Usage for hash tag: خواهرانه‌ها

ساعت تک رمان

1. آفتــابــ گــردوݩ

دلنوشته دلنوشته خواهرانه‌ها| مهدیس امیرخانی کاربر انجمن تک رمان

اگر نبودید آسمان شب‌ها بی‌ستاره بود! پس از ظلمت، هور در کار نبود! پس از سختی آسانی چه می‌کرد؟ اگر خنده‌هایتان نبود، به چه گوش می‌سپردم؟ اگر نبودید، وای که اگر نبودید من جان می‌سپردم! #انجمن_تک_رمان #مهدیس_امیرخانی #خواهرانه‌ها
  2. آفتــابــ گــردوݩ

می‌خواهم زخمی‌ترین باشم مرهمم باشید! می‌خواهم دلم بشکند، شما قلب جدیدم باشید! می‌خواهم آواره باشم، تا شما پناهم شوید! ای کاش امشب غمزده باشم و بالینتان دوای دردم باشد! #انج_تک_رمان #مهدیس‌_امیرخانی #خواهرانه‌ها
  3. آفتــابــ گــردوݩ

دلت پر بود و گریه می‌خواستی اما بر رویم لبخند پاشیدی! و لبخندت جانی دوباره برایم بخشید! دوستت دارم، بخشنده‌‌ من! #انج_تک_رمان #مهدیس‌_امیرخانی #خواهرانه‌ها
  4. آفتــابــ گــردوݩ

دنیا برای من باشد ولی شما نباشید، سهمم از دارایی‌ام فقط سنگ قبر است و بس! #انج_تک_رمان #مهدیس‌_امیرخانی #خواهرانه‌ها
  5. آفتــابــ گــردوݩ

نام دلنوشته: خواهرانه‌ها نویسنده: مهدیس امیرخانی ژانر: عاشقانه مقدمه: دنیا تار و تاریک بود و تنها بودم، بدون هیچ یار و یاوری! در آغوشش فرو رفتم و شد تنها هم‌خانه سیاهی‌هایم! شانه‌ی پدرانه تقدیمم کرد و مهرش جایگزین محبت مادر شد! آن برادرها کسی نبودند جز؛ خواهرهایم! #انجمن_تک_رمان...
بالا