خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. BITA

شعر مجموعه اشعار معرا | محدثه رستگار کاربر انجمن تک رمان

عشق تو به کالبدم فقط هدیه داده درد و غم ز رنج‌هایش فهمیدم برای ماندن، باید تا همیشه بروم! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  2. BITA

تا ابد نخواهم شد من عروس خانه‌‌ی کسی به یاد آن‌که در دلم خانه کرد و شد داماد دیگری! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  3. BITA

عهدِ تا ابد ماندنت به انتها رسید چه زود وفایت به دلم، گویی فقط افسانه بود! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  4. BITA

رفتی و قلب من جا مانده در چشمان تو عاشقِی‌ام که تبعید شده از تو و از جهان تو #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  5. BITA

بغضی تا همیشه گیر کرده در حنجره‌ام ای حضرت عشق، یادگارت چه زیبا دل می‌کُشد! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  6. BITA

رفتی و بغضی شدی که از گلویم رد نمی‌شوی بارها یادت را راندم و باز از قلبم طرد نمی‌شوی #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  7. BITA

ای حسرت زیبای ابد و یک روز دلم بعد تو محشر بپا گشته درون س*ی*نه‌ام #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  8. BITA

جشن وصالت را می‌گیری تو با رقیب! آمدی در دلم تا فقط قصه‌‌ی درد شوی! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  9. BITA

ای آن‌که شدی بر قلب دیوانه‌ام زخم یادگاری بی‌تو لبخند می‌گریزد ز لبانم هرکجا و هردم! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  10. BITA

تو را گُم کرده‌ام در واژه‌‌ی تلخ وداع وای بر دلی که در شعرهایش می‌جوید تو را! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
بالا