- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-14
- نوشتهها
- 580
- لایکها
- 7,181
- امتیازها
- 93
- کیف پول من
- 420
به نام یگانه یزدان پاک
داستان های کوتاه: عشق منجمد
به قلم: نگین بای
ژانر: عاشقانه ، تراژدی
خلاصه:
عشقی ناب، در فراز چشم های من و تو! در میان دستان من و تو! در قلب های جفتمان! باهم کامل میشویم و مکمل همدیگر! بگذار بگویم چقدر دوستت دارم. اصلا بگذار همه چیز را بگویم؛ که زندگی کردن و نفس کشیدن هایم در با تو بودن معنا میشوند.نبود من، در نبود تو خلاصه میشود؛ من نبود تو در پیش من و...
نبود من در این جهان!
مقدمه:
قلب من محبتی میخواهد؛ محبتی که به من بال و پر بدهد، تا در وسعت لبخند های طولانی بپرم.
محبتی که من را نسیمی کند، تا در دست مملو از خوشرویی و دلگرمی بوزم.
درختی ایستاده در دستان گرم مهربانی ها، قایقی رونده در دریایی از رویاهای شیرین و ابری در بدرقهی زیبایی ها؛ محبتی که من را همچون آب، آتش، هوا و سنگ، برف کند و باران؛ یا پلی بالای رودخانهی شگفتی ها و هزاران محبتی که من را لایق بداند.
قلبم عشق میخواهد؛ عشقی که من را نیز بخواهد.
عشقی که به اندازهی وسعت آسمان دارای اعتماد باشد؛ پر از استواری های ناپیدا!
مانند آبنباتی شیرین و مانند گل، زیبا باشد.
عشقی همچون دریا پاک و همانند ماه تابان!
قلبم تو را میخواهد؛تویی که آغاز و پایان همه چیزم هستی!
من تو را میخواهم!
داستان های کوتاه: عشق منجمد
به قلم: نگین بای
ژانر: عاشقانه ، تراژدی
خلاصه:
عشقی ناب، در فراز چشم های من و تو! در میان دستان من و تو! در قلب های جفتمان! باهم کامل میشویم و مکمل همدیگر! بگذار بگویم چقدر دوستت دارم. اصلا بگذار همه چیز را بگویم؛ که زندگی کردن و نفس کشیدن هایم در با تو بودن معنا میشوند.نبود من، در نبود تو خلاصه میشود؛ من نبود تو در پیش من و...
نبود من در این جهان!
مقدمه:
قلب من محبتی میخواهد؛ محبتی که به من بال و پر بدهد، تا در وسعت لبخند های طولانی بپرم.
محبتی که من را نسیمی کند، تا در دست مملو از خوشرویی و دلگرمی بوزم.
درختی ایستاده در دستان گرم مهربانی ها، قایقی رونده در دریایی از رویاهای شیرین و ابری در بدرقهی زیبایی ها؛ محبتی که من را همچون آب، آتش، هوا و سنگ، برف کند و باران؛ یا پلی بالای رودخانهی شگفتی ها و هزاران محبتی که من را لایق بداند.
قلبم عشق میخواهد؛ عشقی که من را نیز بخواهد.
عشقی که به اندازهی وسعت آسمان دارای اعتماد باشد؛ پر از استواری های ناپیدا!
مانند آبنباتی شیرین و مانند گل، زیبا باشد.
عشقی همچون دریا پاک و همانند ماه تابان!
قلبم تو را میخواهد؛تویی که آغاز و پایان همه چیزم هستی!
من تو را میخواهم!
آخرین ویرایش: