ساعت تک رمان

1. .Melina.

کتاب در حال تایپ کتاب باشگاه پنج صبحی‌ها | اثر رابین شارما

...ادامه داد: - او گفته است: مادرم به من گفت اگر تو سرباز شدی، ژنرال میشوی. اگر راهب شدی، پاپ میشوی. در عوض، من نقاش بودم و پیکاسو شدم. میلیاردر گفت: - خیلی هم عالی. این یعنی ایمان و اعتماد به توانایی‌های شخصی #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  2. .Melina.

...که فکر میکنم شما هم از آن خوشتان بیاید. کرت ونگوت¹ ، نویسنده و جوزف هلر² نویسنده کتاب تبصره ۲۲³، در یک مهمانی به میزبانی فرد _____________________________________ ¹Kurt Vonnegut ²Joseph Heller ³Catch-22 #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  3. .Melina.

...بخواهید، هیچ مشکلی در مورد خانه‌های مجلل، ماشین‌های سریع و پول بسیار زیاد وجود ندارد. خواهش می‌کنم خیلی دقیق به این بخش از حرف‌هایم گوش کنید. یک ضرب‌المثل قدیمی می‌گوید: ما موجوداتی معنوی هستیم که تجربیات انسانی #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  4. .Melina.

...میکنم باید بگویم که روزهای زیادی به دنبال چیزهای اشتباهی رفته‌ام. من به جای این که به دنبال نشانه‌های اهداف با ارزشی در حرفه و زندگی شخصی‌ام باشم، که واقعاً میتوانند شرایط من را متحول کنند، در جار و جنجال پیچیدگی #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  5. .Melina.

...صرفاً درک کنونی شما از واقعیت است. کارآفرین گفت: - خوب، تفاوت بسیار بزرگی بین واقعیت و درک ما از واقعیت وجود دارد، درسته؟ طبق گفته‌های تو، به نظر میرسد که ما دنیا را با فیلتری میبینم که طبق برنامه‌ریزی ذهنی ما به #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  6. .Melina.

...- من از ارتشی از شیرها که توسط یک گوسفند رهبری میشوند نمیترسم؛ من از ارتشی از گوسفندها میترسم که توسط شیری رهبری میشود. میلیاردر نفس عمیقی کشید. پروانه‌ای شروع به بال زدن کرد و خرچنگی با سرعت از کنار او رد شد. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  7. .Melina.

...سال‌های زندگیشان را اینگونه سپری می‌کنند. دنیا مانند یک آینه است. ما از زندگی چیزی را که می‌خواهیم به دست نمی‌آوریم، بلکه چیزی را به دست می‌آوریم که هستیم. _____________________ ¹The Self-Fulfilling Prophecy #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  8. .Melina.

...تبدیل شویم. باید بدانید که شما هرگز از داستان شخصیتان بالاتر نمی‌روید. سپس زیر ل*ب، مانترایی را تکرار کرد: - من سپاسگزار هستم. من می‌بخشم. من کمک میکنم. زندگی من بسیار زیبا، خلاقانه، مؤثر، پُررونق، و جادویی است. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  9. .Melina.

...میکرد، سرش را بلند کرد و به میلیاردر نگاهی کرد. روی تیشرت او نوشته شده بود: - افراد قربانی و گول‌خورده، تلویزیون‌های بزرگی دارند. رهبران، کتابخانه‌های بزرگی دارند. ________________________ ¹The Victory Hour #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  10. .Melina.

...هنر و زندگی‌ام کاملاً تغییر میکند. میلیاردر گفت: - افسونگر به من یاد داد که اختصاص دادن شصت دقیقه برای رشد دادن بهترین خودم و مهمترین توانایی‌هایم، بقیه زندگی من را از لحاظ ذهنی، عاطفی، جسمانی و معنوی متحول #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
بالا