خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

سبزیجات چه خواصی دارند

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 624
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
کلم

حتما به جای دادن کلم در رژیم‌غذایی خانواده فکر کنید، زیرا این سبزی سرشار از ویتامین ث، ویتامین کا و فیبر می‌باشد. کلم همچنین سولفور مورد نیاز ب*دن را تامین کرده که به کبد در خنثی‌سازی مواد مضر و سمی کمک می‌کند. می‌توانید از کلم برای پوشش غذاهای مختلف استفاده کنید. می‌توان مرغ، لوبیای سیاه، آووکادو و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را درون کلم پیچید و غذایی جدید خلق کرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
مارچوبه

مارچوبه منبع بسیار خوبی از فولیک اسید، ویتامین ث و کا است. این ویتامین‌ها برای چشمان و خون مفید هستند. مارچوبه همچنین اسید آمینه‌ای به نام آسپاراگینز را برای کودکان فراهم می‌کند که برای سم‌زدایی ب*دن مفید می‌باشد

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
کلم کالی

اغلب کودکان این سبزی را دوست دارند. کلم کالری سولفور مورد نیاز ب*دن را تامین می‌کند که برای عملکرد کبد ضروری می‌باشد. این سبزی برگدار از مفیدترین و بهترین سبزیجات برای کودکان می‌باشد، زیرا حاوی مواد معدنی، ویتامین‌های ب و آهن است.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
کدو سبز

این کدو حاوی آهن است و از تولید گلبول‌های قرمز خون حمایت می‌کند. کدو سبز همچنین دارای خواص آنتی‌اکسیدانی بوده که برای پیشگیری از آسیب استرس اکسیداتیو در ب*دن مفید می‌باشند. می‌توانید این کدو را در دستورالعمل‌های غذایی گوناگون استفاده کنید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
نخود فرنگی

این نخودها منبع غنی کربوهیدرات‌های سالم، پروتئین و چربی‌ها هستند. نخود فرنگی همچنین ویتامین‌های ب مهم مورد نیاز کودکان را تامین می‌کند. خبر خوب این است که اغلب کودکان این نخودها را دوست داشته و مشکلی در خوردن آنها ندارند. می‌توانید نخود فرنگی را به سالاد، سوپ، خورش و سایر غذاها اضافه کنید.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
خواص سبزیجات مختلف: شوید
شوید برای سلامتی ما فواید زیادی دارد. از خواص سبزی شوید می‌توان به کاهش اسپاسم‌های عضلانی کمر اشاره کرد. تخم شوید هم می‌تواند ناراحتی معده، بی‌خوابی و نفخ معده را رفع کند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
فواید سبزیجات: تره
از خواص سبزی تره می‌توان به کاهش فشار و کلسترول خون اشاره کرد. تره دارای پتاسیم بوده که ادرارآور است و می‌تواند سموم ب*دن را دفع کند.
همچنین تره دارای منیزیم است که به جلوگیری از سرطان روده و پروستات و همچنین درمان سوءهاضمه کمک می‌کند. از خواص سبزی تره میتوان به کاهش سوزش معده و یبوست و بواسیر اشاره کرد.
رفع ناراحتی‌های طحال، درمان نقرس و درد مفاصل مفید، افزایش تمایلات ج*نس*ی و … از دیگر خواص تره است.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
خواص سبزیجات مختلف: تربچه
از خواص سبزی تربچه می‌توان به درمان سرطان و پیشگیری از سلول‌های سرطانی اشاره کرد. تربچه خاصیت ضدعفونی کنندگی داشته و اشتهاآور خوبی است.
تربچه آنقدر مفید است که می‌تواند ب*دن را به یک دستگاه سالم تبدیل کند.
تربچه دارای ویتامین C. بوده که بیماری‌های د*ه*ان و پوسیدگی دندان‌ها را کاهش می‌دهد. برگ‌های تربچه از خود تربچه ویتامین c. بیشتری دارند.
تربچه دارای سد بوده و برای بیماران مبتلا به گواتر مفید و کسانیکه سنگ کلیه و کیسه صفرا دارند مفید است.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
خواص سبزی‌ها: ریحان
سبزی ریحان آرامبخش و خواب آور، ضد یبوست، ضدتشنج، رفع کننده سردرد‌های عصبی (میگرن) و سرگیجه است.
برای تقویت اعصاب می‌توانید از ریحان استفاده کنید. همچنین ریحان، شیر مادران شیرده را افزایش می‌دهد.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
خواص سبزیجات مختلف: شاهی
سبزی شاهی محرک فعالیت کلیه‌ها بوده و دارای ویتامین‌های A. و C. جزء آنتی اکسیدان‌های قوی است. شاهی قند خون و لکه‌های قهوه‌ای و کک و مک را کاهش می‌دهد.
همچنین طبق اطلاعات بدست آمده شاهی چربی و کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد.
برای دفع سنگ کیسه صفرا، مثانه و کلیه از خواص سبزی شاهی استفاده کنید.

بالا