خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ساعت تک رمان

1. حوراء

کتاب در حال تایپ عاشق | مارگریت دوراس

...بی واسطه ر*اب*طه بود یا اینکه اصلاً هیچ چیز نبود. به هر حال این را قبل از آن تجربه دریافتم. هلن لاگونل با عقب ماندگیش در دوران کودکی، تنها کسی بود که از قاعدة خطا جسته بود. مدتهای مدید پیراهنی نداشتم که از من ،باشد، اندازه ام باشد. تمام #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  2. حوراء

...زنها از زیباییشان به دقت مراقبت میکنند مخصوصاً در منطقه مستعمره نشین سمت بوته زار کاری هم انجام نمی دهند، فقط از خودشان مراقبت میکنند خود را برای اروپا حفظ میکنند، برای دلباختگانشان برای تعطیلات در ایتالیا برای شش ماه استراحتی که سه #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  3. حوراء

...و خیابان نگاهم میکنند آشنایان مادرم خیلی مؤدبانه از من دعوت میکنند تا به خانه شان بروم و با هم چیزی بنوشیم آن هم در ساعاتی که زنهاشان برای بازی تنیس به زمین ورزش رفته اند. بعید نیست که امر به من هم مشتبه شود و فکر کنم که همچون زنهای #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  4. حوراء

...میگفتند چه نگاه قشنگی دارد، لبخندش هم قشنگ است. روی کرجی ملاحظه میکنید که هنوز آن موها را دارم. پانزده سال ونیمه به این زودی بزک کرده ام از کرم توکالن استفاده میکنم، سعی کرده ام لکه های قهوه ای بالای گونه ها ،را کک مک پایین چشمها را #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  5. حوراء

...شاپویی که دخترک سخت به آن دلبسته بود به آن کفشهای حاشیه طلایی هم همین طور، پس یا خواب و مرگ یا هیچ. من تا آن زمان فیلمی از سرخپوست‌ها ندیده بودم همان فیلم‌هایی که در آن زن‌ها کلاه لبه پهن به سر می‌گذارند و موهای بافته شان را روی س*ی*نه #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  6. حوراء

...هم با همۀ شور و شدتش، گاه قادر نبود کاملاً آن را زایل کند چیزی که همیشه برایم مبهم خواهد ماند، نوع رویدادهای ملموسی بود که هر روز او را بر آن میداشت تا هر طور شده ما را ترک کند و آن بار اگر اشتباه نکنم کار احمقانه ای از او سر زده بود، #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  7. حوراء

...گفت یک سفید پو*ست اوگاندایی است. لبخندش به نظرم متکبرانه ،بود با سایه محوی از سخره میخواهد از خود تصویر جوانی را ارائه دهد که دچار سرگشتگی است و این خوشحالش میکند. پسرک بینوا، چهره، بینوا رفتاری مضحک از جوانی نحیف عکس پسرم بیاندازه شبیه #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین...
  8. حوراء

...بوده این خرید را چطور میشود توضیح داد؟ هیچ زنی، هیچ دختر جوانی در آن سرزمین مستعمره نشین چنین شاپوی ماهوتی مردانه ای در آن دوره به سر نمیگذاشت حتی زنهای بومی. اگر درست به یادم مانده باشد من آن شاپوی ماهوتی را محض امتحان و برای خنده #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  9. حوراء

...رنگ بوری را پیدا کرده که ابریشم خالص نیمدار پیدا میکند. این پیراهن را خیلی خوب به یاد دارم. فکر میکنم برازنده من بود. یک کمربند چرمی هم رویش میبستم، احتمالاً کمربند یکی از برادرانم بود یادم نیست در آن سالها چه نوع کفشی به پا داشتم، تنها #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین...
  10. حوراء

...باشد عکسی است فراموش شده، از یاد رفته در واقع حتی نه گسسته شده و نه از مجموع جدا افتاده. اعتبار این عکس در گرفته نشدنش نهفته است اعتباری که بیانگر امر محضی است، موجد عکس نیز هست. پس تصویر مربوط به زمان گذر از یکی از رشته رودهای مکونگ #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
بالا