آموزش عکاسی با دوربین حرفه ای به صورت جامع برای افراد مبتدی

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
قانون یک سوم
این قانون احتمالا اولین مورد در زمینه ترکیب‌بندی است که هر عکاس تازه‌کاری با آن روبرو می‌شود. دلیل این امر هم بسیار ساده است: این قانون بسیار آسان بوده و به خوبی عمل می‌کند.

اصل اولیه در این قانون آموزش عکاسی آن است که قاب دوربین خود را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس سوژه‌های عکس خود را در این سه قسمت قرار دهید. در آن صورت ترکیب‌بندی تصویر بهتر خواهد بود. اگر از جمله عکاسان تازه‌کار هستید، این قانون تا حد زیادی باعث می‌شود تا کیفیت تصاویر شما بهتر شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
وزن بصری
وزن بصری با توجه به اندازه و یا وزن اشیا متفاوت است. بر این اساس، هر چیزی که در تصویر ابتدا توجه ما را جلب می‌کند، وزن بصری بیشتری دارد. هنگامی که با استفاده از مطالب آموزش عکاسی در مورد وزن بصری اطلاعات لازم را به دست آورید، در آن صورت متوجه می‌شوید که دیگران به تصاویر چگونه نگاه می‌کنند و به این ترتیب، می‌فهمید که چه چیزهایی را در کجای تصویر بگذارید تا توجه بیننده را به همان جایی جلب کنید که می‌خواهید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
قانون مثلث
اشکال مختلف در عکاسی بسیار اهمیت دارند. مثلث‌ها تقریبا در هر چیزی که ما نگاه می‌کنیم، به طریقی وجود دارند، تنها باید آنها را شناسایی کرده و بدانیم که با آنها چه کار کنیم. مثلث ابزار بسیار خوبی برای ترکیب‌بندی است، چرا که به راحتی می‌توان آن را ایجاد کرد و همچنین تغییراتی در آن به وجود آورد. این مسئله ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین مبحث در زمینه ترکیب‌بندی عکاسی به شمار می‌رود.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
خط چشم و دید
اگر از افراد عکس می‌گیرید، عکاسی شما دارای خط چشم و دید است. این مسئله یکی از نکات آموزش عکاسی است که باید از آن آگاه باشید. داشتن اطلاعات در مورد اثری که خط دید افراد در تصویر شما دارد، بسیار مهم است. خط دید مسیری است که چشمان سوژه شما در عکس به سمت آن است. فضای منفی مقابل چهره سوژه عکس «فضای هدایت‌کننده» یا Lead Room نامیده می‌شود. این خط باعث می‌شود تا توجه ما به بخش خاصی از تصویر جلب شود.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
توازن تصویر
توازن در یک تصویر بر روی احساس ما زمانی که به آن نگاه می‌کنیم، تاثیر می‌گذارد. تصویری که نامتوازن باشد، احساسی ناخوشایند به ما می‌دهد، این در حالی است که تصویری متوازن باعث احساس آرامش ما می‌گردد. این نکته را به عنوان یکی از نکات آموزش عکاسی باید بدانید. البته انتخاب متوازن بودن یا نبودن یک عکس، اهمیتی ندارد؛ اما شما باید بدانید که برای انتخاب هر یک از این دو مورد، دلیل انتخاب چیست. این دو مورد بر روی تصاویر از جنبه‌های مختلف تاثیر می‌گذارد. اینجا هم، هر قدر اطلاعات بیشتری در مورد توازن داشته باشید، تصاویر بهتری را ثبت می‌کنید.

بالا