ساعت تک رمان

1. .Melina.

کتاب در حال تایپ کتاب باشگاه پنج صبحی‌ها | اثر رابین شارما

...زمانی که به سوی مهارت میروی، از شکست خوردن میترسی و فکر میکنی که به اندازه کافی خوب نیستی و نمیتوانی در مسیرهای جدیدی درخشان باشی. سپس آمیگدال شما - که یک تودهی بادامی شکل خاکستری در مغز است و ترس را تشخیص میدهد- #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  2. .Melina.

...کمی داشته باشید، اما ارتباط عمیقی را با آنها برقرار کنید تا روابط غنی داشته باشید. دعوت‌های کمتری را بپذیرید. به جای این که کتاب‌های زیادی را سرسری بخوانید، چند کتاب را بسیار با دقت بخوانید. قهرمانان واقعی #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  3. .Melina.

...آنها هم بتوانند این کار را انجام دهند. سپس حرف‌هایش را ادامه داد و گفت: - این به خاطر پیشرفت‌های تکنولوژی مراقبت‌های پزشکی بود که وقتی مریض بودم، جان من را نجات داد. به هر حال، اگر از تکنولوژی خوب استفاده شود، #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  4. .Melina.

...تمام میشود. و همانطور که قبلاً گفتم، مردم این روزها بیشتر از هر زمان دیگر، مرتکب اشتباه میشوند، زیرا در کاری که انجام میدهند، حضور کاملی ندارند. این افراد با بیفکرى استفاده کردن از تکنولوژی، تمرکزشان را از دست #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  5. .Melina.

...پیوسته این کار را انجام دهید، بهره هوشی سرمایه‌سازی که توانایی شما برای محقق ساختن تمام موهبت‌هایتان است، افزایش می‌یابد. میلیاردر دو شاگردش را دعوت کرد تا به بالکن خانه‌اش بروند و آموزششان را آنجا ادامه دهند. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  6. .Melina.

...شگفتی، همدردى و صاف و سادگی را که در دوران کودکی داشتیم، فراموش میکنیم؛ بی‌هیجان و فاقد احساسات، سرسخت و منتقد میشویم. اکثر افراد، در اکوسیستم شخصی خودشان، متوسط بودن را پذیرفته‌اند. و به خاطر این که این #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  7. .Melina.

...بسیار مؤثر و بسیار موفق، در هر شرایطی در دسترس سایر افراد نیستند. این افراد خیلی کم زمانشان را هدر میدهند و بیشتر روی کارهای واقعی و مهم و نه کارهای بی‌اهمیت متمرکز هستند و به همین دلیل، دسترسی به این افراد #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  8. .Melina.

...درون شما به وجود می‌آورد. اکثر افراد، آگاهی و ابزارهای لازم برای بیرون آمدن از این چاه درد و ناراحتی را ندارند. و به همین دلیل، حتی اگر کسی در مورد آن برایمان بگوید، انکار می‌کنیم. وقتی موقعیتی برای آشکار کردن #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  9. .Melina.

...فوق‌العاده‌ای داری. من واقعاً باید تغییرات زیادی را در خودم به وجودم بیاورم. دیگه از نادیده گرفتن توانایی‌هایم خسته شده‌ام. کم کم حس میکنم فرد خاصی هستم. کارآفرین با هنرمندی گفت: - همین‌طور است. تو واقعاً خاصی. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  10. .Melina.

...میدهند، تا ما را از بهترین بودن خودمان دور کنند. میلیاردر گفت: - بله. و حتی از این بدتر باید بگویم، توانایی که از آن استفاده نشود، تبدیل به درد میشود. هنرمند که به نظر کمی مضطرب میرسید، پرسید: - منظورت چیه؟ #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
بالا