Usage for hash tag: علی_خسروشاهی

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

دلنوشته لبخند فرشته | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان

دلیل ترک سیگارم ، گفت : « اگر ترک نکنی ، من تو را ترک خواهم کرد ! » گفتم : « پس چه کنم ؛ باید ترک کرد » سیگار را ترک کردم ، دیگر سیگار نمی‌کشم ! زیرا عشق را در او دیدم ، واحساس کردم همه چیز در من جریان دارد ! #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  2. علی خسروشاهی

در این لحظه‌ها که نمی‌توانم از چشمانت بگذرم چشمانی که زیبایی و عشق در آن می درخشد و تو را در میان اشک‌ها در آغوشم می‌گیرم ، زیباترین احساسی است که در لحظه‌های پر آشوب ذهنم حضور دارد. #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  3. علی خسروشاهی

عشق نماد توست تو را در میان شعر هایم جستجو میکنم در میان هر واژه ، در هر جمله من تورا می‌بینم و می‌دانم که تو بهترین عشق هستی … دوستت دارم … #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  4. علی خسروشاهی

زیباییت قابل وصف نیست . آن قدر که همه چیز در زیبایی ات خلاصه می‌شود . لبخندت را چال گونه نیست ! حتی اگر چال گونه به ظاهر زیبا باشد . با هر لبخندت زندگی را آغاز میکنم ! زندگی زیباست با تو عاشقانه است زندگی با تو #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  5. علی خسروشاهی

فرشته جان فرشته جان دلیل عشق و جانم قبله جانم مرا حضرت جانان چه می‌دانی کمال عشق و ایمان را به جان و دل به عشق سر و جان در پای جانانم فدا می‌سازم همه جان و تن و قلب و زندگی ام را #علی_خسروشاهی #لبخند_فرشته #انجمن_تک_رمان
  6. علی خسروشاهی

فرشته جان فرشته جان دلیل عشق و جانم من تو را در خودم می‌بینم به تمام وجود تو عشق می‌ورزم و با تو احساس خوشبختی می‌کنم و تو را عاشقانه دوست دارم #علی_خسروشاهی #لبخند_فرشته #انجمن_تک_رمان
  7. علی خسروشاهی

لبخندت فرشته جان دیدی با ما چه کرد؟ با ما چه کردی که از غم‌ها گذشتیم و همه چیز شاد گشت با ما چه کردی که باهم همصدا شدیم با ما چه کردی که در زندگی احساس خوشبختی کردیم و لبخند را بر ل*ب‌های هم نهادیم با ما چه کردی که هر دو ، شاد و خندان گشتیم #علی_خسروشاهی #لبخند_فرشته #انجمن_تک_رمان
  8. علی خسروشاهی

نوشته هایی با طعم عشقت مینویسم نوشته هایی که همیشه بوی عاشقی میدهند ودر کنار هم می‌آیند تا باهم باشند مثل من و تو که همیشه باهم هستیم #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  9. علی خسروشاهی

در حلقه ی عشاق به دام تو گرفتار تو را به خدا در دل من ، جای تو آنجاست از بس که تو را دوست دارم همه عمر، ‌ای یار از شوق به جان آمدم و این جان ازآن توست #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  10. علی خسروشاهی

لبخندت پر از عشق و امید است می‌دانم که قلبم در نگاهت بی قرار است می آیی در خانه‌ای که قلب آن عاشق‌ترین است هر لحظه ی خاطراتم با تو ماندگارترین است #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
بالا