خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • تک رمانی‌های عزیز! مفتخرم در همین لحظه اعلام کنم که مشکل انجمن حل شده و پرانرژی‌تر از همیشه، در خدمتتون هستیم 🕶️✨ منتظر سورپرایزهای بهاری تک‌رمان، باشید ❤️

ساعت تک رمان

1. ANLI

شعر اشعار «رگ خواب» | اثر زری کاربر انجمن تک رمان

...را جمع می‌کنی اما دیگر او قلبِ سابق نخواهد شد باز هم دلت او را می‌خواهد اما او، آن مردِ سابق نخواهد شد اینک اگر باز هم بازگردد تو آن زنِ سابق نخواهی شد هنوز هم جانت را فدایش می‌کنی اما حس نفرت او را از تو و تو را از او، دور خواهد کرد! دیگر با مرگ هم حال تو خوب نخواهد شد #رگ_خواب #زری...
  2. ANLI

اینک خواب نبود، من در خیالات بودم! راست می‌گفتند، شیرینی عشق، در قصه‌‌هاست دیگر نه تو، نه آبی آسمان نه طلوع آفتاب، نه اشعه‌های ریز و درشت‌اش نه قطرات باران، نه حضورت در قلبم نمی‌توانند، حال مرا خوب کنند. مگر این‌که رگ خواب عجل شیرین کند، افسانه‌ی ما را! #رگ_خواب #زری #انجمن_تک_رمان
  3. ANLI

رگ خواب من دست تو بود می‌دانستی که با نبودنت همانند یک گل که پژمرده شده است با حضورت در کنارم به گلی سرخ، بدل خواهم شد. می‌دانستی که اگر بروی من بعد از تو، خواهم مُرد! اینک زمانی که می‌دانستی رگ خواب من دست توست چرا بی‌علت، مرا با تمام خاطره‌هایمان ترک کردی که بروی؟ #رگ_خواب #زری #انجمن_تک_رمان
  4. ANLI

...اینک یک دلیل بیشتر نخواهم داشت بودنت را بهانه می‌کنم! حال که ندارمت، اکنون کسی از من نمی‌پرسد برای چه زنده یا مرده‌ات برایت فرقی ندارد؟ شاید چون دیگر تمایلی ندارم بودنت را برای زندگی‌ام بهانه کنم یا شاید بی‌خبراند که من بعد از تو زیر خروارها خاک، به سر می‌برم. #رگ_خواب #زری #انجمن_تک_رمان
  5. ANLI

خانه‌ام ویران و قلبم بی‌جان و نانم در آب؛ اما روزی می‌رسد من قلمم را بردارم و این شعر را با دردهایم تکمیل کنم! #رگ_خواب #زری #انجمن_تک_رمان
  6. ANLI

نام اشعار: رگ خواب نام شاعر: زری ژانر: تراژدی، عاشقانه قالب: سپید ناظر: .Ana. مقدمه: نیمی از ماه منم و نیمه‌ی دیگرش هم تویی؛ اما چه دراماتیک‌ است که نیمه‌ی تو بر پشت خورشید پنهان است؛ ولی با همان نیمه‌ات، چها که با من نکرده‌ای! #رگ_خواب #زری #انجمن_تک_رمان
بالا