Usage for hash tag: دست_نوشته_های_اشک

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

دست‌ نوشته‌های اشک | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان

...اما آن‌ها در مقابل ما می‌ایستادند. همین هم شد! درد و غصه‌ها، پیروز میدان شدند. سیگارها با خاکسترشان پیروز میدان شدند. عذاب و رنج‌ها، پیروز میدان شدند. اشک‌ها و باران‌ها پیروز میدان شدند. دلتنگی‌ها و عاشقی‌های بی‌عشق، پیروز میدان شدند. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  2. علی خسروشاهی

...دنیایی که از آن می‌توان به بهترین و زیباترین رنگ‌هایی که در طبیعت وجود دارد و می‌توان با آن‌ها به زیباترین تجربه‌ها، دست یافت. زندگی ما با این دنیای کوچک، خیلی زود به پایان می‌رسد. این دنیای کوچک، دنیای زیبایی است. امید به فردای بهتر! #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  3. علی خسروشاهی

...بهش نگاه می‌کردم؛ اما نشد! این دل رو به آسمون دادم و با خودم گفتم شاید یه روز دیگه بهش فکر کنم! از این‌جا به بعد باید به این ستاره و آسمون نگاه کنم. همه‌چیز اون‌طوری که دلم می‌خواسته نمیشه! اما پیش خودمون باشه؛ هنوزم دلم براش تنگ میشه! #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  4. علی خسروشاهی

...از این دنیای آدم‌ها و آدم‌هایش که برای خودش ساخته شده خسته از این زندگی که بهم دروغ می‌گوید خسته از آن آدم‌هایی که بی‌رحم‌اند و با دروغ‌هایشان مرا می‌آزارند خسته از این همه آدمی که در پشت این دنیای آدم‌ها زندگی می‌کنند. خسته‌ام، خسته! #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  5. علی خسروشاهی

...پر از خالی بودن جات یه خاطره زیر بارون یه خاطره توی بیابون یه خاطره تو دل یخبندون یه خاطره، ولی بدون اون یه قطره یه قطره اشکی که می‌ریزه از چشمم یه قطره که می‌ریزه از ابرها یه قطره که تبدیل به بارون میشه و هر لحظه از دلم رنگ عشق کم میشه. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک...
  6. علی خسروشاهی

...نکنه! ‌باید همه ‌را صدا بزنم. ‌ ‌شاید کسی که ‌دوستش دارم از کنارم رد نشه ‌می‌خوام تنهایی‌هام رو با تمام وجودم پر کنم. ‌ ‌می‌خوام با خودم خلوت کنم‌ ‌همه‌ی وقتم رو با خودم خلوت کنم ‌ ‌می‌خوام از خودم خالی کنم ‌ ‌باید با خودم خلوت کنم! ‌ #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  7. علی خسروشاهی

...است ز دست خویش چه گویم که در دلم غم عشقت ز سوز س*ی*نه من بس زبانه در گرفته است ز درد و د*اغ تو نالد دلم، چه گویم از این دل که از فراق تو از خویش ناله سر گرفته است ز حال خسته دلان دل کجا شود خبرش که از فراق تو جان از تنم بدر گرفته است #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  8. علی خسروشاهی

...است زندگی من. شاید این‌بار هم با همین عشق، تو را دوست داشته باشم. با این حال نمی‌توانم دیگر تو را فراموش کنم. شاید اگر تو نبودی امروز همه‌ی دنیا را از دست می‌دادم. شاید اگر در کنارم نبودی تمام دنیا را از دست می‌دادم. و این است زندگی من. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  9. علی خسروشاهی

...هم بودیم و به‌هم عشق می‌ورزیدیم یاد روزهایی که باهم بودیم و با هم می‌خندیدیم و از یکدیگر درس زندگی و عشق می‌آموختیم! یاد روزهایی که باهم بودیم و باهم شاد بودیم و همدیگر را دوست می‌داشتیم و باهم می‌خندیدیم یاد روزهایی که قابل برگشت نیستند! #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک...
بالا