فرزندپروری ۱۱ سبک فرزند پروری

• نویسنده موضوع امی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 44
  • بازدیدها 4K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
۵. برقراری ارتباط
با فرزندتان مثل یک فرد صحبت کنید. از زبان مناسب سن آن‌ها استفاده کنید. تصور نکنید که کودک شما برای درک حرفتان سن کمی دارد.
احترام گذاشتن به فرزندتان این است که در طول روز با او ارتباط مناسب برقرار کنید. خود شما به عنوان یک فرد، از دانستن آنچه در روزتان اتفاق می افتد ل*ذت می برید، و می توانید برای اتفاقات آینده برنامه ریزی کنید. شما همچنین دوست دارید بدانید چرا همچین اتفاقاتی رخ دادند. این به ما کمک می کند تا دنیای اطراف خود را بهتر پردازش کنیم.بچه ها هم همینطور

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
ترفندهای فرزندپروری صحیح

• "قراره بریم فروشگاه چون گوجه نداریم. تو کمک بزرگی هستی، می‌شه کمک کنی گوجه‌ها رو انتخاب کنیم؟"
  • "امروز بعد از اینکه رسیدیم مدرسه فقط ۵ دقیقه برای بازی وقت داریم، بعدش باید بریم سر کلاس، بوست کنم و از هم خداحافظی کنیم"
  • با دادن اطلاعات کامل به کودکان آن‌ها می‌توانند برای آینده برنامه ریزی کنن و این کار از وقوع اشوب پیشگیری می‌کند.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
۶. به ان‌ها هشدار دهید

در کنار برقراری ارتباط، باید قبل از پایان مهلت مقرر به فرزندانمان هشدار دهیم. این به فرزندان ما زمان لازم را برای آمادگی ذهنی می دهد.

شما به عنوان یک فرد دوست ندارید بدون اطلاع قبلی مجبور به انجام کاری شوید، ترجیح می‌دهید از قبل اطلاع داشته باشید. کودکان هم همین‌طور هستند.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
ترفندهای فرزندپروری صحیح

• "پنج دقیقه دیگه کتاب‌هامون رو جمع می‌کنیم و شام می‌خوریم"
  • "این صفحه رو که رنگ کردیم باید آماده بشیم"
  • هشدار برای کودکانی تغییر حالت مشکل دارند خیلی مفید است.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
. واضح خواسته‌های خود را بیان کنید

ما می‌خواهیم فرزندانمان را برای موفقیت آماده کنیم، می‌خواهیم بدانند که از آنها چه انتظاری می‌رود و ما در اعمالشان به دنبال چه هستیم.

ترفندهای فرزندپروری صحیح

• "ازت می‌خوام کتاب‌هات رو جمع کنی" به جای "تمیزکاری کن"
  • فهمیدن و رمزگشایی منظور ما وقتی واضح صحبت نمی‌کنیم برای کودکان دشوار است، باید برای آن‌ها دستورالعمل و راه‌های ساده و واضح ارائه کنیم. برای اطمینان از اینکه آن‌ها به وضوح دستورالعمل‌های ما را درک می کنند، از فرزندانتان بخواهید حرف شما را تکرار کنند، یا از آنها در مورد آنچه گفتید بپرسید: "چه چیزی رو باید برداری؟"

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
۸. به جای اینکه به ان‌ها بگویید چه کارهای انجام ندهند به ان‌ها بگویید چه کارهای را باید انجام دهند
این روشی برای بیان دستورالعمل‌های ما است که عادت کردن به آن زمان می‌برد. اما این نوع آموزش و جمله بندی با نحوه پردازش اطلاعات توسط ذهن انسان بهتر عمل می کند.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
ترفندهای فرزندپروری صحیح

• به‌جای گفتن "ما برادرمون رو کتک نمی‌زنیم" باید بگوییم "ما برادرمون رو نوازش می‌کنیم"
  • به جای گفتن "غذات رو پرت نکن"، باید بگوییم "غذا باید تو بشقاب باشه"
  • وقتی می شنوییم"غذات رو پرت نکن"، مغز قسمت "پرت کردن غذا" را قبل از بخش "نکن" پردازش می کند.
  • مثال عالی این فرضیه دستگاه‌های خودپرداز داخل فروشگاه است. تا به حال پیش آمده است که کارت خود را زودتر از زمان گفته شده از دستگاه خارج کنید؟ بله، منم همینطور. این به این دلیل است که پیام روی دستگاه می گوید "کارت خود را برندارید". مغز شما «برداشتن کارت» را قبل از «نباید» پردازش می‌کند. دستگاه باید بگوید «کارت خود را داخل دستگاه نگهدارید».

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
  • اینکه به فرزندتان بگویید چه کاری باید انجام دهد، واضح و ساده است. گفتن اینکه چه کاری نباید انجام دهند می‌تواند برای یک ذهن در حال رشد گیج کننده باشد.

۹. مثبت اندیش باشید

نحوه واکنش و عملکرد ما بر فرزندان ما تأثیر می‌گذارد. اگر منفی‌نگر باشیم، بر روحیه و عملکرد ان‌ها تأثیر می‌گذارد. اگر مثبت اندیشی خود را حفظ کنیم، این نیز بر نحوه تفکر، احساس و واکنش آنها در موقعیت‌ها تأثیر می‌گذارد.

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
آشنایی با چیزها، موقعیت ها، افراد، وقایع و تغییرات جدیدی که روی می‌دهد بر فرزند شما تاثیر می گذارد.

نحوه پاسخگویی و برخورد شما با این مسائل و تغییرات تأثیر زیادی بر نحوه عملکرد و واکنش فرزندتان خواهد داشت.

مهم است که مثبت‌نگری خود را حفظ کنیم و با فرزندانمان که تجربیات جدیدی را تجربه می کنند، با دیدگاه مثبت صحبت کنیم.

به عنوان مثال، اگر زمانی که آن‌ها برای اولین بار مدرسه را شروع می‌کنند، شما ترس خود را به آن‌ها القا کنید، آن‌ها سخت‌تر می‌توانند زندگی خود را با این تجربه جدید تطبیق دهند.

بالا