خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت هر آنچه باید درباره قرص اکسی متولون بدانید

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 18
  • بازدیدها 356
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
اكسي متولون (Oxymetholone) به عنوان يك استروئيد آنابوليك در درمان كم خوني ناشي از ضعف شديد مغز استخوان و پيشگيري از عواقب آنژيوادم ارثي يا درمان تاخير در رشد استفاده می شود. این دارو در گروه هورمون ها و جایگزین های سنتزی؛ آندروژن ها طبقه بندی می شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
اکسی متولون، عوارض و کاربرد آن
قرص اکسی متولون برای درمان نوع خاصی از کم خونی ناشی از شیمی درمانی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. دوز و مدت استفاده این دارو باید برای جلوگیری از بروز عوارض جانبی ناشی از استفاده طولانی مدت این دارو توسط پزشک تعیین شود زیرا در طولانی مدت باعث بروز تومور یا کیست خونی در کبد می شود.

علاوه بر این، اکسی متولون، آندروژنیک فعال خوراکی می‌تواند باعث بروز بیماری هایی مانند سرطان ریه، نامنظمی دوره‌ تخمدانی و سرطان کبد شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
قرص اکسی متولون به عنوان یک استروئید خوراکی آب را در ب*دن نگه می دارد که باعث ب*ر*جسته شدن عضلات از نظر ظاهری می شود، بنابراین همین خصیصه آن را به گزینه محبوب میان ورزشکاران تبدیل کرده است، اما توجه داشته باشید عوارض استروژنی ناشی از مصرف اکسی متولون زیاد است.

از دارو های هم گروه اکسی متولون می توان به متیل تستوسترون، ناندرولون، اکساندرولون، تستوسترون، دانازول و فلوکسی مسترون اشاره کرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
مکانیسم اثر اکسی متولون
استروئيدهاي آنابوليك با دخالت در متابوليسم پروتئين ها و تحريك اشتها باعث تغيير ذخيره پروتئين مي شوند، همچنين با افزايش توليد اريتروپوئيتين، ميزان گلبول هاي قرمز و هموگلوبين ها كم خوني را بهبود می بخشد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
موارد منع مصرف اکسی متولون
در صورت ابتلا به سرطان پستان، سرطان پروستات، عملکرد ناصحیح کبد و افزايش شديد كلسيم خون مصرف این دارو توصیه نمی شود. برخی شرایط دیگر عبارتند از:

بیماری شدید قلبی و کلیوی
بیماری ‌های کبدی
مردان مبتلا به سرطان پروستات یا پستان
هیپرتروفی خوش خیم پروستات با انسداد
خونریزی غیرطبیعی ژنیتال تشخیص داده نشده
دوران حاملگی
دوران شیردهی

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
موارد مصرف‌:

