۴۳ راه نشاندن لبخند بر ل*ب و ژست دهی طبیعی در عکاسی پرتره

• نویسنده موضوع NeGムr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 44
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
گونه هایتان را به هم بچسبانید (محکم تر، محکم تر!)
یکی از کلیدهای ژست دهی، نزدیک کردن دست هاست. انجام این کار آسان است و باعث می شود افراد مانند یک جسم واحد محکم به نظر برسند.

اما، به خصوص برای بچه ها، وادار کردن آنها به انجام این کار همیشه آسان نیست. و برخی از افراد به اندازه کافی به هم نزدیک نمی شوند. بنابراین به آنها بگویید که گونه هایشان را به هم بچسبانند تا به اندازه کافی به هم نزدیک شوند. خوب است! اما کار را در اینجا متوقف نکنید…

به آنها بگویید گونه هایشان را محکم تر به یکدیگر فشار دهند. و محکم تر. و محکم تر!! مطمئنا به دنبال این کار لبخندها ظاهر می شوند. دقیقا منتظر آن لحظه ای بمانید که آنها گونه های به هم فشرده شده خود را رها می کنند. لبخندهای زیبایی آنجا نهفته است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
آخرین ویرایش توسط مدیر:
امضا : NeGムr

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
اما طوری که به نظر برسد شما واقعا خوشحال هستید
من از این جمله زمانی استفاده می کنم که از افراد می خواهم به دوربین نگاه کنند. زیاد جذاب نیست اما برای عکس هایی که زیاد وقت ندارید تا به افراد بگویید کارهای مختلفی انجام دهند (مانند پرتره های خانوادگی فوق العاده سریع در طول یک مراسم عروسی)، خوب جواب می دهد.

از آنها بخواهید به شما نگاه کنند، و سپس وقتی این کار را انجام دادند با صدای بلند و حالت فریبنده بگویید «اما طوری که به نظر برسد شما واقعا خوشحال هستید!» آنها خواهند خندید، چون شما خنده های مصنوعیشان را اعلام کرده اید (به رویشان آورده اید). همه می دانستند که آنها مصنوعی بودند، اما آخرین چیزی که انتظار داشتند این بود که عکاس آنها را در این مورد دست بیاندازد.

لحن صدای شما در اینجا باید به وضوح شوخ باشد، تا بدانند که دارید مسخره بازی در می آورید. در غیر این صورت ممکن است بدجنس به نظر برسید!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
دیوانه شوید
من فلسفه ای در مورد عکاسی از افراد دارم. من بعد از عکاسی و مشاهده بسیاری از افراد، به این باور رسیدم همه ما از صمیم قلب از بازگشت به دوران کودکی خود ل*ذت می بریم – دیوانه بازی، نداشتن خودآگاهی، و جستجوی مطلق سرگرمی و خنده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
« همه ما از صمیم قلب از بازگشت به دوران کودکی خود ل*ذت می بریم…»
بزرگسالی می تواند موانعی برای بیخیالی و انجام این کارها ایجاد کند. یک جلسه عکاسی فرصتی عالی است تا به افراد اجازه و فضا دهید تا دوباره کودک شوند، حتی اگر تنها برای چند ساعت باشد.

و بنابراین تمام این تکنیک های احمقانه چیزهایی هستند که من هم برای بچه ها و هم بزرگسالان استفاده می کنم. بله، من از پدربزرگ و مادربزرگ ها می خواستم زبانشان را بیرون بیاورند. و آنها این کار را انجام می دادند. و می خندیدند و لبخند می زدند.

به یاد داشته باشید که مهم نیست چه می گویید. مهم این است که چطور آن را بیان می کنید، انرژی ای که منتقل می کنید، و اعتمادی که با انجام بسیاری از کارها ایجاد می کنید، مهم است.

حالا بیایید دیوانه شویم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
آنها زبانشان را بیرون بیاورند
این بدترین کابوس هر پدر و مادری است. آنها پول زیادی را به یک عکاس حرفه ای می دهند، و بچه ها با بیرون آوردن زبانشان عکس ها را خ*را*ب می کنند.

یا شاید نه! من عاشق این هستم که این قضیه را کاملا معکوس کنم و همه را به انجام این کار تشویق کنم. آنها می توانند زبانشان را به طرف شما، و سپس به طرف یکدیگر دراز کنند. جایی در آن میان شما خنده آنها را خواهید دید، تضمین می کنم. به علاوه بچه ها فکر می کنند که شما فوق العاده هستید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
زبان خودتان را بیرون بیاورید
اجازه ندهید که فقط به آنها خوش بگذرد. زبان خودتان را در وسط گفتگو بیرون بیاورید و به آنها نشان دهید!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
یک جوک برای آنها بگویید
چند جوک ساده و خنده دار تضمین شده را به خاطر بسپارید.

به یکی از آنها بگویید یک جوک بگوید
اگر به نظر می رسد که یک نفر شوخ طبع است، یک بار نوبت جوک گفتن را به او بدهید. بچه های کوچک هم معمولا جوک های خوبی در دست و بال خود دارند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
از آنها بخواهید یکدیگر را بخندانند
احساس تنبلی می کنید؟ پس از آنها بخواهید کار را انجام دهند!

البته شوخی کردم. این بازی واقعا سرگرم کننده و خنده دار است. یک نفر را مقابل دوربین و بقیه را درست پشت شانه خود بنشانید. سپس از آنها که پشت شانه شما هستند بخواهید که سوژه را بخندانند. سخت ترین قسمت این کار این است که نگاهتان را رو به جلو نگه دارید، چون همه چیز پشت سر شما واقعا واقعا مضحک و خنده دار می شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
یک صدای خنده دار از خودتان درآورید
ایجاد یک صدای مضحک غیرمنتظره راه خوبی برای جلب نگاه های متعجب، و پس از آن خنده و لبخند است. و نه تنها برای وقتی که از بچه ها عکس می گیرید، بلکه برای هر موقعیتی مناسب است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
از آنها بخواهید صدای حیوانات را درآورند
بچه ها عاشق درآوردن صدای حیوانات هستند. تشویق کل خانواده به انجام این کار مطمئنا خنده دار است، و باعث می شود همه به صدای فیل بابا بخندند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا