Usage for hash tag: دست_نوشته_های_اشک

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

دست‌ نوشته‌های اشک | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان

زندگی با همه سختی‌هایش، خاطرات است. با این‌که همه‌ی آن‌ها را به خاطر دارم؛ ولی هر روز با یک خاطره‌ی جدید روبه‌رو می‌شوم. این خاطرات در ذهنم مرور می‌شوند و زندگی سخت‌تر. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  2. علی خسروشاهی

...از نظر مالی به اندازه کافی قدرتمند باشیم؛ اما در واقع به اندازه کافی قوی نیستیم. گاهی اوقات این زمان است که باعث می‌شود به خود بگوییم که من به اندازه کافی ثروتمند نیستم؛ اما اگر من به اندازه کافی قوی بودم، این فرصت را از دست نمی‌دادم. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  3. علی خسروشاهی

...این می‌شود که از زندگی خود عقب‌نشینی کنیم و به سوی آن نرویم. این زمان است که باعث می‌شود در زندگی، خود را تنها ببینیم و از زندگی ل*ذت نبریم. گاهی اوقات هم این زمان است که باعث می‌شود با وجود تمام مشکلات و ناملایمات از زندگی ل*ذت ببریم. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  4. علی خسروشاهی

درس‌های زندگی را پشت سر می‌گذاریم. در این درس‌ها معلمی نداریم. این درس‌ها تجربه‌ها را به ما می‌آموزند. این درس‌ها زندگی را به ما می‌آموزند. این درس‌ها عشق را به ما می‌آموزند. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  5. علی خسروشاهی

درد اصلی ما نداشتن مرحم است. ما با درد آشنا هستیم؛ ولی نمی‌دانیم چه کنیم. این را می‌دانم که باید از این درد به سلامت گذر کنیم. به همین جهت باید خود را رها کنیم تا درد را بپذیریم و در راه عشق قدم برداریم. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  6. علی خسروشاهی

یک شهر بی‌ستاره شهری که نفس کم میاره! نسیم سحرش را نمی‌شود حس کرد! این شهر مثل من یک همدم کم داره! #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  7. علی خسروشاهی

نفس بکش! کنار تو هستم. دردهای زندگی را می‌فهمم! دردهای بی‌پناهی، دردهای بی‌کسی، دردهای بی‌محبتی! #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  8. علی خسروشاهی

...زیبایی‌ها را به تصویر بکشد. گاهی به سادگی از کنار ما عبور می‌کنند و حال ما را کسی درک نمی‌کند. گاهی ما با یک تابلو مواجه می‌شویم که می‌تواند زشتی‌ها را به ما نشان دهد و گاهی ما بر اثر آن زشتی‌ها در مقابل چشم‌مان به این تابلو نگاه می‌کنیم. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک...
  9. علی خسروشاهی

سادگی ما زندگی‌مان را ساده می‌ساخت و از زندگی ل*ذت می‌بردیم. با این ‌حال می‌دانستیم زندگی دشوار است. دو روز زندگی را با سادگی سپری کردیم؛ ولی هنوز زندگی کردن را نفهمیدیم! #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  10. علی خسروشاهی

زمان می‌گذرد. چند دقیقه از مرگ می‌گذرد. خوابی می‌بینی؛ خوابی که تا ابد ادامه دارد. دنیایی پر درد و خشونت، آخرش یک خواب خوش دارد. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
بالا