اکسی‌ متولون‌ یک‌ استروئیدآنابولیک‌ است‌ که‌ مانند سایراستروئیدهای‌ انابولیک‌ در درمان‌ کم‌ خونی‌ناشی‌ از ضعف‌ شدید مغز استخوان‌ وپیشگیری‌ از عواقب‌ آنژیوادم‌ ارثی‌ و یادرمان‌ تاخیر در رشد، مصرف‌ می‌شود.که البته در بدنسازی برای افزایش حجم عضلانی وقدرت استفاده میشود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
مکانیسم‌ اثر: استروئیدهای‌ انابولیک‌ بادخالت‌ در متابولیسم‌ پروتئین‌ها و ت*ح*ریک‌اشتها باعث‌ تغییر ذخیره‌ پروتئین‌می‌شوند. همچنین‌ با افزایش‌ تولیداریتروپوئیتین‌ و افزایش‌ میزان‌ گلبول‌های‌قرمز و هموگلوبین‌ باعث‌ بهبود کم‌ خونی‌می‌شوند.که در نتیجه در اثر ورزش باعث افزایش حجم عضلانی و افزایش قدرت میشود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
عوارض جانبی مصرف اکسی متولون
عوارض آندروژنیک:
در زنان: کلفت شدن صدا، بزرگ شدن كلیتوریس و تغییر در لیبیدو
در مردان قبل از بلوغ: بسته شدن زودرس اپی فیز، ‌نعوظ مكرر و مداوم و بزرگ شدن تک رمان
در مردان بعد از بلوغ: ‌آتروفی بیضه، كاهش تولید اسپرم، كاهش حجم منی، ناتوانی ج*نس*ی، ژنیكوماستی و ‌اپیدیدیمیت
اعصاب مركزی: سردرد و ‌افسردگی روانی
قلبی ‌عروقی: خیز
پو*ست: آكنه، پو*ست چرب، پرمویی، ‌برافروختگی و تعریق
دستگاه گوارش: گاستروانتریت، حالت تهوع، ‌استفراغ، اسهال، ‌یبوست، تغییر اشتها و افزایش وزن
ادراری تناسلی: مثانه ت*ح*ریک پذیر ، واژینیت و قاعدگی نامنظم، هایپرتروفی خوش خیم پروستات، بزرگ شدن کلیتوریس، کاهش حجم انزال، التهاب اپیدیدیم، اختلال نعوظ، ضعف ج*نس*ی، الیگواسپرمی (کاهش تعداد اسپرم)، بزرگ شدن تک رمان مردان، پریاپیسم، آتروفی بیضه و بیماری بیضه
كبد:‌ یرقان قابل برگشت و مسمومیت كبدی
در صورت افزایش سطح کلسیم خون، واكنش حساسیت مفرط، نعوظ مكرر و مداوم، تحریك بیش از حد ج*نس*ی یا بروز صفات مردانه در زنان ضمن قطع مصرف دارو باید به پزشک مراجعه کرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
سایر عوارض مصرف اکسی متولون
قلبی عروقی: بیماری عروق کرونری و ادم محیطی
سیستم اعصاب مرکزی: لرز، بم شدن صدا (زنان)، هیجان و بی خوابی
پوستی: آکنه ولگاریس، ریزش موی آندروژنیک (زنان و مردان نابالغ) و هایپرپیگمنتیشن
غدد درون ریز و متابولیسم: آمنوره، تغییر میل ج*نس*ی، کاهش تحمل گلوکز، کاهش کلسترول HDL، ژینکوماستی، هیرسوتیسم یا پرمویی (زنان)، افزایش کلسیم خون، افزایش کلر خون، افزایش پتاسیم خون، افزایش سدیم خون، افزایش فسفات خون، افزایش کلسترول LDL و اختلالات قاعدگی
هماتولوژی و انکولوژی: سرکوب فاکتورهای انعقادی (II، V، VII، X)، خونریزی، افزایش INR، کم خونی ناشی از فقر آهن، لوکمی، نئوپلاسم بدخیم پروستات و افزایش زمان پروترومبین (PT)
کبدی: هپاتیت کلستاتیک، یرقان کلستاتیک، نارسایی کبدی، نکروز کبدی، نئوپلاسم هپاتوسلولار (شامل کارسینوم)، افزایش سطح سرمی آلکالین فسفاتاز، افزایش بیلی روبین سرم، افزایش سطح سرمی آنزیم های ترانس آمیناز، پلیوزیس کبدی
عصبی، عضلانی و اسکلتی: افزایش کراتین فسفوکیناز، بسته شدن زودهنگام اپی فیز (کودکان)
کلیوی: افزایش کراتینین سرم
تنفسی: گرفتگی صدا (زنان)

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
موارد منع‌ مصرف‌:
در صورت‌ ابتلاء به‌سرطان‌ پستان‌، عیب‌ شدید کار کبد،افزایش‌ شدید کلسیم‌ خون‌ و سرطان‌پروستات‌ نباید مصرف‌ شود.

هشدارها: 1 ـ در صورت‌ وجود ناراحتی‌قلبی‌ یا سابقه‌ انفارکتوس‌ میوکارد باید بااحتیاط مصرف‌ شود.

2 ـ این‌ دارو ممکن‌ است‌ باعث‌ کاهش‌ قندخون‌ در افراد دیابتی‌ شود.

بالا