً گوش‌هام رو ازار می‌ده، پس باید بری تو اتاقت.»

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
اینکه آن‌ها فضای برای خود داشته باشند که بتوانند کتاب بخوانند یا استراحت کنن به آرام شدن ان‌ها کمک می‌کند. گاهی اوقات تنها چیزی که نیاز دارند ترک آن موقعیت است و بعد از آن به آرامش می‌رسند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
۱۴. تناسب سنی، مثال‌های برای بالا و پایین سه سال

برای کودکان زیر سه سال باید کوتاه و مستقیم صحبت کنید. لغات اضافه را حذف کنید. مثلا بگویید "گ*از گرفتن درد داره، اخ"

برای یک کودک بالای سه سال، می‌توانید از زبان رساتر استفاده کنید: «دهن ما برای گ*از گرفتن غذاست. وقتی دوستانمون رو گ*از می‌گیریم به بدنش آسیب می‌زنیم. اگر کمک لازم داری، به معلمت بگو.»

البته می‌توانید کمی با کلمات بازی کنید. کودک شما می‌تواند کلمات زیادی را در دو سالگی و حتی کلمات بیشتری را در دو و نیم سالگی درک کند. شما می‌دانید فرزندتان چه توانایی‌های دارد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
۱۵. احساسات و قضاوت خود را کنترل کنید

اگر روز سختی را پشت سر گذاشته اید و باید یک دقیقه به خودتان استراحت دهید، این کار را بکنید. چیزی پیدا کنید که بچه‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه مشغول کند و استراحت کنید.

آروم باش. لیاقتش رو داری.

زمانی که ما احساس استرس می‌کنیم، فرزندانمان نیز دچار استرس می‌شوند. اگر واقعاً نیاز به استراحت داشته باشیم، نمی‌توانیم با آرامش با فرزندان خود رفتار کنیم.

بالا