خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی محصولات و خود شرکت ادوبی Adobe

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 33
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
Adobe XD ادوبی ایکس‌دی
1051px-Adobe_XD_CC_icon.svg.png

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
یک نرم‌افزار طراحی رابط کاربری و طراحی تجربه کاربری که توسط ادوبی تهیه و منتشر شده‌است. این نرم‌افزار از طراحی برداری و طراحی Wireframe پشتیبانی می‌کند و در آن می‌توانید تنها با یک کلیک پروتوتایپ تعاملی بسازید. ادوبی ایکس‌دی اولین نرم‌افزار ادوبی برای محیط و پلتفرم جدید ویندوز و توسعه اپ آی‌اواس، اندروید، وب سایت‌ها و … می‌باشد. این نرم‌افزار دارای ابزارهای کاربردی برای رفع بسیاری از نیازهای طراحان، توسعه دهندگان وب، توسعه دهندگان برنامه‌ها، برنامه نویسان و همچنین بسیاری از کاربران دیگر می‌باشد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اپلیکیشنی از شرکت ادوبی برای ساخت تصاویر بسیار زیبا (شبیه به کارت پستال) برای هر موقعیتی بدون نیاز به هر گونه مهارتی در این زمینه،
شما میتوانید کار کردن با این اپلیکیشن را تنها در عرض چند دقیقه یاد بگیرید و از الگوهای (تمپلت های) حرفه ای آن برای ساخت کارت پستال آن هم تنها با چند لمس ساده استفاده کنید.
عکس های مورد علاقه تان را انتخاب کنید، به آنها نوشته اضافه کنید و در انتها از فیلترهای مختلف برای زیباسازی آنها استفاده کنید. همچنین میتوانید از طرح ها، طیف های رنگ و سبک های خاص و جدید برای نوشتار نیز استفاده کنید.
بعد از آنکه کارت پستال تان را ساختید میتوانید آن را با ایمیل برای دیگران بفرستید یا در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
همچنین کارهای شما بین نسخه رایانه ای و موبایلی این اپلیکیشن مطابق سازی (سینک) خواهد شد. بنابراین شما میتوانید ساخت یک کارت پستال را در رایانه تان آغاز کرده و ادامه آن را از گوشی تان انجام دهید.

بالا