خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی محصولات و خود شرکت ادوبی Adobe

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 33
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
Adobe Premiere Pro (ادوبی پریمیر)
lqxj6n4uqlgj.png

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
پریمیر نرم افزاری قدرتمند برای میکس و تدوین فیلمها و فایلهای ویدئویی است. ابزارهای قدرتمندی که برای تغییرات صوتی و تصویری در این برنامه طراحی شده اند، شما را قادر می‌سازد تا هر آنچه در ذهنتان نقش بسته است را توسط کامپیوتر خود، تولید کنید.

نسخه جدید این نرم افزار ، یعنی نسخه Adobe Premiere Pro CC توسط شرکت Adobe به بازار عرضه شده است.امکانات، قابلیت‌ها و ابزارهای جدیدی که به این نرم‌افزار اضافه شده و همچنین محیط کار بسیار زیبا، این نرم افزار را در سطح بالاتری در عرصه تولید و میکس فیلم، نمایان‌گر ساخته است.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
یک نرم افزار عالی برای عکاسان. اگر به عکاسی علاقه دارید باید این نرم افزار را امتحان کنید. این نرم افزار مشاهده فتوشاپ است اما با این تفاوت که فقط برای تغییر و اصلاح تصاویر است. خیلی راحت می توانید تصاویر خام خود را وارد این نرم افزار کنید، بهترین ها را انتخاب و رتبه بندی کنید، رنگ ها را اصلاح کنید، سایز را درست کنید و تمام تصاویر را یکجا با هر کیفیتی که می خواهید ذخیره کنید.

این نرم افزار سرعت کار شما در ویرایش تصاویر را بالا می برد و برای عکاسان بسیار کاربردی است.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
ادوبی آدیشن یک نرم افزار کامل برای کار با صدا و فایل های صوتی است. با این نرم افزار می توانید بطور اختصاصی روی صدا و فایل های صوتی تمرکز کنید و هر تغییری را در این نوع فایل ها ایجاد کنید.

این نرم افزار دارای ابزار ها و امکانات بسیار زیادی است که از کاهش نویز صدا، ویرایش و حذف قسمتی از صدا، کار با چند صدا، میکس و ادیت و… پاسخگوی نیاز های شماست.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
این نرم افزار را ممکن است با نام Flash به یاد بیاورید. نرم افزاری که برای ساخت انیمیشن است و نام آن به Animate تغییر کرده است. با این نرم افزار می توانید بروی تک تک فریم های انیمیشن خود کار کنید. از طراحی تا متحرک سازی را در داخل همین نرم افزار انجام دهید یا از نرم افزار هایی مثل فتوشاپ و ایلوستریتور در کنار انیمیت استفاده کنید.

چرا که این نرم افزار با سایر نرم افزار های ادوبی سازگاری کامل دارد و از اکثر فرمت های گرافیکی پشتیبانی می کند.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
یک نرم‌افزار نشر رومیزی است که محصول شرکت ادوبی بوده و از استاندارد پی‌دی‌اف به عنوان بستر نگهداری و انتقال مستندات استفاده می‌کند. این نرم‌افزار برای اولین بار فرمت قابل حمل پی‌دی‌اف را حمایت کرد. ادوبی آکروبات که اکنون چند نسخه مختلف دارد، در نسخه‌های مختلف امکان بازکردن و خواندن، ویرایش و تغییر و تولید فایل‌های پی‌دی‌اف را فراهم می‌کند. نسخه‌ای از آن به نام ادوبی ریدر (به انگلیسی: Adobe Reader) که در گذشته آکروبات ریدر (به انگلیسی: Acrobat Reader) نام داشت به رایگان از وبگاه ادوبی قابل دریافت است و امکان خواندن و چاپ پرونده‌های پی‌دی‌اف را فراهم می‌کند.

بالا