Usage for hash tag: کارگاه_رمان_نویسی

ساعت تک رمان

1. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!!

#کارگاه_رمان_نویسی 🪡| سوژه داستان (۱) 🧵| یکی از مُحرّک‌های سوژه‌یابی، الهام گرفتن از عنوان است. روش معمول، نوشتن داستان و انتخاب عنوان است. در این تمرین، روند یادشده را وارونه می‌کنیم و برای عنوان موجود، داستان می‌نویسیم. 🧵| به عبارتی، به این فکر می‌کنیم: چه سوژه‌ای برای این عنوان می‌توان...
  2. Saba.N

آموزشی لطفاً فقط آنهایی بخوانند که قصد دارند در نویسندگی خبره شوند! | نکات+آموزش نوشتن+راهکارهایی برای بهتر نوشتن!!

#کارگاه_رمان_نویسی ⛑× بیاین یک‌بار و برای همیشه مسئلهٔ #هکسره رو حل کنیم. 📚× صدای /e/ که آخر کلمه‌های فارسی می‌آد دو حالت نوشتاری و چند جایگاه دستوری داره: ۱. گاهی وقتا به صورت «کسره» می‌آد مثل:‌ ✅ کتابِ من 🚫 کتابه من ✅ ⁩سیروانِ خسروی 🚫 سیروانه خسروی ✅⁩ دانشگاهِ آزادِ اسلامی واحدِ تهران...
  3. Saba.N

#کارگاه_رمان_نویسی 👀|• چگونه با حواس پنجگانه توصیف کنیم؟ •[📚]• بینایی: 👁|• احتمالاً هنگام توصیف، بینایی مهم‌ترین حسه. عکاس‌ها می‌تونن در یک عکس صح*نه‌ی کاملی رو نشون ب*دن، اما نویسنده‌ها باید به دقت انتخاب کنن که باید روی چه جزئیاتی تمرکز بشه و اون‌ها رو به موثرترین شیوه ممکن، بنویسن. 👁|• باید...
  4. Saba.N

#کارگاه_رمان_نویسی 🐿•• آموزش حس آمیزی 🍂•• برای نوشتن متن ادبی 🚌•• جدولی بکشید و بالای هر ستون به ترتیب بنویسید بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی، لامسه و حواس دیگر 🛵•• زیر هرستون واژه های مرتبط را بنویسید واژه ای از هرستون برداشته، باهم ترکیب کنید و ترکیب واژه‌های زیبایی دارای حس آمیزی...
  5. Saba.N

#کارگاه_رمان_نویسی 🐸- چند توصیه‌ برای نوشتن خلاقانه 🐢۱. زاویه دید «اول شخص جمع»، یکی از خلاقانه‌ترین زاویه دیدها است. هرازگاهی از آن برای تمرین نوشتن روزانه استفاده کن. این زاویه دید به تو مجال می‌دهد تا به چیزها از منظر تازه‌ای نگاه کنی. 🐢۲. باید بتوانی میان اجزا به ظاهر نامرتبط ارتباطی...
  6. Saba.N

#کارگاه_رمان_نویسی «وجهِ وصفی» یا «فعلِ وصفی» چیست؟ «وجهِ وصفی» ساختِ صفتِ مفعولی (بنِ ماضی + -ه) است که به غلط به جای فعل به کار می‌رود. مثال: میوه‌ها را شسته، داخلِ سبد انداختم. (در این‌جا «شسته» وجهِ وصفی است که به جای فعلِ ماضیِ «شُستم» به کار رفته‌است.) درستش این است: میوه‌ها را شُستم و...
  7. Saba.N

#کارگاه_رمان_نویسی 🐋شش نکته برای شروع و تقویت نویسندگی 🦕۱. تعداد کلمات روزانه‌تان را مشخص کنید. سعی می‌کنم روزانه حدود ۱۵۰۰ کلمه بنویسم. این راحت و کم‌تر از آن چیزی است که نویسندگان می‌نویسند. اگر به هدفی برسم، که معمولا تا ۲۰۰۰ کلمه ادامه می‌دهم‌. 🦕۲. تنها مهارت لازم برای نویسندهٔ خوب‌بودن،...
  8. Saba.N

#کارگاه_رمان_نویسی 🦆× به نظرم دلایل اصلی خنثی‌بودن و خسته‌کننده‌بودن یک متن این‌ها هستند: عدم تحرک، انگیزه‌های کاذب، شخصیت‌های اضافی، فقدان زیرمتن و وجود شکاف در داستان. 🦆× یادمان باشد؛ استعداد ادبی کافی نیست. چیزی که برای دنیا خلق می‌کنیم و چیزی که دنیا از ما می‌خواهد، داستان است. 🦆× حدود...
  9. Saba.N

#کارگاه_رمان_نویسی 🤫🪭× ۲ توصیه مهم از جولیا کامرون برای نوشتن 🌚× توصیه اول 🪻× توصیه اولی که من برای خودم به خاطر سپرده‌ام و همواره رعایت می‌کنم، در خصوص تمرین نویسندگی است. 🌝× جولیا کامرون در کتاب حق نوشتن در این باره می‌گوید: 🪻× نوشتن چیزی است که باید بارها و بارها انجام داد، چیزی که با...
بالا