آموزش عکاسی با دوربین حرفه ای به صورت جامع برای افراد مبتدی

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی از حیات وحش
عکاسی از حیات وحش گونه‌ای از عکاسی است که در آن از همه گونه‌های حیوانات وحشی عکس گرفته می‌شود. در این سبک فرقی نمی‌کند که حیوانات وحشی در چه اکوسیستمی زندگی می‌کند و هر جایی که یک حیوان وحشی باشد، می‌توان از او عکس گرفت. عکاسی از حیات وحش یکی از چالش‌برانگیزترین و در عین حال ل*ذت‌بخش‌ترین انواع عکس‌برداری به شمار می‌رود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی عروسی
عکاسی عروسی ترکیبی از انواع سبک‌های عکاسی است تا بهترین نتیجه در قالب عکس در اختیار عروس و داماد قرار گیرد. در این سبک، عکاس باید دانش خوبی در زمینه سبک‌های ماکرو، پرتره، عکاسی خبری، هنرهای زیبا، مد، منظره و عکاسی ورزشی/اکشن داشته باشد

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی ماکرو
این نوع عکاسی که مخفف کلمه Photomacrography است، به تصاویر بسیار نزدیک از سوژه‌هایی گفته می‌شود که در شرایط معمول بسیار کوچک هستند؛ همچون چشم حشرات، دانه قاصدک و دانه برف. معمولا اندازه سوژه در سنسور تصویری یا نگاتیو بزرگ‌تر از حد معمول است. سوژه‌های این نوع عکس‌ها در دنیای واقعی، 24 میلی‌متر یا کوچک‌تر است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی خبری
عکاسی خبری نوعی خاص از روزنامه‌نگاری است که مناظری را به منظور تعریف کردن یک داستان به تصویر می‌کشند. اغلب از این نوع عکاسی به عنوان عکاسی مستند نیز یاد می‌شود و در آن تصاویر رونمایی یک اتفاق ارائه می‌گردد تا عموم مردم از آن اتفاق یا رویداد باخبر شوند و بسیاری از افراد مفهوم تصاویر را به راحتی درک می‌کنند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی معماری
طراحی‌های معماری‌های شگفت‌انگیز و ساختمان‌هایی منحصربه‌فرد همواره باعث الهام گرفتن عکاسان و مسافران دنیا شده است. عکاسی معماری معمولا تصاویری از این حوزه را برای بینندگان به تصویر می‌کشد و احساسی که در اطراف محیط آن ساختمان وجود دارد را نیز به همگان نشان می‌دهد. در این تصاویر، زیبایی‌شناسی ساختمان‌ها و معماری‌های مختلف به بیننده نشان داده می‌شود.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی سیاه و سفید
تصاویر رنگی می‌توانند احساس شادی، روشنایی و طبع خوش را به تصویر بکشند، اما هیچ چیزی همچون تصاویر سیاه و سفید نمی‌‎تواند جذابیت را نشان دهد و در عین حال زمان را برای بیننده مشخص نکند. عکاسی سیاه و سفید که به آن مونوکروم یا تک رنگ نیز گفته می‌شود، در میان هنرمندان و روزنامه‌نگاران بسیار محبوب است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
آموزش عکاسی با دوربین DSLR برای مبتدیان
در اینجای مطلب آموزش عکاسی حرفه ای خود سعی کرده‌ایم تا با تصاویری ساده به شما نشان دهیم در عکاسی با دوربین دیجیتال و یا دیگر انواع دوربین، چطور یک عکس تهیه می‌شود و در ادامه فنون عکاسی حرفه ای را برای بهتر شدن عکس‌ها به شما ارائه می‌کنیم.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
مرحله 1: دیافراگم
دیافراگم به قطر روزنه درون لنز گفته می‌شود. تغییر در اندازه دیافراگم، اندازه این روزنه را تغییر می‌دهد و باعث می‌شود تا میزان نور بیشتر و یا کمتری وارد دوربین شود. همین امر در نهایت عمق میدان تصویر نهایی را کم و زیاد می‌کند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
مرحله 2: پرده دیافراگم
در این مرحله آینه به سمت بالا می‌چرخد و نور را روی سنسور و یا فیلم درون دوربین می‌اندازد. سرعتی که این روند دارد، میزان زمان نوردهی و همچنین میزان تاری تصویر را تعیین می‌کند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
مرحله 3: مقدار ISO
سنسور نور را دریافت می‌کند و این میزان توسط ISO تعیین می‌شود. هر قدر که مقدار ISO بالاتر باشد، حساسیت سنسور بالاتر می‌رود، اما در عین حال میزان نویز بیشتری نیز وارد تصویر می‌گردد.

بالا