خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

علت گریه کودکان و 12 روش خانگی موثر برای متوقف کردن گریه نوزاد

• نویسنده موضوع ZiBa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 14
  • بازدیدها 498
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180

8. محرک های زیاد را حذف کنید:
بچه ها وقتی بیش از حد ت*ح*ریک شده باشند، گریه می کنند زمانی که او در آنِ واحد در معرض تجربه های زیادی مانند صدای زیاد ، فعالیت بیش از حد و چیزهای دیگر قرار دارد، این شرایط خیلی برایش سخت می شود این شرایط، برای او خیلی ت*ح*ریک کننده است و با گریه نارضایتی خود را نشان می دهد.
شیر دادن بیش از حد و ب*غ*ل کردن زیاد نیز ،می تواند ت*ح*ریک کننده باشد ،این موارد، یک سری از نشانه های ت*ح*ریک زیاد هستند.

• تنفس سریع
  • تغییر رنگ پو*ست
  • حرکات متشنج
  • چرخاندن سر و نگاه نکردن به شما زمانی که با آن ها صحبت می کنید.
کودک خود را به مکان آرام تری ببرید ، نور را کاهش دهید و محیطی با کمترین متحرک ها ایجاد کنید تا کودک آرام شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
9. حواسش را پرت کنید:

بعد از این که به دلیل گریه مثل گرسنگی ، خواب، معده دردپی بردید، سعی کنید حواسش را پرت کنید تا گریه اش متوقف شود ،چند راه موثر در پرت کردن حواس کودک :

• موسیقی پخش کنید.
  • از عروسک های متحرک صدادار استفاده کنید.
  • از حرکات و صداهای خنده دار استفاده کنید، تا توجه کودک جلب شود.
  • کودک را نزدیک پنجره ببرید تا با دیدن محیط بیرون مثل درخت ها و حرکت ماشین ها سرگرم شود.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
10. بیرون از خانه بروید:

اگر تماشای فضای بیرون از پنجره کافی نبود، کودک را بیرون ببرید تا معجزه ی هوای تازه را ببینید ، حتی بچه های ایرادگیر نیز تحرک را دوست دارند. محیط را تغییر دهید تا موقعیت های جالب توجه، کودک را علاقه مند و آرام کند.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
11. با ماشین، بیرون بروید:

حتما ، یک روش راحت برای آرام کردن کودک نیست، ولی در مورد کودک من مانند یک جادو عمل می کند ، چه صدای غرش موتور و حرکات ماشین باشد و چه یک جادو خیلی از کودک های تازه متولد شده، سریع با یک سفر کوتاه ماشینی به خواب می روند اگر متوجه شدید که کودکتان ماشین را دوست دارد، سریع سوار ماشین شوید و در طول یک مسیر کوتاه او را بخوابانید.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
12. یک برنامه ی غذایی عالی داشته باشید:

به عنوان یک مادر بچه دار، مراقبت از غذایی که می خورید کمک میکند که کمتر معده کودک شما اذیت شود ، غذاهای به خصوصی مثل لبنیات و تخم مرغ که می توانند باعث حساسیت در کودکان شوند، باید از برنامه ی غذایی شما حذف شوند تا از گریه ی کودک به دلیل معده ناآرام جلوگیری شود.

بهترین حالت برای زندگی، لزوما به معنی بهترین حالت برای یک مادر تازه زایمان کرده نیست ، با چالش ها روبرو شوید تا شادترین دوران کودکی را برای کودکان خود بسازید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا