آموزش عکاسی با دوربین حرفه ای به صورت جامع برای افراد مبتدی

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
نکاتی در مورد عکاسی حرفه ای
حالت‌های اندازه‌گیری
عکاسی دیجیتال برای افراد تازه‌کار می‌تواند بسیار گیج‌کننده باشد. میزان در معرض نور قرار گرفتن آن قدرها ساده نیست و این طور هم نیست که با یادگیری نحوه کارکرد دیافراگم، سرعت پرده دیافراگم و میزان ISO عکاس خوبی شویم. شما باید همچنین درباره آموزش عکاسی نکاتی را بدانید و مثلا در مورد میزان نور ورودی به دوربین نیز اطلاعات داشته باشید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
حالت‌های اندازه‌گیری به دوربین شما می‌فهماند که شما چطور دوست دارید به صح*نه مورد نظر خود نگاه کنید. تصویری که در زیر می‌بینید، با استفاده از وضعیت اندازه‌گیری نقطه‌ای گرفته شده، اگر قرار بود این صح*نه با وضعیت ارزیابی‌شده گرفته شود، میزان نور کاملا متفاوتی در معرض دوربین قرار می‌گرفت و نتیجه کاملا تفاوت داشت.

اگر این نکته را به خوبی یاد بگیرید، دیگر عکس‌های شما با میزان نور زیاد و یا بسیار کم نخواهند بود.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
هیستوگرام
هیستوگرام میزان در معرض نور بودن تصویر را به صورت دقیق به شما نشان می‌دهد. صفحه ال‌سی‌دی دوربین به خوبی نمی‌تواند این میزان را به شما نشان دهد و این امر به خاطر شرایط نوری محیطی که در آن قرار دارید و همین طور میزان روشنایی صفحه است. به همین دلیل، هیستوگرام ابزاری قدرتمند است که با آن افراد تازه‌کار می‌توانند عکاسی را آغاز کنند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
حالت‌های عکاسی
همچنین بخوانید:
10 ایده عالی برای عکاسی در فصل پاییز
به عنوان کسی که به عکاسی می‌پردازید و یا کسی که به دنبال آموزش عکاسی است، از کجا تشخیص می‌دهید که کدام یک از حالت‌های عکاسی Full-Auto ،Program ،Aperture Priority ،Shutter Speed Priority یا Manual Mode را باید انتخاب کنید؟

بسیاری از کاربران اطلاعات درستی در مورد انتخاب بهترین حالت عکاسی برای شرایط نوری مختلف ندارند. همچنین بسیاری از کاربران دوست ندارند که از تنظیمات پیش‌فرض استفاده کنند. بهتر است هریک از این حالت‌های عکاسی را به خوبی بشناسید تا بتوانید کارکرد بهتری از آنها به دست آورید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عمق میدان
هنگامی که در میزان نور کمی در حال عکاسی هستید، مجبور می‌شوید تا دریچه دیافراگم را بازتر کنید تا به این ترتیب، نور کافی به لنز برسد. اما، این مسئله یک اشکال دارد و آن هم کاهش عمق میدان است.

موقعیت‌های بسیاری، مثلا مانند عکاسی مناظر پیش می‌آید که لازم است تا از دریچه دیافراگم کوچک‌تری استفاده کنید تا همه جای تصویر دارای تمرکز و فوکوس یکنواخت باشند. در نتیجه باید بدانید که عمق میدان را چگونه تنظیم می‌کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
توازن رنگ سفید
توازن رنگ سفید یکی از ویژگی‌های مهم در آموزش عکاسی بوده و باعث تغییر در نوع رنگ‌های تصویر می‌شود و عامل اصلی گرم شدن عکس به شمار می‌رود. همین ویژگی تعیین می‌کند که تصویر نهایی شما، دارای نوعی رنگ آبی، یا نارنجی، سرد و یا گرم شود.

حالت توازن رنگ سفید خودکار چندان عملکرد مناسبی ندارد؛ در نتیجه به عنوان یک عکاس تازه‌کار باید هرچه سریع‌تر این حالت را یاد بگیرید تا بهترین نتیجه را از عکاسی کسب کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
فاصله کانونی
آیا تاکنون به این مسئله فکر کرده‌اید که علامت mm روی لنز دوربین شما به چه معناست؟ یا اینکه چرا برخی از افراد از فاصله کانونی بیشتر برای عکس‌های پرتره استفاده می‌کنند؟

در واقع، فاصله کانونی تاثیری فراتر از زوم در عکس‌ها بر جای می‌گذارد. این فناوری همچنین روی پرسپکتیو نیز تاثیر بسیار زیادی دارد. برای به دست آوردن بهترین نتیجه هنگام عکاسی، بهتر است به مطالعه نکاتی آموزشی در مورد چگونگی فاصله کانونی بپردازید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
فاکتور برش
بسیاری از کاربران شاید ندانند، اما اگر کمتر از 2000 دلار برای یک دوربین هزینه کنید، به احتمال زیاد با یک سنسور برش یافته به عکاسی می‌پردازید. این بدان معناست که سنسور شما بسیار کوچک‌تر از دوربین‌های حرفه‌ای SLR است. استفاده از این نوع سنسورها باعث کاهش زاویه دید می‌شود. افرادی که در عکاسی تازه‌کار هستند، بهتر است که در میان مطالب آموزش عکاسی تحقیق کنند و ببینند که چه نوع لنزی برای کار آنها بهتر است و بعد عکاسی را شروع کنند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
فیلترهای مناسب در عکاسی
فیلترهای مناسب در عکاسی سبب می‌شوند تا از جهت‌هایی خاص، میزان نور مناسبی وارد دوربین شود. به این ترتیب، از درخشش نقطه‌ای از عکس و یا بازتاب نور از سوی اشیای غیرفلزی جلوگیری گردد. آب و شیشه و مه در آسمان مواردی هستند که باعث خ*را*ب شدن تصاویر می‌شوند. حذف کردن این بازتاب‌های نوری باعث می‌شود تا تصاویر نهایی مناسب‌تری به دست آیند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
لنز Nifty-Fifty
برای آن دسته از کاربرانی که در زمینه عکاسی تازه‌کار بوده و به دنبال نکات آموزش عکاسی هستند، باید بگوییم که لنزهای Nifty-Fifty به انواع لنز 50 میلی‌متری با f/1.8 گفته می‌شود. یک نوع لنز پرسرعت 50 میلی‌متری نزدیک‌ترین فناوری به چشم انسان است. این اعداد و ارقام به معنای کمترین میزان اعوجاج تصویری و میدان دید مناسب و مشابه با چشم انسان است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
ترکیب‌بندی
دانستن اطلاعاتی در مورد شدت نور اهمیت دارد؛ اما اگر نتوانید ترکیب‌بندی مناسبی در تصاویر خود ایجاد کنید، از نظر ثبت تصاویر خوب با مشکل مواجه خواهید شد. البته حتما لازم نیست که در این زمینه برای خودتان استاد شوید، اما اطلاع داشتن از اصول اولیه ترکیب‌بندی با استفاده از مطالب آموزش عکاسی به شما کمک می‌کند تا تصاویر بهتری را ثبت کنید.

بالا