با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
احتمالا مختوم به تو و برای دیگری به نظر خودم و به نوبه خودشون بهترین اثر من میشن.
درسته که موضوعات متفاوتی دارن ولی من شخصیتها و محور داستان رو توی این دوتا بیشتر دوست دارم. یکیشون فوقالعاده عاشقانه و دیگری فوقالعاده اجتماعیه.
ولی از لحاظ محبوبیت،
تیامو و واژگون خیلی محبوب بودن.
احتمالا مختوم به تو و برای دیگری به نظر خودم و به نوبه خودشون بهترین اثر من میشن.
درسته که موضوعات متفاوتی دارن ولی من شخصیتها و محور داستان رو توی این دوتا بیشتر دوست دارم. یکیشون فوقالعاده عاشقانه و دیگری فوقالعاده اجتماعیه.
ولی از لحاظ محبوبیت،
تیامو و واژگون خیلی محبوب بودن.
خیلی کم پیش اومده؛ ولی بله.
معمولا موزیک گوش میدم (که در این مواقع موسیقی بیکلام رو ترجیح میدم)، یه کنج خلوت رو برای خودم انتخاب میکنم و سعی میکنم حواس و فکرهامو جمع کنم. ممکنه تا ۱۰۰ یا بیشتر بشمارم. کتاب بخونم (البته نه از طریق مجازی و تکنولوژی!) در چنین مواقعی سعیام بر اینه که از فضای مجازی دور باشم و بعد که کاملا متمرکز شدم و استراحت ذهنیم کامل شد، شروع به نوشتن میکنم. اگر لازم باشه، با نوشتن هر چیزی که ذهنم رو شلوغ کرده بر روی کاغذ، تخلیه ذهنی انجام میدم (حتی اگر این قضیهی تخلیه تا سه، پنج و حتی ده روز طول بکشه!) و بعد... به طور کاملا مسلط و جدی شروع به نوشتن و نویسندگی میکنم.
خیلی کم پیش اومده؛ ولی بله.
معمولا موزیک گوش میدم (که در این مواقع موسیقی بیکلام رو ترجیح میدم)، یه کنج خلوت رو برای خودم انتخاب میکنم و سعی میکنم حواس و فکرهامو جمع کنم. ممکنه تا ۱۰۰ یا بیشتر بشمارم. کتاب بخونم (البته نه از طریق مجازی و تکنولوژی!) در چنین مواقعی سعیام بر اینه که از فضای مجازی دور باشم و بعد که کاملا متمرکز شدم و استراحت ذهنیم کامل شد، شروع به نوشتن میکنم. اگر لازم باشه، با نوشتن هر چیزی که ذهنم رو شلوغ کرده بر روی کاغذ، تخلیه ذهنی انجام میدم (حتی اگر این قضیهی تخلیه تا سه، پنج و حتی ده روز طول بکشه!) و بعد... به طور کاملا مسلط و جدی شروع به نوشتن و نویسندگی میکنم.
چقدر خوب میتونه یه توصیه ی خوب برای بقیه نویسنده های عزیزمون هم باشه
یه سوال خطرناک بپرسم با احتیاط پاسخگو باش
دوستات توی انجمن کیا هستن و چطور باهاشون صمیمی شدی؟
چقدر خوب میتونه یه توصیه ی خوب برای بقیه نویسنده های عزیزمون هم باشه
یه سوال خطرناک بپرسم با احتیاط پاسخگو باش
دوستات توی انجمن کیا هستن و چطور باهاشون صمیمی شدی؟
الناز گُلی F A L C O N
نگین که اخر نام کاربریش ۹۲۰ باید باشه و از کلاس اول با هم رفیق بودیم تا الان ولی نمیدونم چرا تگ نمیشه.
ریحانه reyhon
و هستی Ghasam.H
خانم فاطمه تاجیکی عزیز و شخصِ شما که قلمتون بینهایت سبز و زیباست
الناز گُلی F A L C O N
نگین که اخر نام کاربریش ۹۲۰ باید باشه و از کلاس اول با هم رفیق بودیم تا الان ولی نمیدونم چرا تگ نمیشه.
ریحانه reyhon
و هستی Ghasam.H
خانم فاطمه تاجیکی عزیز و شخصِ شما که قلمتون بینهایت سبز و زیباست