بازی گوستوایر، دو خالق اصلی داره، اولی ایکومی ناکامورا (Ikumi Nakamura) بود که حالا استودیو رو ترک کرده. (ناکامورا در سپتامبر سال ۲۰۱۹، استودیو تانگو را بعد از ۹ سال فعالیت ترک میکند.) فرد دیگه هنوز در تانگو مشغول بهکاره. این فرد یک آدم بااستعداده که داره روی محیط و طراحی هنری بازی کار میکنه. این دو نفر باهمکاری هم جلوههای بصری خارقالعادهای برای این بازی خلق کردن. منم این بازی رو خیلی دوست دارم و واقعاً دلم میخواد ببینم که به نتیجه میرسه. به نسبت هم داره پروژهی طولانیای میشه.
دلیل خاصی برای علاقه من به دنیای این بازی وجود نداره، کافی بود که فقط نگاهی بهش بندازم که بفهمم عالیه. درواقع در همون نظر اول عاشق بازی شدم. با اینکه کار من هم نبوده، ولی واقعاً دلم میخواد که فقط منتشر بشه. صادقانه بخوام بگم، خیلی دلم میخواد بدونم آیا از بازیای که اتفاقاتش تو آسیا در جریانه و قرار نیست بهعنوان سلاح اصلی تفنگ داشته باشید، استقبالی میشه یا نه. این سوالارو همون اول هم از خودمون میپرسیدیم، اما درهرصورت دلم میخواست هرجوری شده این ایدههارو پیاده کنیم. خیلی وقته که انقدر عاشق یه بازی نشده بودم. تا قبل از این بازی، با ساخت بازیهای سروایول هارر، فقط تو یه مسیر مشخص و ثابت قدم گذاشته بودم. درواقع این کاری بود که ازم انتظارش میرفت. اما حالا برعکس، بازی جدید قراره یه سورپرایز باشه. عرضه این بازی میتونه آیندهی کاری استودیو تانگو رو تضمین کنه. برای همین احساس میکردم باید هرکاری از دستم بر میاد در جهت کمک برای عرضه این بازی انجام بدم.