خوشحالم که با اینجا آشنا شدم.
متاسفانه از به اشتراک گذاشتن داستان کوتاهم در انجمن دیگهای به شدت پشیمون و ناراحت شده بودم و البته که هنوز هم هستم. خاطرهی تلخی بیش نیست. و نصیحتم به همه اینه که تا از خوب بودن فضایی مطمئن نشدید، داخلش نشید و اثرتون رو در اون به اشتراک نزارید و تک رمان، بیشک بهترین انتخاب واسه من و امثالِ من هست...
در به در دنبال یه فضای امن و معتبر بودم. جایی که واقعا برای خودت، نوشتههات ارزش قائل بشن حتی اگر خیلی وارد نباشی.
به پیشنهاد یکی از دوستان، وارد انجمن شدم. اوایل باز دلم گواهِ قضیهی خوشی نمیداد. اما با این حال، استارت اولین رمان بلند و آنلاینم رو در این انجمن زدم. روزها میگذشت و من نسبت به انتخابم مطمئنتر میشدم. وارد نبودم؛ اما همه کمکم میکردن. با این حال که هیچ رنک مدیریتی در اختیار نداشتم؛ اما همه تا جایی که میتونستن به تک به تک سوالها و مشکلاتم جواب میدادن و کمکم میکردن. اینجا قشنگ بود. خبری از پا*ر*تی بازی و تبعیض کاربر عادی و مدیریتی نبود. پیست مرگ رو با کلی تلاش و زحمت بزرگش کردم. انجمن همیشه حامی بود و هست. تگ نیمهحرفهای گرفتم. حالا دیگه انقدر امن بود که من دلنوشته به اشتراک میزاشتم و کلی داستان کوتاه... پیست مرگ تموم شد. واژگون رو شروع کردم و فقط یادم بود و یادم هست که:
انجمن تک رمان امن بود. فضاش خوب بود. خیلی خوب. بود و هست و من بابت انتخابم خیلی خوشحالم.
به انجمن و آدماش افتخار میکنم.
یه تشکر ویژه هم از همه و به خصوص خانم
فاطمه تاجیکی✾
انشالله موفق باشید و همیشه انجمنتون در صدر باشه❄
❤
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان