خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی ۱۴ نرم افزار مفید برای انواع تولید محتوا

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 28
  • بازدیدها 798
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۱۴- گرامرلی Grammarly

تولید محتوای انگلیسی برای افراد غیر بومی (کسانی که انگلیسی زبان نیستند) با چالش‌های زیادی همراه است. یکی از دغدغه های آنها هنگام نگارش متن به زبان انگلیسی، رعایت کردن قواعد گرامر و نوشتن جملات صحیح است که به لحاظ املایی و دستوری کاملا درست باشد. بخصوص اگر شما قصد دارید مقاله ای علمی به زبان انگلیسی بنویسید، کوچکترین اشتباه نگارشی میتواند باعث می شود که مقاله شما نیاز به اصلاح و بازبینی مجدد پیدا کند. همچنین اگر مقاله ای برای یک وبسایت می‌نویسیداشتباهات نگارشی میتواند کاربر را از مطالعه ادامه مقاله شما باز دارد و این مسئله در نهایت در جایگاه وبسایت شما تاثیر مخربی خواهد داشت.

اما نگران نباشید! گرامرلی Grammarly مانند کسی که کنار شما نشسته است و دائما ایرادات نگارشی را به شما گوشزد میکند، در اختیار شما قرار دارد. این نرم افزار با نصب بر روی ورد (نسخه ویندوز) می‌تواند در حین نوشتن مطالب در ورد ایرادات شما را مشخص کند. همچنین نسخه‌ی مرورگر کروم گرامرلی بر روی ورد پرس اجرا میشود که باز هم میتواند در تولید محتوای انگلیسی برای وبسایت به شما کمک زیادی کند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%84%DB%8C-1024x539.png

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
تفکیک نرم افزارهای تولید محتوا بر اساس نوع محتوا
برای انسجام مطلب و همچنین ایجاد درک بهتر کارایی نرم افزارها، در اینجا تمامی نرم افزارهای بالا را بر اساس نوع تولید محتوا (متنی، تصویری و …) دسته بندی کرده‌ایم. برخی از نرم افزارها ممکن است در چند مورد مشترک باشند.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
نرم افزار تولید محتوای ویدئویی
  • تری دی مکس (۳D Max)
  • افتر افکت (Adobe After Effects CC)
  • کامتازیا Camtasia
  • آدوب فلش Adobe Flash Professional
  • پریمیر پرو Premiere pro
  • فوتوشاپ Photoshop

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
نرم افزارهای تولید محتوای آموزشی-الکترونیکی
  • استوری لاین (Articulate Storyline)
  • کامتازیا Camtasia
  • آتوپلی مدیا استادیو AutoPlay Media Studio
  • آدوب فلش Adobe Flash Professional
  • آدوبی آودیشن (Adobe Audition

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
جمع بندی
در این مقاله ۱۴ نرم افزار مفید برای انواع تولید محتوا را به شما معرفی کردیم. باید به این نکته اشاره کنیم که نرم افزارهای بسیار بیشتری در این زمینه وجود دارند. اما ما سعی کرده ایم که از تکرار نرم افزارهای مشابه که کارایی تقریبا یکسانی دارند پرهیز کنیم.

این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که تنها تسلط به نرم افزارهای مختلف نمی‌تواند برای تولید محتوای مناسب و مستمر کافی باشد. برای دانستن نکاتی که شما در این زمینه لازم خواهید داشت می‌توانید سری به مقاله‌های تولید محتوای بهینه شده برای گوگل چیست و ۲۲ نکته در تولید محتوا بر اساس سئو بزنید.

بالا