Usage for hash tag: گیلاس_نوشت🍒

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

متفرقه حال خود را شعر بیان کنید

خواندند مرا شاعر، حافظ تو و سعدی تو... هر چیز در این شعر است، از چشم تو باید دید... #گیلاس_نوشت🍒
  2. Zahra jafarian

مشاعره مشاعره آزاد با اشعار

تو در خلوت چه شادابی، امان از ر*ق*ص پنهانی امان از عشوه ی عطرت، تو تنها یاس ایرانی... #گیلاس_نوشت🍒
  3. Zahra jafarian

مشاعره مشاعره با اشعار تک بیتی

من بوی تو را میدهم از عطر تو مستم! بوسیده مرا ر*ق*ص خیال تو شب انگار... #گیلاس_نوشت🍒
  4. Zahra jafarian

همگانی شعر مورد علاقه کاربران

آن گل سرخ که همواره بهاریست منم رازم این است سپردم دل خود را به بهار... #گیلاس_نوشت🍒
  5. Zahra jafarian

همگانی [ حال خود را به نثر بیان کنید ]

کبوتری سبک بال سوار بر شانه ی عشق می روم سوی آسمان به دیدار رنگین کمان... آن جا آفتاب من را در هاله ای از باران ب*غ*ل خواهد کرد نخواهم سوخت رنگین می شوم نورانی و علت تبسم کودکان... #گیلاس_نوشت🍒
  6. Zahra jafarian

همگانی [ بهش بگو ... ]

گفتند که تو بهتری یا یاس بهاران؟ همواره تو! گویا که بپرسند تو یا تو؟... #گیلاس_نوشت🍒
  7. Zahra jafarian

مشاعره مشاعره آزاد با اشعار

میان برگ هر دفتر، شمیم گیسوانِ توست میان شعر حافظ جان، میان شعرِ قاآنی... #گیلاس_نوشت🍒
  8. Zahra jafarian

همگانی اسمتو بگو، یه بیت شعر با اسمت تحویل بگیر

به ر*ق*ص کرده دعوتم نگاه نازنین تو بگو که چیست راز تو؟ که این چنین تو دلبری #گیلاس_نوشت🍒
  9. Zahra jafarian

هر چه میپرسم جوابت چیست؟ حرفت را بگو بار دیگر وعده ی امروز و فردا میدهی با تو در هر جا که باشم در بهشتم؛ این بدان گر نمیدانی چه احساسی به زهرا میدهی #گیلاس_نوشت🍒
  10. Zahra jafarian

یعنی حامی؟ من مطیعم منطقم بر باد دادی عشق من هر چه گویی بعد از این حتما حمایت میکنم خواب میبینم تو را هر شب دگر چون هر زمان فکر خود را دائما سمتت هدایت میکنم من شنیدم عاشق شعری و پس شاعر شدم هر چه گویی دلبرم حتما رعایت میکنم #گیلاس_نوشت🍒
بالا