- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-26
- نوشتهها
- 7,768
- لایکها
- 17,199
- امتیازها
- 163
- کیف پول من
- 674
این موارد هفتگانه که اشاره شد به طور مثال در قانون آمده است . مشابه به اینها اگر صورت بگیرد میتواند اقدامات متقلبانه باشد . مثلاً X زمین مرغوبی نشان خریدار دهد ولی در قرارداد حدود آن را ننویسد و زمین بغلی را که متعلق به خودش است و نامرغوب است ، مثلاً زمین پستی و بلندیهایی دارد و برای کشت نیاز به خرج زیادی دارد را بنویسد ، این میشود کلاهبرداری . یا مثلاً جواهرفروشها یک ج*ن*س نامرغوب را به جای ج*ن*س مرغوب به طرف بیاندازد و قالب کند .
رمّالها یا فالگیرها هم میتوانند کلاهبردار محسوب شوند ؟
اگر نوعاً عموم مردم باورشان میشود که کلاهبردار است ولی اگر حقیقت داشته باشد و آن چیزی که میگوید رخ دهد ، کلاهبرداری نیست و اگر هم دروغ باشد و ما بپذیریم کلاهبرداری است ، ولی اگر ما بپذیریم کلاهبرداری نیست ، پس در رمالی و فالگیری باید نگاه کنیم و ببینیم افراد متعارف معمولاً چه تصوری میکنند ؛ اگر معمولاً نمیپذیرند که چنین چیزی واقعیت دارد ، پس کلاهبرداری است . بعضی اوقات گدایی هم ممکن است عنوان کلاهبرداری پیدا کند . مثلاً اگر بگوید من پایم شکسته یا فلان بیماری دارم ولی نداشته باشد ، در اینجا اگر از مردم پولی بگیرد، میشود کلاهبرداری .
رمّالها یا فالگیرها هم میتوانند کلاهبردار محسوب شوند ؟
اگر نوعاً عموم مردم باورشان میشود که کلاهبردار است ولی اگر حقیقت داشته باشد و آن چیزی که میگوید رخ دهد ، کلاهبرداری نیست و اگر هم دروغ باشد و ما بپذیریم کلاهبرداری است ، ولی اگر ما بپذیریم کلاهبرداری نیست ، پس در رمالی و فالگیری باید نگاه کنیم و ببینیم افراد متعارف معمولاً چه تصوری میکنند ؛ اگر معمولاً نمیپذیرند که چنین چیزی واقعیت دارد ، پس کلاهبرداری است . بعضی اوقات گدایی هم ممکن است عنوان کلاهبرداری پیدا کند . مثلاً اگر بگوید من پایم شکسته یا فلان بیماری دارم ولی نداشته باشد ، در اینجا اگر از مردم پولی بگیرد، میشود کلاهبرداری .
انجمن رمان نویسی | تک رمان
انجمن رمان نویسی تک رمان با هدف تشویق نویسندگان ایجاد شده و در راستای پیشرفت نویسنده های نوقلم و چاپ برترین رمان ها فعالیت می کند.
forums.taakroman.ir