روانشناسی روانشناسی نقاشی کودکان

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 312
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
ra4-6871.jpg
تفسیر و روانشناسی نقاشی کودک

تفسیر نقاشی کودکان اطلاعات با ارزشی در مورد عواطف درونی کودک نشان می‌دهد. از آنجایی که کودکان توانایی آن راندارند که به خوبی احساسات خود را بگویند، نقاشی فرصت مناسبی است که احساسات خود را بروز دهند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
کودکان اغلب از طریق شیوه های فکری، جسمی و احساسی جهان پیرامون خود را کشف می‌کنند. مداد، قلم مو و کاغذ بهترین شیوه برای انتقال ترس‌ها و امید‌های آنهاست. پیشرفت نقاشی کودکان در طول یک دوره زمانی می‌توانند رشد فکری آن‌ها را نشان دهد و همینطور توانایی‌ها و مهارت‌های علمی آن‌ها را تعیین کند.

کودکان از طریق نقاشی‌های خود، نظرات و تفسیرهایشان را بیان می‌کنند. نقاشی‌های کودکان قسمتی از طبیعت درونی آن‌ها است. زمانی که نقاشی می‌کنند، مواد، مداد رنگی، الگو، اندازه و موقعیت هرچیزی را که می‌خواهند بکشند با توجه انتخاب می‌کنند که هر کدام نشان دهنده بعدی از درون آنهاست و می‌تواند اطلاعات دقیقی نشان دهد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
نقاشی‌های کودکان در فرهنگ‌های گوناگون فرق دارد. تحقیقات نشان می‌دهد کودکان در فرهنگ‌های گوناگون نه تنها در جزئیات طراحی سبک، بلکه در استراتژی‌های اولیه نیز فرق دارند. فرهنگ، نقش اساسی در توسعه نماد‌های نهادینه دارد. همینطور می‌تواند یک ابزار ارتباطی باشد. کودکانی که هنوز توانایی کافی برای گفتن لغات انتزاعی ندارند، از شیوه های ارتباطی مثل نقاشی استفاده می‌کنند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
از راه نقاشی کودکان با اشخاص خانواده ر*اب*طه برقرار می‌کنند و مهارت‌های زندگی را گسترش می‌دهند و حس اعتماد را به وجود می آورند. نقاشی‌های کودکان دارای نظمی است که به گسترش مهارت‌های حرکتی کمک می‌کند. گستردگی دیدکودک، علایق، احساساتی مثل شادی، خشم، غم و اندوه همینطور روش زندگی و شیوه های تربیتی اثر زیادی بر محتوای آن دارد.

روانشناسی نقاشی کودکان، نشان از آن دارد که کودکانی که نقاشی‌های بهتری دارند از درصد هوش عاطفی بالاتری برخوردارند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
کشیدن خطوط کج و ناهماهنگ

کودکانی که دائم خط‌های کج کشیده و خط‌های صاف و سالم در نقاشی‌های آن‌ها دیده نمی‌شود، اغلب مشکلات عاطفی و ناثباتی احساساتی دارند. این کودکان در محیط خانه یا جامعه، از ضعف احساسی برخوردار بوده و خیلی شکننده هستند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
عدم تناسب بین اجزای نقاشی

چنانچه در نقاشی کودک خود، بعضی اجزا بسیار بزرگتر از دیگر اجزا هستند، مثلا خانه بزرگتر از دیگر اجزا مانند درخت‌ها، کوه‌ها و غیره دیده شده و تفاوت ابعاد غیرطبیعی دارند، باید بدانید که او به اختلالات عاطفی دچار است و حتما باید درمان‌ها و مشاوره‌های تکمیلی در این ر*اب*طه دریافت کند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
رنگ‌ها

کودکان با بزرگ شدن در معرض طیف گسترده‌ای از تجربیات و عواطف قرار می‌گیرند. با هرچیزی که با آنها روبرو می‌شود هیجان انگیز و جدید است. جواب یک کودک سالم به همه این اطلاعات و ورودی‌های احساسی این است که از طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها در نقاشی‌های خود استفاده کند. هرچه کودک شما از رنگ‌های بیشتری استفاده کند، در زندگی شادتر و هیجان زده تر خواهد بود. رنگ‌ها همینطور در بیان بهتر احساسات کمک می‌کنند. به این صورت که استفاده بیش از اندازه از یک رنگ خاص امکان دارد نشان دهنده یک وضعیت عاطفی کودک باشد که مطابق با یافته‌های روانشناسی رنگ است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
انتخاب رنگ می‌تواند قابل توجه باشد
رنگ سیاه و بنفش حاکی از مسلط بودن است و می‌تواند مورد استفاده کودکی قرار گیرد که نسبتاً خواهان سلطه‌گری است. آبی در کودکانی که طبیعتی دلسوز دارند استفاده می‌شود.

رنگ قرمز رنگ هیجان است. امکان دارد به ویژه در کودکانی مورد استفاده قرار گیرند که نمی‌خواهند چیزی را از دست بدهند و یکی از دوست داشتنی ترین رنگ‌ها در میان کودکان است.

صورتی احتیاج به عشق و قدردانی را نشان می‌دهد و مورد علاقه دختران است. سبز رنگ افرادی است که دوست دارند متفاوت باشند و هنرمندانه و باهوش هستند. زرد همینطور نشان دهنده هوش و طبیعتی گرم است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
مفهوم شکل‌ها در تفسیر نقاشی کودکان
خورشید

خورشید اغلب در نقاشی‌های بیش‌تر کودکان دیده می‌شود. تصویر خورشید بیانگر امنیت، شادی، گرما، قدرت و به نظر برخی پژوهشگران نشان پدر خوب است. هنگامی که ر*اب*طه‌ پدر و کودک خوب است، خورشید به صورت کامل و در حال درخشیدن نمایش داده می‌شود. هنگامی که خورشید در پشت کوه می رود و یا به صورت قوسی در افق دیده می‌شود این ر*اب*طه خوب نیست. همینطور چنانچه کودک از پدرش ترس داشته باشد، خورشید به رنگ قرمز تند یا سیاه کشیده می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
خانه

در نقاشی های کودکان، خانه بیشتر از هر چیز دیگری کشیده می شود. در آغاز کار اغلب خانه به صورت یک مربع که بر بالای آن یک مثلث قرار دارد، کشیده می شود. خانه نشان پناه گاه و هسته ی اصلی و گرمی خانواده ای است که امکان دارد مورد علاقه یا تنفر کودک باشد. خانه هایی که کودکان نقاشی می کنند امکان دارد دارای باغچه، گل، درهای بزرگ، پنجره و پرده های رنگین باشد.

بالا