آموزش عکاسی با دوربین حرفه ای به صورت جامع برای افراد مبتدی

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
اگر شما هم همچون بسیاری از افراد به عکاسی علاقه دارید و به دنبال نکاتی در مورد آموزش عکاسی هستید، موارد ارائه شده در این مقاله را مطالعه کنید.

عکاسی در انگلیسی Photography خوانده می‌شود که از دو کلمه فتو به معنای نور و گرافی به معنای نگارش تشکیل شده که در مجموع مفهوم ثبت با استفاده از نور را تداعی می‌کنند. امروزه دوربین‌های دیجیتال عکاسی کار را برای ما بسیار ساده کرده‌اند و هزاران عکس را می‌توان در فضایی بسیار کم‌حجم ذخیره کرد. در این مطلب قصد داریم تا به صورت کامل به معرفی عکاسی پرداخته و سبک‌های مختلف و انواع عکاسی را به شما معرفی کرده و در نهایت نکاتی در مورد آموزش عکاسی حرفه ای با دوربین دیجیتال یا DSLR را نیز به شما ارائه کنیم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
تاریخچه عکاسی از ابتدا
در حدود سال 1727 میلادی برابر با 1106 هجری شمسی (292 سال پیش) یوهان هاینریش شولتسه، دانشمند آلمانی به صورت تصادفی کشف کرد که کمی دوغاب گچ همراه با اسید نیتریک که ذراتی از نقره در آنها حل شده بود، در اثر تابش نور خورشید به رنگ تیره درآمدند.

روزی که او در آزمایشگاهش مشغول کار بود، متوجه تغییر رنگ یک سمت ظرفی شیشه‌ای شد که رو به پنجره و نور آفتاب قرار داشت. او یک تکه کاغذ گرته‌برداری در بطری پوشیده با نیترات نقره و گچ گذاشت و سپس کشف کرد که آن قسمت از ماده درون بطری که در معرض نور نبوده سفید مانده است. همین اتفاق آغازی برای هنر عکاسی در سال‌های بعد شد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
در حدود سال 1800، توماس وج وود استفاده از مواد حساس به نور را مورد بررسی قرار داد. او با این روش توانست تصاویر حاصل از دوربین پین هول را تثبیت کند. از این تصاویر در کارگاه سفالگری برای تزئین ظروف استفاده می‌شد. او همچنین روش فتوگرام را ابداع کرد که برای تولید کپی‌های عکاسی از برگ‌ها و اجسام دیگر بدون استفاده از دوربین به کار می‌رفت.

ژوزف نیسه فور نیپس تحقیقات زیادی در زمینه چاپ عکس به انجام رساند. او سرانجام در سال 1822 با استفاده از صفحاتی پوشیده با محلول قیر و نفت سفید، روغن و مواد دیگر توانست صفحه‌ای بسازد که تیزاب در آن تاثیر می‌کرد و به این ترتیب، اولین مخترع عکس در جهان شد. او در سال 1826 توانست عکسی دائمی از طبیعت به نام اصطبل و کبوترخانه تهیه کند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
نیپس در سال 1833 درگذشت، اما همکار او داگر در سال 1837 توانست دستگاه داگرئوتیپ را بسازد که تصویر پوزیتیو (مثبت) تولید می‌کرد. در ادامه ویلیام فاکس تالبوت روش عکاسی منحصر به خود را تکمیل کرد که در آن از نگاتیو کاغذی استفاده می‌کرد. در سال 1839 دانشمندی انگلیسی به نام جان هرشل با استفاده از سدیم تیو سولفات توانست روشی برای تهیه نسخه نگاتیور روی شیشه تهیه نماید که به مرور جایگزین نگاتیوهای کاغذی گردید.

