خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

قدرت روحی خود را براساس ماه تولدتان بشناسید

• نویسنده موضوع NeGムr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 28
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
برج دلو (از ۲۰ ژانویه تا ۱۸ فوریه)

“بهمن”

قدرت روحی شما به کشف افکار دیگران می پردازد. قدرت روحیتان چیزی را که از دیگران می خواهد بدست می آورد و به طریقی که مد نظر شماست به آن رسیدگی می کند. به دلیل این که شما دارای توانایی خواندن افکار دیگران هستید برایتان دشوار نخواهد بود که با آن ها به گفتگو بپردازید. بدین طریق شما گفتگوهایتان را به گونه ای با آنان تنظیم می کنید که خواسته های شما تبدیل به خواسته های طرف مقابلتان گردد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
برج حوت (از ۲۰ فوریه تا ۲۰مارس)

“اسفند”

قدرت روحی شما منظره ی عظیم تری را مشاهده می کند؛ و در نهایت، از میان تمامی بروج دوازده گانه شما دارای پرقدرت ترین شرایط روحی هستید. به راحتی می توانید تصویر بزرگتری را مشاهده کنید.به نظرمی رسد که شما می دانید کجا باید دنبال قسمت های مهم پازل بگردید. از راه دیدگاه های قوی شما قادر خواهید بود تا از بعد علمی-تخیلی و ابعاد دیگر دیدن کنید. شما هستید که حقیقت بزرگتر را برای آن هایی که به این سیاره ی خاکی محدود شده اند به ارمغان می آورید.

Ebrahim~

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-15
برج اسد (از ۲۲ جولای تا ۲۲ آگوست)

“مرداد”

قدرت روحی شما در حال پیدا کردن دقیق ترین زمان بندی است. به عنوان یک شیر؛ قویا با ریتم زندگی و حیات در ارتباط هستید، لحظه به لحظه، روانی و انرژیک. شما دقیقا در زمان مناسب واکنش نشان می دهید، برای مثال می توانم بگویم که مهمانی ساعت ۶ بعد از ظهر شروع می شود اما شما ساعت ۹ در مهمانی حاضر می شوید، زمانی که تفریح واقعی تازه شروع شده است! همیشه تمایل دارید بدانید که چه زمانی باید سر برسید، چه زمانی باید صحبت کنید و کی باید اقدامی انجام دهید.

بی نهایت

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
کیف پول من
2,700
قدرت روحی شما در حال تصفیه ی لایه ی سطحیتان است. عمیقا مهربان هستید و به شدت حس هم دردی خود را ابراز می کنید. اما کلمات برای ابراز این ویژگی شما بسیار ضعیف هستند. هم چنین این توانایی را دارید که تلنگرکسی را که به دنبال عشق واقعی است را تشخیص دهید. هم چنین تواناییتان، شما را قادر می سازد تا امیال و هوس ها را شناسایی کنید و از آن ها روی گردانید. زمانی که شخصی علاقه ای واقعی به یکی از دوستانتان داشته باشد شما متوجه آن خواهید شد.

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,917
برج سرطان (از ۲۲ جوئن تا ۲۲ جولای)

“تیر”

قدرت روحی شما متکی به درون شماست. از آن جایی که این توانایی عاطفی را دارید که احساسات دیگران را متوجه شوید، اطلاع از آنچه که در حال رخ دادن است برای شما آسان تر خواهد بود. برای مثال هنگامی که با قلدری روبرو و درگیر می شوید که تنها قلدری کردن را بلد است، دیگران ممکن است این کار شما را لاف زدن و نقش بازی کردن تلقی کنند اما آن ها نمی دانند که این قدرت روحی تان است که به شما اعتماد به نفس می دهد.

Aby

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-30
کیف پول من
42,800
برج میزان (از ۲۳ سپتامبر تا ۲۲ اکتبر)

“مهر”

قدرت روحی شما باعث می شود تا دیگران را خیلی بهتر از خودتان بشناسید. دارای توانایی درک دیگران هستید. می توانید انگیزه های دیگران را تشخیص دهید و از قدم بعدی آن ها آگاهی پیدا کنید. شما از این لحاظ مانند یک آینه هستید. متاسفانه در شناخت خودتان موفق نخواهید بود و حتی ممکن است که دستاورد های زندگیتان را هم نادیده بگیرید. هنگامی که کسی به شما نزدیک می شود، تمایل پیدا می کنید که حس ششم خود را از دست بدهید.
بلی بلی درست است ولی آخرش یکم... بله

بالا