خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

۴۳ راه نشاندن لبخند بر ل*ب و ژست دهی طبیعی در عکاسی پرتره

• نویسنده موضوع NeGムr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 44
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435

شما می توانید تنها از آنها بخواهید لبخند بزنند. «بگو سیب!» به نظر می رسد که عکاسان همیشه همین کار را می کنند. و سوژه های شما (با فرض این که نوزاد یا نوجوان نباشند) احتمالا اطاعت می کنند. اما یک تفاوت بزرگ بین لبخند مصنوعی که آنها به خاطر شما بر روی صورت خود می نشانند، و یک لبخند واقعی و بی اختیار وجود دارد – لبخندی که ظاهر می شود چون آنها واقعا خوشحال هستند، نه به خاطر این که به آنها گفته شده اینطور وانمود کنند. در این مطلب با نکاتی برای آوردن خنده بر روی ل*ب سوژه های عکاسی و ایده هایی برای ژست دهی طبیعی به آن ها آشنا می شوید که می توانید در جلسات پرتره خود استفاده نمایید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
من حس می کنم که شما از آن نوع عکاسانی هستید که آن لبخند واقعی را می خواهید. شما مثل آن لبخند عالی هستید.

بردن افراد به محلی که در آن به طور طبیعی لبخند بزنند یک هنر است، و هنری است که به انرژی، تمرین و استقامت زیادی نیاز دارد.

من پس از عکاسی از صدها (اگر نگویم میلیاردها) نفر، و ساختن یک احمق به تمام معنا از خودم، ۴۳ روش را گردآوری کرده ام که شخصا برای دستیابی موفقیت آمیز به یک لبخند واقعی از آنها استفاده کرده ام.

و امروز آنها را به شما می دهم، به امید این که عکس های شادتری در جهان گرفته شود! هورا!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
آنچه می گویید یا کاری که انجام می دهید، چیزی نیست که باعث شود کسی لبخند بزند.
بلکه مهم نحوه گفتن یا نحوه انجام آن است.

اگر این کار را به شیوه اشتباهی انجام دهید، تمام این ایده ها می توانند کاملا بی اثر باشند. آخ!

اما با روش مناسب، می توانید کاری کنید که مردم تقریبا با گفتن هر چیزی لبخند بزنند! (و من به شدت توصیه می کنم آن را امتحان کنید.)

کلید کار چیست؟ شما باید آن ایده را وارد عمل کنید، تمام قلب خود را روی این کار بگذارید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
آنچه می گویید یا کاری که انجام می دهید چیزی نیست که باعث شود کسی لبخند بزند. بلکه مهم نحوه گفتن یا نحوه انجام آن است.»
بنابراین قبل از این که شروع کنیم، سه نکته مهم برای استفاده از این تکنیک های قدرتمند را در اینجا مطرح می کنم:

خودتان این کار را انجام دهید
یک جلسه عکاسی باید تبادل بین عکاس و سوژه باشد. اگر شما آنجا بایستید و از مشتریان خود بخواهید که یکی یکی فوت و فن ها را برای شما انجام دهند، بدون این که شما هم در عوض چیزی به آنها بدهید، کار سخت می شود. خیلی زود.

از این گذشته، آنها اسب نیستند.

هرچه بیشتر این کارها را خودتان انجام دهید، لبخندهای بیشتری تحویل خواهید گرفت، بیشتر می توانید موانع را بشکنید، و زمانی که از سوژه های خود می خواهید کاری انجام دهند بیشتر به شما اعتماد خواهند کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
به شکلی غیر معمول بگویید
این که به کسی بگویید به سمت شما بیاید، احتمالا باعث نمی شود او لبخند بزند. اما این که به او بگویید طوری به سمت شما بیایید که «انگار این خنده دارترین چیزی است که تا به حال در زندگی او اتفاق افتاده» می تواند خنده دار باشد.