در سال 1874 یک شرکت انگلیسی اولین شیشه‌های خشک عکاسی را روانه بازار کرد و از اینجا بود که عکاسی جنبه عملی پیدا کرد. اما حمل کردن این همه شیشه، از نظر سنگین و شکننده بودن، بسیار مشکل ایجاد می‌کرد؛ تا اینکه در سال 1881 ریچارد مادوکس انگلیسی با ابداع نوعی فیلم عکاسی از ج*ن*س ژلاتین، زمان لازم برای عکاسی را کوتاه کرد که همین زمان، نقطه عطفی در تاریخ عکاسی و عکس‌برداری به حساب می‌آید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
معرفی انواع سبک های عکاسی
در اینجا، شما را دعوت می‌کنیم تا فیلم آموزش عکاسی حرفه ای زیر را مشاهده کنید که در آن انواع سبک‌های عکاسی معرفی شده است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
در هنر عکاسی سبک‌های مختلفی وجود دارد. افرادی که به عکاسی با دوربین حرفه ای می‌پردازند، معمولا سعی می‌کنند تا به صورت تخصصی در یکی از این حوزه‌ها فعالیت کنند. اگرچه در میان این سبک‌ها، زیرشاخه‌هایی نیز وجود دارد و هر یک از آن زیرشاخه‌ها نیز برای خودش زیرمجموعه‌ای دارد، اما سعی ما این است که 10 مورد از مرسوم‌ترین سبک‌های عکاسی را در اینجا ذکر کنیم.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی منظره
همچنین بخوانید:
بهترین و ارزان ترین انواع دوربین ورزشی ضد آب 2019
عکاسی منظره شامل عکس‌هایی می‌شود که موضوع آنها زیبایی یک صح*نه از طبیعت هستند. طبیعت در ظاهر خود، فراتر از توصیف است، اما در خود چیزی دارد که آن را بسیار زیبا می‌کند و به افراد آرامش می‌بخشد. آدم‌ها و گاهی اوقات حتی حیوانات نیز سوژه اصلی تصاویر منظره نیستند تا به این ترتیب، تاکید اصلی روی منظره قرار گیرد. در عکاسی منظره شما می‌توانید از هر چیزی عکس بگیرید و اصلا نیازی نیست که در آن زمینه تخصص داشته باشید. به مرور زمان، نکاتی در مورد این سبک یاد می‌گیرید که به شما در عکاسی بهتر کمک می‌کند؛ به خصوص زمانی که مسئله نور و زاویه عکس باشد. اما عکاسی منظره شروعی عالی برای افرادی است که دوست دارند به عنوان تفریح به عکاسی بپردازند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی مد
عکاسی مد و عکاسی تبلیغاتی نوعی از سبک‌های عکس‌برداری است که عکس گرفتن در حوزه مد و لباس را در بر می‌گیرد و اغلب از مدل‌های خانم حرفه‌ای و از انواع ژست و فیگور آنها گرفته می‌شود. موفقیت کاری هر مدلی در دنیای مد در گرو نوع کار یک عکاس مد است. این سبک که همچنین به عکاسی مدلینگ نیز معروف است، به صورت اختصاصی در زمینه پوشاک مد و لوازم مرتبط به این حوزه و به نمایش گذاشتن آنها است، به گونه‌ای که در مدت زمانی مشخص که به مد روز بستگی دارد، آن نوع پوشاک و یا لوازم همراه بیشتر به چشم بیننده بیایند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی هنرهای زیبا
سبک عکاسی هنرهای زیبا که به آن عکاسی هنری نیز گفته می‌شود، نوعی منحصربه‌فرد از عکاسی است که از نگاه دید یک هنرمند به تصویر کشیده می‌شود. افرادی که می‌خواهند به عکاسی هنرهای زیبا بپردازند، باید قدرت مشاهده بسیار خوبی داشته باشد. فرقی نمی‌کند که عکس‌های گرفته شده مربوط به حوزه مد، طبیعت و یا پرتره باشند، هدف اصلی در این حوزه گرفتن بهترین قاب ممکن از آن موضوع است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
عکاسی پرتره
عکاسی پرتره چیست؟ این عنوان نوعی سبک عکسبرداری است که در آن بر روی ویژگی‌های منحصربه‌فرد چهره یک شخص تمرکز می‌شود، به گونه‌ای که حالت صورت و مواردی همچون شخصیت، حال روحی و احساسات وی به تصویر درآید. عکاسی پرتره حرفه ای در واقع، به جای آنکه تصویر لحظه‌ای از شخص باشد، نوعی تصویر ثابت از وی است و این سبک از عکاسی از ابتدای پیدایش دوربین وجود داشته است.

بالا