خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

ساعت تک رمان

1. BITA

شعر مجموعه اشعار معرا | محدثه رستگار کاربر انجمن تک رمان

هنوز بر دیوارهای آوار قلبم می‌بینم سایه‌ات را افسوس که باختم به گیسوان رقیب، شانه‌ات را! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  2. BITA

آبادی قلب من بعد از تو یک ویرانه گشت اویی که جایش گذاشتی، با غمت یک شبه دیوانه گشت #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  3. BITA

می‌نویسم برایت شعرها، می‌چکی روی واژه‌ها تو همان اشک‌های پنهان خلوت پُر درد منی #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  4. BITA

بغض رفتنت تا ابد در گلویم حاکم است نیستی اما بر قلمرو دلم فرمانروایی می‌کنی #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  5. BITA

به‌جای این‌که تو باشی و سر بگذاری بر شانه‌ام خیالت با من قدم می‌زند در کاشانه‌ام #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  6. BITA

آن‌چه چشمان من میان تو و دیگری دید خنجری شد و رگ احساسم را بی‌رحمانه درید! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  7. BITA

ببین با یک کلام «نمی‌خواهمت» گفتن... چگونه در دم گشتی قاتل تمام هستی‌ام! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  8. BITA

به تو گفتم خداحافظ اما قلبم در دیارت جا ماند بعد تو عمری پوچ گشته در این س*ی*نه‌ی خالی‌ام #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  9. BITA

آن‌که گشته تمام این جان و تنم افسوس که هر دم است در پی آزردنم #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  10. BITA

فانوس عشقت در شهر ویرانه‌ دل من خاموش نمی‌شود همچو بغض دیرینه‌‌ در گلو که هرگز فراموش نمی‌شود #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
بالا