ارزش غذایی روغن نارگیل
یک قاشق روغن نارگیل حاوی:
121 کالری
0 گرم پروتئین
13.5 گرم چربی که 11.2 گرم آن اشباع است
0 میلی گرم کلسترول
روغن نارگیل حاوی ویتامین E است، اما فاقد فیبر و حاوی ویتامین ها یا مواد معدنی کمتری است. روغن نارگیل تقریبا حاوی 100 درصد چربی است که بیشتر آن چربی اشباع محسوب می شود. با این حال، ساختار چربی در روغن نارگیل با بسیاری از محصولات حیوانی که به طور عمده از اسیدهای چرب زنجیره بلند تشکیل شده اند متفاوت است.
تریگلیسرید با زنجیره متوسط در روغن نارگیل زیاد است. تبدیل این مواد برای ب*دن سخت تر و چربی ذخیره شده نسبت به تری گلیسیریدهای با زنجیره بلند (LCT) است. طرفداران مصرف روغن نارگیل بسیاری از مزایای آن را ناشی از محتوای زیاد تریگلیسرید با زنجیره متوسط می دانند.
با این حال، محققان این مزایای درک شده از روغن نارگیل را زیر سوال برده اند زیرا بسیاری از فواید گزارش شده از خود تریگلیسرید با زنجیره متوسط روغن ناشی می شود.
یک قاشق روغن نارگیل حاوی:
121 کالری
0 گرم پروتئین
13.5 گرم چربی که 11.2 گرم آن اشباع است
0 میلی گرم کلسترول
روغن نارگیل حاوی ویتامین E است، اما فاقد فیبر و حاوی ویتامین ها یا مواد معدنی کمتری است. روغن نارگیل تقریبا حاوی 100 درصد چربی است که بیشتر آن چربی اشباع محسوب می شود. با این حال، ساختار چربی در روغن نارگیل با بسیاری از محصولات حیوانی که به طور عمده از اسیدهای چرب زنجیره بلند تشکیل شده اند متفاوت است.
تریگلیسرید با زنجیره متوسط در روغن نارگیل زیاد است. تبدیل این مواد برای ب*دن سخت تر و چربی ذخیره شده نسبت به تری گلیسیریدهای با زنجیره بلند (LCT) است. طرفداران مصرف روغن نارگیل بسیاری از مزایای آن را ناشی از محتوای زیاد تریگلیسرید با زنجیره متوسط می دانند.
با این حال، محققان این مزایای درک شده از روغن نارگیل را زیر سوال برده اند زیرا بسیاری از فواید گزارش شده از خود تریگلیسرید با زنجیره متوسط روغن ناشی می شود.