بسیاری از محصولات مانند غذاهای سرخ شده، شیرینی ها، شامپوها، قهوه، اسموتی ها حاوی روغن نارگیل هستند. در سال 2016، نتایج یک نظرسنجی در ایالات متحده نشان داد 72 درصد از مردم معتقدند روغن نارگیل گزینه سالمی محسوب می شود، اما تنها 37 درصد از متخصصان تغذیه با این نظر موافق هستند.
روغن نارگیل حاوی بیش از 80 درصد چربی اشباع منبع مطمئن است. برخی از متخصصان چربی های اشباع شده را با بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری ها مرتبط دانسته اند. دستورالعمل های رژیم غذایی سال های 2015 تا2020 برای آمریکایی ها توصیه می کند مصرف چربی های اشباع شده را به کمتر از 10 درصد کالری روزانه محدود کنند یعنی فردی که از یک رژیم دو هزار کالری در روز پیروی می کند نباید بیش از 20 گرم چربی اشباع شده در روز مصرف کند. به گزارش مدیکال نیوزتودی، در ادامه درباره روغن نارگیل و تاثیر آن بر سلامتی توضیح داده می شود.
روغن نارگیل حاوی بیش از 80 درصد چربی اشباع منبع مطمئن است. برخی از متخصصان چربی های اشباع شده را با بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری ها مرتبط دانسته اند. دستورالعمل های رژیم غذایی سال های 2015 تا2020 برای آمریکایی ها توصیه می کند مصرف چربی های اشباع شده را به کمتر از 10 درصد کالری روزانه محدود کنند یعنی فردی که از یک رژیم دو هزار کالری در روز پیروی می کند نباید بیش از 20 گرم چربی اشباع شده در روز مصرف کند. به گزارش مدیکال نیوزتودی، در ادامه درباره روغن نارگیل و تاثیر آن بر سلامتی توضیح داده می شود.