Usage for hash tag: خواهرانه‌ها

ساعت تک رمان

1. آفتــابــ گــردوݩ

دلنوشته دلنوشته خواهرانه‌ها| مهدیس امیرخانی کاربر انجمن تک رمان

به راستی که گریه زیباتر از خنده است زمانی که میزبان باشید اشک‌هایم را! حال چه زیباتر است اگر پذیرا باشم شادیتان را و غرق شوم در خنده‌هایتان! به راستی که چه گوش‌نواز است هیاهوی خنده عمر و جان، گویی از بهترین موسیقی جهان، بهتر است! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #خواهرانه‌ها
  2. آفتــابــ گــردوݩ

...بر طناب دار؟! چه نیاز بر درد بی‌درمان، یا آن دردی که دوایش در ثریاست؟! چه نیاز بر سقوط و عذاب آتش؟! چه نیاز بر جلاد و عزرائیل؟! فکر دوری آن‌ها کافیست؛ برای تهی رفتن جان بی‌جانم! ای‌کاش میشد، همان‌گونه که قلب در قلب پیچ می‌خورد، جسم‌ها را نیز یکی کرد! #انجمن_تک_رمان #خواهرانه‌ها #مهدیس_امیرخانی
  3. آفتــابــ گــردوݩ

...در عجبم! شگفتا که خواهری می‌تواند مردانه برادرت باشد و غیرت‌اش سر زبان‌ها! از سوی دیگر، برایت مادری کند و همان دوستی باشد که سر بر روی قلب‌اش می‌گذاری و گاهی اوقات همان حسی باشد که سال‌ها به دنبال آنی! من دردهای این مادر را با تمام روح و کالبد خریدارم! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی...
  4. آفتــابــ گــردوݩ

...صحرا می‌رویند! خورشید وسط شب طلوع می‌کند و وسط گریه خنده سر می‌دهم، تمام بدی‌ها پایان می‌یابند و گویا رایحه اطلسی جهان را در برگرفته است! دلتنگی پایان می‌یابد و وصال چه نزدیک است! سیاهی‌ها سپید می‌شوند و می‌خندم! یار و جانم باشند و غمگین باشم؟! هرگز! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #خواهرانه‌ها
  5. آفتــابــ گــردوݩ

...که به تاریکی قعر چاه‌ بوده‌اند! آخ از آن روزها که هیچ پرتوی نوری نداشتند! آخ از همان قلب‌های بی‌قرار، از آن خسته بودن‌ها و از آن لنگیدن‌ها! به راستی، چه خوش است آن یاری که با تو به تماشای تاریکی‌ها بنشیند، قرار بی‌قراری‌هایت باشد و مرهم خستگی‌ات شود! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی...
  6. آفتــابــ گــردوݩ

بیشتر از پیش قلب مرا تصاحب می‌کنید! حال است که از شب‌ بی‌ستاره، از ماه بی‌خورشید، از غروب‌های بی‌طلوع، از گل‌های پژمرده و از روح‌های تهی رفته هیچ بیمی ندارم! من تنها از نبود شاپرک‌های خویش هراسانم! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #خواهرانه‌ها
  7. آفتــابــ گــردوݩ

رهگذری پرسید؛ عشق چیست یا کیست؟! قلب من در میان دو نفر گم گشته و بی‌شک، رهگذر هیچ خبر نداشت! #مهدیس_امیرخانی #خواهرانه‌ها #انجمن_تک_رمان
  8. آفتــابــ گــردوݩ

ای کاش آغوشی وسیع داشتم تا، جانان‌هایم را در قلب‌ام فرو بنمایم! کاش ل*ب‌هایم همچون مُهری، همیشه بر پیشانی‌تان زینت بخش باشد تا که شاید سر سوزنی، از ش*ر*اب خواستن‌تان، سیراب شوم! #مهدیس_امیرخانی #خواهرانه‌ها #انجمن_تک_رمان
  9. آفتــابــ گــردوݩ

دریایی از کلمات هم گرد هم بیایند، باز هم در توصیف عشق من ناتوانند! من اگر عاشق شما نباشم، جز" هیچ" چیز دیگری نیستم! #مهدیس_امیرخانی #خواهرانه‌ها #انجمن_تک_رمان
  10. آفتــابــ گــردوݩ

ثروت نمی‌خواهم، عشق نمی‌خواهم، حتی یار و یاور هم نمی‌خواهم! خواسته‌‌ام از جهان به این فراخی، تبسمتان است و بس! #مهدیس_امیرخانی #خواهرانه‌ها #انجمن_تک_رمان
بالا