خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

ساعت تک رمان

1. SHAHYAS

دلنوشته دلنوشته لیلی‌ به‌ من بگو آسمان | محمد یاسین نصرتی کاربر انجمن تک رمان

قدردان توام که به من نشان دادی عاشقان حقیقی حتی اگر دور از یکدیگر باشند، باز هم به وصال یکدیگر می‌رسند... . دست در دست هم غنچه می‌شوند جوانه می‌شوند و گل سعادت می‌شوند... . پایان #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  2. SHAHYAS

خدایا، تو را شکرگزارم... . سپاسگزارم از تو ای خالق که برای یکبار هم که شده مرا رخصت بخشیدی که نیمه‌ی گمشده‌ام را لمس کنم او را نوازش کنم #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  3. SHAHYAS

به راستی غنچه‌ی آرزو‌یم بالاخره شکفته و به بهشتی سرسبز در زندگانی‌ام بدل گشته بود؟ خواسته‌ام، خواسته شده بود؟! ماه ترین ماه، کنار من بود؟! #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  4. SHAHYAS

او لیلی آسمان بود که به من خیر بود و آتش لبخندش سرای دلم را گرم می‌کرد به من خیر بود و چشمک می‌زد. #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  5. SHAHYAS

گریه‌ام بند آمد، اشک‌ها روی گونه هایم شگفت‌زده شدند... . نوری روشن و درخشان بر صورتم می‌تاپید کِه بود؟! #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  6. SHAHYAS

چه شده بود؟ کس ندانست! آخرت آمد؟ کس ندانست! از مور و ملخ تا پیل و نهنگ، همه خیره به جهان دیدند! دیدند چه با چَشمان باز؟! #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  7. SHAHYAS

بغض گلویم را فرا گرفت، اشک در چشمانم جمع شد آرزوی مرگ می‌کردم... . ناگهان زمین لرزید و تن هر موجودی بر آن ترسید... . آسمان ترک برداشت و بر زمین آمد! جهان، تیره بود؛ تیره‌تر شد. #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  8. SHAHYAS

در برابر درگاه تو عاجزانه دعا می‌کنم هق‌هق می‌کنم دستانم با ضرب رخم را کبود می‌کنند..‌. . که ای خدای مهربان ای بخشنده جهان ای آفریننده هستی گوش بده مرا گوش بده... . #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  9. SHAHYAS

دیگر توانی برای زیستن ندارم غمم بی‌جان است دردم بی‌جان است تو بگو مرا که باید چه کنم؟! #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  10. SHAHYAS

ای شاه جهان تمام هستی‌ام باشد از آن تو... . من دیگر نمی‌خواهم صاحب این جان و تن باشم؛ من دیگر نمی‌خواهم امید کاشانه‌ی عزیزان باشم. #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
بالا