حرفی نمیزنم تنها به او خیره میشوم آیا این برگشت تمام شدن دردهایم است؟
F fatememacani مهمان 2020-11-17 #21 حرفی نمیزنم تنها به او خیره میشوم آیا این برگشت تمام شدن دردهایم است؟ انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-19
حرفی نمیزنم تنها به او خیره میشوم آیا این برگشت تمام شدن دردهایم است؟ انجمن رمان نویسی دانلود رمان
F fatememacani مهمان 2020-11-20 #22 آری دردهایم به پایان رسید. دوباره لیلی مجنونم شدم. مجنون دور سرم میگردد. دستی روی سرم میکشد. غمهایم را فراموش میکنم. انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-22
آری دردهایم به پایان رسید. دوباره لیلی مجنونم شدم. مجنون دور سرم میگردد. دستی روی سرم میکشد. غمهایم را فراموش میکنم. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
F fatememacani مهمان 2020-11-21 #23 دیگر اشکهایم روی صورتم روانه نمیشود. پا به خیابان میگذاریم، یاد روزهایی میفتم که نبود. چشمهایم دوباره رنگ غم میگیرد. انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-22
دیگر اشکهایم روی صورتم روانه نمیشود. پا به خیابان میگذاریم، یاد روزهایی میفتم که نبود. چشمهایم دوباره رنگ غم میگیرد. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
F fatememacani مهمان 2020-11-21 #24 نکند برود و باز نیاید؟ او متوجه غم چشمهایم میشود؛ مانند همیشه میگوید: - چرا غم داره چشات. یه دنیا حرف داره نگات. انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-22
نکند برود و باز نیاید؟ او متوجه غم چشمهایم میشود؛ مانند همیشه میگوید: - چرا غم داره چشات. یه دنیا حرف داره نگات. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
F fatememacani مهمان 2020-11-21 #25 سری به معنای چیز مهمی نیست تکان میدهم. قیافهاش را عوض میکند، معنی آن برای من مجهول است. - چه شده؟ انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-22
سری به معنای چیز مهمی نیست تکان میدهم. قیافهاش را عوض میکند، معنی آن برای من مجهول است. - چه شده؟ انجمن رمان نویسی دانلود رمان
F fatememacani مهمان 2020-11-21 #26 - جانم نگرانی باز تو را بگذارم و بروم؟ معشوق من، همیشه اینگونه ذهن مرا میخواند. - آره. انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-22
- جانم نگرانی باز تو را بگذارم و بروم؟ معشوق من، همیشه اینگونه ذهن مرا میخواند. - آره. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
F fatememacani مهمان 2020-11-21 #27 چهرهاش رنگ غم میگیرد. میدانم که دیگر نمیرود، آن موقع هم به خاطر کسانی رفته بود که پشت من و زندگیام بد گفته بودند. انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-22
چهرهاش رنگ غم میگیرد. میدانم که دیگر نمیرود، آن موقع هم به خاطر کسانی رفته بود که پشت من و زندگیام بد گفته بودند. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
F fatememacani مهمان 2020-11-21 #28 با خودم تصمیم میگیرم، دیگر در گذشته زندگی نکنم. آینده مهمتر است یا گذشتهی تلخ؟ انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-22
با خودم تصمیم میگیرم، دیگر در گذشته زندگی نکنم. آینده مهمتر است یا گذشتهی تلخ؟ انجمن رمان نویسی دانلود رمان
F fatememacani مهمان 2020-11-21 #29 پاسخ مشخص است. آینده. آیندهای که میتواند برای من خوش یا شاید هم ناخوش باشد. انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-22
پاسخ مشخص است. آینده. آیندهای که میتواند برای من خوش یا شاید هم ناخوش باشد. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
F fatememacani مهمان 2020-11-21 #30 من آینده خود را میسازم، که برای کودکانم تعریف کنم. من که بودم و که هستم. انجمن رمان نویسی دانلود رمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 2020-11-22
من آینده خود را میسازم، که برای کودکانم تعریف کنم. من که بودم و که هستم. انجمن رمان نویسی دانلود رمان