این که به آرامی به آنها بگویید به یکدیگر نگاه کنند احتمالا چیزی بیش از حالت های گیج به شما نمی دهد. اما اگر آن را به یک بازی تبدیل کنید، و فورا فریاد بزنید «به هم نگاه کنید! به بابا نگاه کن! به مامان نگاه کن!» کار را سرگرم کننده و جالب می کند.

اگر به کسی بگویید به همسر خود بچسبد ممکن است خجالت بکشد. در عوض بهتر است اینطور تشویق کنید: «محکم تر! محکم تر!»

smile-in-portrait-photography-1.jpg

زمانی که شما به افراد می گویید کاری را فراتر از حد معمول همیشگی انجام دهند، باعث می شود آن کار خنده دار شود. به خصوص اگر هر چیزی را با لحن شاد و پر انرژی و با شور و شوق بگویید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
زمانی که شما به افراد می گویید کاری را فراتر از حد معمول همیشگی انجام دهند، باعث می شود آن کار خنده دار شود.»
این کار آسان نیست و به تلاش زیادی نیاز دارد. زمانی که ما برای اولین بار عکاسی را شروع کردیم، من بعد از یک جلسه کوتاه از آن همه کارهایی که کرده بودم کاملا خسته می شدم. این واقعا یک نمایش است. و من آدم بسیار خجالتی ای هستم، بنابراین برای من خیلی سخت بود که اینطور کار کنم. در نتیجه اگر من می توانم این کار را انجام دهم، شما هم می توانید.

و به شما قول می دهم که به مرور زمان، و تمرین زیاد، کار ساده تر می شود، تکنیک های بیشتری را به خاطر می سپارید، ارائه شما بهتر می شود و خیلی زود می توانید حتی گروه های بزرگی از افراد را داشته باشید که به راحتی می خندند و لبخند می زنند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
منتظر بمانید
همانطور که این لیست را می خوانید، احتمالا کمی گیج می شوید. بسیاری از این تکنیک ها به تصاویر نسبتا عجیب و غربی منجر خواهند شد. چهره های مضحک. ژست های مسخره. آنها عکس های خنده داری هستند، اما همیشه قابل تحسین نیستند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
باید منتظر بمانید
بسیاری از این فعالیت ها برای این طراحی شده اند که افراد را به انجام کاری وادارند (معمولا کاری مضحک). لبخندهای بزرگ لزوما در طول فعالیت پدیدار نمی شوند. آنها پس از آن ظاهر می شوند، زمانی که همه به حالت های مسخره و دیوانه واری که درآورده بودند می خندند.

کلید تبدیل این تکنیک ها به عکس های عالی، صبر است.

وقتی ر*ق*ص دیوانه وار آنها به پایان رسید دوربین را پایین نیاورید. صبر کنید. به آنها کمی زمان بدهید تا آرام شوند و بعد از این که کارشان تمام شد بخندند.

اینجاست که آن لبخندها ظاهر می شوند. حالا باید عکس های سریع و فوری بگیرید!

اکنون آنها آماده اند تا این ایده ها را به لبخندهای شگفت انگیز تبدیل کنند، پس بیایید به سراغ تکنیک ها برویم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
ملزومات
اینها تکنیک هایی هستند که باید در هر جلسه از آنها استفاده کنید.

آنها راه های آزمایش شده و اثبات شده سریع و راحتی برای آرام شدن و لبخند زدن هر کسی هستند. و به اندازه کافی راحت هستند که بتوانید هر بار، با هر گروه آنها را انجام دهید. پس اینها را به خاطر بسپارید!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
به آنها بگویید که فوق العاده به نظر می رسند
این باید یکی از اولین چیزهایی باشد که در حین عکاسی به آنها می گویید، و بارها و بارها هم می گویید. این حرف به افراد اعتماد به نفس بیشتری در طی آنچه که می تواند یک تجربه بسیار عصبی و پرتنش باشد می دهد، و افراد با اعتماد به نفس بیشتر احتمال دارد که لبخند بزنند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا