خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

با کودکانی که میوه نمی‌خورند چه باید کرد؟

• نویسنده موضوع ZiBa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 8
  • بازدیدها 276
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
متأسفانه اکثر کودکان علاقه‌ی چندانی به خوردن میوه نشان نمی‌دهند و تمایل بیشتری به هله‌هوله‌ها دارند. اما ب*دن این فرشته های کوچولو به ویتامین‌ها، فیبرها و املاح موجود در میوه‌ها نیاز دارد. در اینجاست که نقش شما پررنگ‌تر می‌شود. یعنی لازم است که با ترفندهای مختلف زرنگی کنید و میوه را در برنامه‌ی غذایی کودکتان بگنجانید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
* میوه را پو*ست بگیرید، مربع مربع خرد کنید و در اختیار کودکان قرار دهید. یک خلال دندان یا چنگال کوچک (بسته به سن و سال کودک) به او بدهید تا خودش بخورد.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
* میوه های رنگارنگی مثل توت فرنگی، آلو، زردآلو (بدون هسته) و غیره را در یک لیوان خوشگل یا پیاله‌ی دوست داشتنی بریزید و در اختیارش قرار دهید.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
* کمپوت درست کنید. میوه‌های خیلی رسیده را دور نریزید و سریع کمپوتشان کنید. بچه‌ها کمپوت را دوست دارند، شاید به خاطر قوطی آن! از سیب یا میوه های دیگر کمپوت درست کنید و در قوطی مخصوص کمپوت بریزید و به او بدهید. در تهیه‌ی کمپوت از کمی شکر، وانیل و یا عسل استفاده کنید. مطمئن باشید خواهند خورد. کودکانتان را در تهیه‌ی کمپوت یا دسرهای میوه‌ای سهیم کنید. این یک روش فوق‌العاده برای ترغیب آن‌ها به مصرف میوه است.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
* با کودکتان به میوه فروشی بروید و اجازه دهید او میوه های مورد علاقه‌اش را انتخاب کند. در این صورت خواهید دید همان جا می‌خواهند میوه های انتخابی خود را بچشند. حواستان باشد میوه‌ی نشسته دستشان ندهید.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
* اگر باغ یا باغچه‌ای دارید و یا به هر طریقی می‌توانید میوه را از درخت بچینید از این موقعیت نهایت استفاده را ببرید. اجازه بدهید فرزندتان با دست‌های کوچک خود زردآلو، گیلاس، تمشک، توت و غیره را از درخت بچیند. بلافاصله میوه را بشویید و بگذارید بچشد. این بهترین روش برای میوه خور کردن فرزندتان است.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
* بچه‌ها در بیرون از منزل میوه بیشتر می‌خورند. عصرها اگر وقت دارید دست کودک دلبندتان را بگیرید و پارک نزدیک خانه‌تان سری بزنید. مقداری میوه با خود ببرید و زمان‌هایی که از بازی فارغ می‌شود به او بدهید تا بخورد.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
* ابتکار عمل به خرج بدهید. میوه‌ها را خرد کنید و روی بشقاب به شکل عروسک و اشکال مختلف در بیاورید. یا میوه را در سیخ‌های کوچک یا خلال دندان فرو کنید و به دستشان بدهید تا بخورند.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
* دسرهای میوه‌ای درست کنید. اگر داخل ظرف برایش بستی می‌کشید حتماً آن‌را با میوه‌ها ریز رنگارنگ تزیین کنید و تاکید کنید میوه‌ها را بخورد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا