مروری بر کارنامه کاری شینجی میکامی، از گذشته تا اکنون
بیش از سه دهه از آغاز فعالیت یکی از محبوبترین و موفقترین کارگردانان صنعت گیم، یعنی شینجی میکامی میگذرد. در این مطلب که بیشتر به شکل مصاحبه روایت شده است، به بررسی کارنامه کاری این بازیساز ژاپنی میپردازیم.
حالا سه دهه از آغاز فعالیت شینجی میکامی که همگان از او به عنوان پدر سبک ترسناک در ویدیو گیم یاد میکنند، میگذرد. میکامی که فعالیت خود در صنعت گیم را از شرکت ژاپنی کپکام و در سال ۱۹۹۰ میلادی آغاز کرده است، بعدها با تشکیل استودیو تانگو گیمورکز (Tango Gameworks) به فعالیتهایش در صنعت گیم ادامه میدهد. این استودیو که در سال ۲۰۱۰ تاسیس شده، در حال حاضر و تحت نظر شینجی میکامی، در حال کار برروی ساختِ بازی مورد انتظار گوست وایر: توکیو (Ghostwire: Tokyo) است.اون اوایل علاقه چندانی به بازیهای ویدیویی نداشتم. دوران دبیرستان یکی از دوستام خورهی بازیهای آرکید بود. هربار که میخواست به آرکید استور بره، به منم خیلی اصرار میکرد که باهاش برم، اما من هربار دعوتش رو رد میکردم. یهبار که به خونه من اومده بود، از قصد یکی از برگههای یک مجلهی بازی رو جدا میکنه و میذاره همونجا بمونه. (برگههه) مربوطبه یهبازی مبارزهای بود. اون موقعها به هنرهای رزمی علاقه زیادی داشتم، برای همین با خودم فکر کردم (این بازی) باید چیز جذابی باشه. این شد که افتادم تو دامی که رفیقم برام پهن کرده بود. از اون به بعد با هم به آرکیداستور میرفتیم. همون موقعها بود که بالاخره به ویدیوگیم علاقمند شدم.
اون بازی اسمش Appoooh بود....
در این مطلب اما قصد داریم مروری داشته باشیم بر کارنامه کاری میکامی که بیشک یکی از دوستداشتنیترین کارگردانان صنعت ویدیوگیم بهحساب میآید و همگی خاطرات بیشماری از ساختههایش داریم. برای روایت جزئیات هر پروژهی کاری اما از صحبتهای خود میکامی، طی مصاحبهاش با Archipel Caravan در سال ۲۰۲۰ استفاده کردهایم؛ چرا که بیشک شنیدن سرگذشت این کارگردانِ ژاپنی از زبان خودش شیرینتر خواهد بود. در تمام طول مصاحبه، میکامی خیلی راحت و بیشیلهپیله صحبت میکند؛ دائم میخندد و از گفتن هیچ حرفی ابائی ندارد.