رشد مو

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 42
  • بازدیدها 927
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
مو نقش مهمی در زیبایی و جذابیت شما دارد، به همین دلیل است که بیشتر خانم‌ها دوست دارند موهای بلند، درخشان و زیبایی داشته باشند

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
در ابتدا لازم است بدانیم مو چطور رشد می‌کند. رشد مو ۳ مرحله دارد: «آناژن، کاتاژن، تلوژن».

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
مرحله‌ی آناژن، مرحله‌ی رشد است و معمولاً بین ۲ تا ۶ سال طول می‌کشد. به دنبال مرحله‌ی آناژن مرحله‌ی کاتاژن رخ می‌دهد و آن مرحله‌ی انتقال و بازسازی فولیکول یا پیاز مو است. تلوژن، مرحله‌ی بعد است که در آن رشد مو متوقف می‌شود. در هر سال، موی انسان به طور متوسط، تقریباً ۱۵سانتی متر رشد می‌کند

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
مرحله‌ی آناژن، مرحله‌ی رشد است و معمولاً بین ۲ تا ۶ سال طول می‌کشد. به دنبال مرحله‌ی آناژن مرحله‌ی کاتاژن رخ می‌دهد و آن مرحله‌ی انتقال و بازسازی فولیکول یا پیاز مو است. تلوژن، مرحله‌ی بعد است که در آن رشد مو متوقف می‌شود. در هر سال، موی انسان به طور متوسط، تقریباً ۱۵سانتی متر رشد می‌کند

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
داشتن برنامه‌ی غذایی سالم و متعادل

باید برنامه‌ی غذایی‌تان شامل غذاهایی باشد که به رشد سریع مو های شما کمک کند. سبزیجات برگ دار، دانه غلات، حبوبات، ماهی و مرغ، منابع غذایی بسیار مفیدی هستند.

سلامت مو، مانند سلامت تمام بدنتان، بستگی به مواد غذایی مصرفی دارد. شامپوها و نرم کننده‌های خوب برای مراقبت از موی سر ضروری هستند، اما آن‌ها تنها چیزهایی نیست که برای مراقبت از موهایتان احتیاج دارید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
ماساژ پو*ست سر

• به آرامی، با نوک انگشتان خود پو*ست سرتان را ماساژ دهید.
  • یک قاشق سوپ خوری روغن نارگیل را گرم کنید.
  • انگشتان خود را در روغن فرو کنید، سپس پو*ست سر خود را به صورت دایره‌ای ماساژ دهید.
ماساژ دادن پو*ست سر نه تنها باعث احساسی مطلوب می‌شود، بلکه به ت*ح*ریک گردش خون هم کمک می‌کند؛ همچنین موجب حرکت چربی‌های پو*ست سر که تقویت کننده‌ی ریشه‌ی مو هستند و مرطوب ماندن موی شما می‌شود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
کوتاه کردن نوک موها به صورت مرتب

شما نیاز به آرایشگری دارید که موی شما را به خوبی بشناسد. برای رشد سریع مو لازم است هر ۳ ماه یک بار به آرایشگاه بروید و نوک موها و موخوره‌ها را کوتاه کنید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
شاید کوتاه کردن مو، برای کسی که می‌خواهد موهایش رشد کند، غیرعقلانی به نظر آید، اما اگر به دنبال رشد متعادل موهایتان هستید، باید بدانید که کوتاه کردن مو بسیار مهم است.

موهای آسیب دیده و دارای موخوره، به دلیل اینکه منجر به نازک شدن و شکنندگی مو می‌شوند، مانع از رشد و سلامت مو می‌شوند. به همین دلیل،کوتاه کردن مرتب نوک موها، برای افزایش قد مو و جلوگیری از افزایش موخوره ضروری است.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
موهای خود را زیاد نشویید.

بعضی از خانم‌ها معتقدند تنها راه حفظ زیبایی و رشد مو،شستن روزانه‌ی آن است. تمیز نگه داشتن مو، برای حفظ بهداشت و رشد مو ضروری است؛ اما اگر موهای خود را به شیوه‌ی نادرستی بشویید، به جای کمک به موهایتان، موجب آسیب به آن‌ها می‌شوید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
برس زدن باعث ت*ح*ریک پو*ست و آزادسازی چربی‌های طبیعی مو و همچنین گسترش این چربی‌ها در تارهای مو می‌شود. برای اینکه موهایتان شکننده نشود و دچار ریزش مو نشوید، موهایتان را به آرامی برس بزنید؛ در غیر این صورت دچار طاسی سر خواهید شد.

بالا