رشد مو

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 42
  • بازدیدها 927
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
از موهایتان محافظت کنید.
زمانی ‌که بیرون از منزل هستید، مخصوصاً زمانی که آب و هوا نامناسب است و گرد وغبار وجود دارد، موی خود را بپوشانید، چرا که رطوبت موهایتان در معرض گرد و غبار و گرما کاهش می‌یابد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
به طور مرتب از نرم کننده استفاده کنید.

مو زیبایی شما را منعکس می‌کند. به همین دلیل است که بسیاری از خانم‌ها، زمان زیادی را صرف حفظ نرمی و درخشندگی موی خود می‌کنند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
اغلب خانم‌ها موهای خود را با شامپو می‌شویند، اما از اهمیت استفاده از یک نرم کننده‌ی خوب غافل هستند. استفاده از نرم کننده، به حفظ لیپید و پروتئین‌ها در داخل ساقه‌ی مو کمک می‌کند، همچنین باعث ایجاد لایه‌ای روکش مانند روی کوتیکول (بیرونی‌ترین لایه‌ی ساقه مو) می‌شود و همین نکته باعث رشد بهتر موها می‌شود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
نرم کننده‌های قوی و روش‌های درمانی که برای بازسازی موها انجام می‌شوند، به آب رسانی تارهای مو و درمان موهای آسیب دیده و کاهش وز شدن مو و کدری مو کمک می‌کنند. این نرم کننده‌های قوی به سلامت موی شما کمک می‌کنند؛ و همچنین اندازه، قابلیت کنترل، حجم و درخشندگی آن را نیز افزایش می‌دهند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
به اندازه‌ی کافی آب بنوشید.
مطمئن شوید که هر روز حداقل ۸ لیوان آب می‌نوشید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
نوشیدن آب برای کل ب*دن بسیار مفید است؛ زیرا موجب دفع سموم ب*دن و عملکرد درست آن می‌شود. از آنجایی که مو برای حفظ رطوبت خود به ب*دن متکی است، باید با نوشیدن آب، همیشه رطوبت ب*دن خود را حفظ کنید

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
موهای خیس خود را درون حوله نپیچید.

برای رشد سریع مو باید به این نکته توجه کنید که پیچیدن مو درون حوله، درست بعد از شستن، شاید به نظر منطقی آید، اما مو زمانی که خیس است، مستعد شکنندگی است. از این رو، توصیه می‌شود موی خود را به آهستگی با حوله خشک کنید. این کار موجب جلوگیری از آسیب به مو می‌شود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
موی خود را ضد عفونی کنید.
برای این کار نیاز به محصولات ضد میکروب دارید. عفونت‌های میکروبی در پو*ست سر، منجر به ضعیف شدن پیاز مو و آسیب به ساقه مو می‌شوند و به این طریق موی ناسالم و کدری به وجود می‌آید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
پاکسازی مو با استفاده از محصولات ضد میکروب، درمان‌های بالینی و داروهای مناسب به افزایش رشد سالم موها کمک می‌کند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
به سلیقه‌ی خود یک روغن مناسب انتخاب کنید. ماساژ دادن آرام مو با روغن های ولرم مانند روغن جوجوبا، روغن نارگیل، روغن زیتون و روغن آرگان و… نه تنها باعث بهبود گردش خون در پو*ست سر می‌شود، بلکه پو*ست سر را تقویت، بازسازی و نرم می‌کند، به رشد سریع مو کمک می‌کند و همچنین موجب تقویت پیاز مو و قوی، بلند و درخشان شدن مو می‌شود.

بالا