خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی ۱۴ نرم افزار مفید برای انواع تولید محتوا

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 28
  • بازدیدها 798
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۶- آدوب فلش Adobe Flash Professional

نرم افزار فلش اولین و کاملترین سازنده ی فایل های swf هست! این فایل ها جذابیت و کارایی زیادی دارند. علت این امر دو مسئله است: اولا توانایی تلفیق صدا و تصویر را در اینترنت دارا هستند.

دوما توانایی برقرای ارتباط با کاربر را به صورت پویا دارند و می‌توانند نسبت به ورودی های کاربر واکنش نشان دهند. این نرم افزار در جهت تولید محتوای الکترونیکی مفید است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
adobe-flash.jpg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۷- کامتازیا Camtasia

شما برای تولید محتوای آموزشی ممکن است نیاز داشته باشید که از صفحه مانیتور خود فیلم بگیرید. نرم افزار کامتازیا یکی از بهترین گزینه ها برای این کار است.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۸- تری دی مکس (۳D Max)
یکی از نرم افزارهای کاربردی برای تولید محتوای ویدئویی تری دی مکس است. اگر شما تخیل قوی دارید، نرم افزار های سه بعدی ساز مثل تری دی مکس این اجازه را به شما می دهند تا به ذهنیت و ایده خود عینیت ببخشید. همچنین از تری دی مکس برای ساخت انیمیشن های سه بعدی استفاده میشود.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۹- افتر افکت Adobe After Effects CC

موشن گرافیک یکی از محتواهای تصویری است که بسیار مورد توجه است. نرم افزار افتر افکت می‌تواند در این زمینه بسیار کاربردی باشد. هر آنچه که شما در جهت ساختن یک موشن گرافیک نیز دارید در افتر افکت وجود دارد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۱۰- استوری لاین (Articulate Storyline)
نرم افزار استوری لاین (Storyline) یک نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی و آموزشی به صورت اسلایدشو است که امکانات بسیاری از نرم افزارها را به صورت یک جا در خود جای داده است.

این نرم افزار در واقع نسخه توسعه یافته نرم افزار پاورپینت است. شما می‌توانید بدون نیاز به نرم افزارهای جانبی، محتوای خود را تنها با استفاده از نرم افزار تولید محتوای استوری لاین ایجاد کند.

این نرم افزار امکان ایجاد محیط های آموزشی تعاملی و غنی را با افزودن عناصر مختلف به دوره آموزشی را، به ما می دهد.

این نرم افزار مهم ترین نرم افزار تولید محتوای الکترونیکی است که مزیت های آن به شرح زیر است:

• محیطی ساده و کاربرپسند
  • سازگاری با زبان فارسی
  • عدم نیاز به دانش کدنویسی
  • تنوع در فایل‌های خروجی
  • امکان آزمون سازی
  • ضبط مستقیم صدا بر روی اسلایدها
  • امکان گرفتن فیلم از صفحه مانیتور
  • امکان ویرایش صدا و فیلم
  • افکت های پیش فرض
  • کاراکتر های آماده

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۱۱- نرم‌افزار جئو جبرا GEO GEBRA
نرم‌افزار جئوجبرا برای رسم انواع نمودار و اشکال هندسی کاربرد دارد. جئوجبرا محیط کاربری ساده‌ای دارد و معلمان ریاضی می‌توانند در تدریس ریاضی از این نرم‌افزار کاربردی استفاده کنند. همچنین شما به عنوان تولید کننده محتوای آموزشی می‌توانید از این نرم افزار استفاده کنید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۱۲- ورد Word
نرم افزار ورد word که یکی از نرم افزارهای مجموعه آفیس است، مهم ترین نرم افزار برای تولید محتوای متنی است. این نرم افزار در واقع یک ابزار تایپ است که امکانات بسیار زیادی دارد که اکثرا با همه آن‌ها آشنا نیستند.

شما با استفاده از نرم افزار Word قادر خواهید بود انواع نمودار ها، جدول های و متن های مختلف را ایجاد کنید. همچنین امکاناتی در ورد و نرم افزار ورد پرس وجود دارد که میتوانید محتوای مورد نظر خود را مستقیم از ورد به سایت خود ارسال کنید و محتوای سایت را مدیریت کنید. این قابلیت با پورتکل XML-RPC (پورتکل فراخوان دستور از راه دور) امکان پذیر خواهد بود.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
.

۱۳- Ideaflip
برای تولید محتوا، داشتن ایده خلاقانه امری مهم است. به جای اینکه با اولین ایده ای که به ذهن شما می رسد مشغول نوشتن محتوا کنید، سعی کنید طوفانی در ذهن خود ایجاد کنید و با ذهنی باز برخی از ایده ها را پیدا کنید که واقعاً بهترین هستند.

شما به جای نوشتن همه چیز (ایده ها و متن محتوا) بر روی یک کاغذ، می توانید از ابزار Ideaflip استفاده کنید. این ابزار یک نرم افزار موبایلی است و یک محیط تعاملی و بصری در اختیار شما قرار میدهد که می توانید ایده های خود را در آن یادداشت کنید، آنها را مدیریت کنید و توسعه دهید. طراحی رابط کاربری آن محدودیت های بصری را برطرف می کند، به این معنی که شما در انجام هر کاری که ایده های را توسعه دهد، آزاد هستید. این نرم افزار را حتما امتحان کنید.

بالا