خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت هر آنچه باید درباره قرص اکسی متولون بدانید

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 18
  • بازدیدها 356
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
عوارض‌ جانبی‌: آکنه‌ یا روغنی‌ شدن‌ پو*ست‌،بزرگ‌ شدن‌ کلیتوریس‌ در زنان‌ یا آلت‌تناسلی‌ مردانه‌، خشن‌ شدن‌ صدا در زنان‌،اختلالات‌ قاعدگی‌ و رشد غیر طبیعی‌ مو،افزایش‌ نعوظ در مردان‌، ت*ح*ریک‌ پذیری‌مثانه‌، حساس‌ شدن‌ پستان‌ها وژینکوماستی‌ از عوارض‌ جانبی‌ دارو هستند.و در استفادهای زیاد و طولانی مدت آسیبهای برگشت ناپذیر کبدی.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
تداخل‌های‌ دارویی‌: مصرف‌ همزمان‌ اکسی‌متولون‌ با داروهای‌ ضد انعقاد ممکن‌ است‌باعث‌ افزایش‌ اثرات‌ این‌ داروها شود.مصرف‌ همزمان‌ با سایر داروهای‌ سمی‌برای‌ کبد ممکن‌ است‌ باعث‌ تشدید عوارض‌سمی‌ دارو بر روی‌ کبد شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
نکات‌ قابل‌ توصیه‌: 1 ـ درمان‌ با دارو باید باحداقل‌ مقدار مصرف‌ شروع‌ شود.

2 ـ مصرف‌ رژیم‌ غذائی‌ متعادل‌ از نظرپروتئین‌ و کالری‌ برای‌ دست‌یابی‌ به‌ اثرات‌درمانی‌ مناسب‌ لازم‌ است‌.

مقدار مصرف‌:

بزرگسالان‌: مقدار 5mg/kg/day ـ 1مصرف‌ می‌شود. برای‌ درمان‌ کم‌خونی‌ممکن‌ است‌ به‌ 6 ـ 3 ماه‌ درمان‌ نیاز باشد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
نکات‌ قابل‌ توصیه‌: 1 ـ درمان‌ با دارو باید باحداقل‌ مقدار مصرف‌ شروع‌ شود.

2 ـ مصرف‌ رژیم‌ غذائی‌ متعادل‌ از نظرپروتئین‌ و کالری‌ برای‌ دست‌یابی‌ به‌ اثرات‌درمانی‌ مناسب‌ لازم‌ است‌.

مقدار مصرف‌:

بزرگسالان‌: مقدار 5mg/kg/day ـ 1مصرف‌ می‌شود. برای‌ درمان‌ کم‌خونی‌ممکن‌ است‌ به‌ 6 ـ 3 ماه‌ درمان‌ نیاز باشد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
کودکان‌: در نوزادان‌ و کودکان‌ نارس‌مقدار 18mg/kg/day یا 5mg/m2 بصورت‌مقدار واحد مصرف‌ می‌شود.

هشدار هایی پیرامون مصرف اکسی متولون
درصورت ابتلا به ناراحتي قلبي يا سابقه انفاركتوس ميوكارد بايد با احتياط مصرف شود.

اين دارو باعث كاهش قند خون در افراد مبتلا به ديابت می شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
توصیه هایی درباره مصرف اکسی متولون
درمان با دارو بايد با حداقل دوز شروع شود.

مصرف رژيم غذايي متعادل از نظر پروتئين و كالري براي دست يابي به اثرات درماني مناسب لازم است.

درباره مصرف اکسی متولون تاکنون گزارشی به ثبت نرسیده، بنابراین بهتر است درباره مصرف آن در این دوران ها با پزشک خود مشورت کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
نحوه مصرف اکسی متولون
در افراد بزرگسال و کودکان: روزانه یک تا ۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن ب*دن به صورت خوراکی تجویز می‌شود. ضمن اینکه دوز این دارو از فردی به فرد دیگر متغیر است نتایج آن به سرعت قابل مشاهده نیست، بنابراین درمان 3 تا 6 ماه به طول می انجامد.

اگرچه حداکثر دوز مصرفی این دارو ۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن ب*دن در روز است، اما اغلب بیماران به دوز ۱ تا ۲ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن ب*دن در روز پاسخ می دهند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
در نوزادان نارس و سایر نوزادان روزانه ۰٫۱۷۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن ب*دن یا ۵ میلی گرم به ازای هر متر مربع (m2)، به صورت خوراکی و دوز واحد تجویز می شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
اثر اکسی متولون بر آزمایش های تشخیصی
اكسی متولون رو نتایج برخی آزمایش ها از جمله تعیین گلوكز پلاسما در حالت ناشتا، تحمل گلوكز و متیراپون تاثیر می گذارد. این دارو احتباس سولفوبروموفتالئین را افزایش می دهد.

علاوه بر این، نتایج آزمایش های عملكرد تیروئید (ید پیوند یافته به پروتئین، برداشت ید رادیواكتیو و ‌گنجایش پیوند تیروئید) و غلظت 17- كتواستروئید كاهش و نتایج آزمایش عملكرد كبد، ‌زمان پروترومبین و غلظت سرمی كراتینین افزایش یابد. به دلیل فعالیت آنابولیك دارو نیز احتمال می رود غلظت سرمی سدیم، ‌پتاسیم، ‌كلسیم، فسفات و كلسترول نیز افزایش یابند.

بالا