نماز زیاد شدن روزی
روایت شده: مردی نزد رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) آمد و گفت: یا رسول الله، من صاحب عیالم و قرض دارم و حالم بس سخت است، به من دعایی تعلیم فرما که بخوانم خدای عزّوجلّ را تا به من آنقدر روزی کند که قرضم را ادا نمایم و به آن بر عیال خود استعانت جویم.
فرمود: ای بنده خدا وضو بگیر وضوی کاملی، بعد دو رکعت نماز بخوان و رکوع و سجود آن را به طور کامل بجا آور، پس بگو:يَا ماجِدُ يَا واحِدُ يَا كَرِيمُ ، أَتَوَجَّهُ إِلَيْكَ بِمُحَمَّدٍ نَبِيِّكَ نَبِيِّ الرَّحْمَةِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ ، يَا مُحَمَّدُ يَا رَسُولَ اللّٰه ، إِنِّي أَتَوَجَّهُ بِكَ إِلَى اللّٰهِ رَبِّي وَ رَبِّكَ وَرَبِّ كُلِّ شَيْءٍ ، وَأَسْأَلُكَ اللّٰهُمَّ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَأَهْلِ بَيْتِهِ ، وَأَسْأَلُكَ نَفْحَةً كَرِيمَةً مِنْ نَفَحَاتِكَ وَفَتْحاً يَسِيراً وَ رِزْقاً واسِعاً أَلُمُّ بِهِ شَعَثِي ، وَأَقْضِي بِهِ دَيْنِي ، وَأَسْتَعِينُ بِهِ عَلَىٰ عِيَالِي.ای بزرگوار، ای یگانه، ای کریم، به سوی تو رو میکنم به محمّد پیامبرت، پیامبر رحمت (درود خدا بر او و خاندانش) ای محمّد ای رسول خدا، به تو رو میکنم به سوی خدا، پروردگارم و پروردگارت و پروردگار همهچیز و از تو میخواهم خدایا که بر محمّد و اهلبیتش درود فرستی و از تو میخواهم نسیم کریمانهای از نسیمهایت و گشایش آسان و رزق واسعی که پراکندگیام را با آن جمع کنم و قرضم را بپردازم و با آن بر عیالم یاری گیرم.
نماز دیگر براى زیاد شدن روزى:
چون خواستی به محلّ کسب خود بروی، ابتدا به مسجد برو و دو رکعت یا چهار رکعت نماز بجا آور و بگو:غَدَوْتُ بِحَوْلِ اللّٰهِ وَقُوَّتِهِ ، وَغَدَوْتُ بِلا حَوْلٍ مِنِّي وَلَا قُوَّةٍ ، وَلٰكِنْ بِحَوْلِكَ وَقُوَّتِكَ ، يَا رَبِّ . اللّٰهُمَّ إِنِّي عَبْدُكَ ، أَلْتَمِسُ مِنْ فَضْلِكَ كَما أَمَرْتَنِي ، فَيَسِّرْ لِي ذٰلِكَ وَأَنَا خَافِضٌ فِي عَافِيَتِكَ.صبح کردم به قدرت و نیروی خدا و صبــح کردم نه با جنبش و نیرویی از پیش خودم، ولی به توان و نیروی تو ای پروردگارم، خدایا من بنده توأم و چنانکه فرمان دادی از فضل تو میجویم، پس آن را برایم آسان فرما و من تنها در سایه عافیتت آسودهام
نماز دیگر:
دو رکعت است که در رکعت اول بعد از سوره «حمد»، سه مرتبه «إِنّٰا أَعْطَیْنٰاکَ الْکَوْثَرَ» و در رکعت دوم پس از سوره «حمد»، سه مرتبه سوره «فلق» و سه مرتبه سوره «ناس» خوانده میشود.
نماز حاجت به نقل از کتاب «مکارم»
زمانی که شب به نیمه رسید، غسل کن و دو رکعت نماز بجا آور، در رکعت اول پس از سوره «حمد» پانصد مرتبه سوره «توحید» و همچنین در رکعت دوم پس از سوره «حمد» پانصد مرتبه سوره «توحید» و آخر سوره «حشر» را از «لَوْ أَنْزَلْنٰا هٰذَا الْقُرْآنَ عَلىٰ جَبَلٍ» تا آخر سوره و شش آیه اول سوره «حدید» و پس از آن به همان حال که ایستادهای هزار مرتبه «إِیّٰاکَ نَعْبُدُ وَ إِیّٰاکَ نَسْتَعِینُ» بگو، سپس نماز را به پایان برسان و ثنای حقتعالی را بجای آور.
اگر حاجتت برآورده شد که به مراد خود رسیدهای و اگر به حاجت خود نرسیدی دوباره این نماز را بخوان و اگر حاجتت برآورده نشد، بار سوم آن را بجا آور، انشاءالله برآورده میشود.
نماز دیگر [برای حاجت]
ثقة الاسلام کلینی در کتاب «کافی»، به سند معتبر از عبد الرّحیم قصیر روایت کرده: به حضرت امام صادق(علیهالسلام) وارد شدم و عرض کردم: فدایت شوم، از پیش خود دعایی اختراع کردهام. فرمود: مرا از اختراع خود واگذار، هرگاه برایت حاجتی بود به رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) پناه ببر و دو رکعت نماز بخوان و آن را به حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) هدیه کن. عرضه داشتم: این نماز را چگونه بجا آورم؟ فرمود:
غسل میکنی و دو رکعت نماز در آغاز و پایان، همانند نماز واجب صبح به جا میآوری و پس از سلام میگویی:
اللّٰهُمَّ أَنْتَ السَّلامُ ، وَمِنْكَ السَّلامُ ، وَ إِلَيْكَ يَرْجِعُ السَّلامُ . اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَبَلِّغْ رُوحَ مُحَمَّدٍ مِنِّي السَّلامَ وَأَرْواحَ الْأَئِمَّةِ الصَّادِقِينَ سَلامِي وَارْدُدْ عَلَيَّ مِنْهُمُ السَّلامَ ، وَالسَّلامُ عَلَيْهِمْ وَرَحْمَةُ اللّٰه وَبَرَكاتُهُ . اللّٰهُمَّ إِنَّ هاتَيْنِ الرَّكْعَتَيْنِ هَدِيَّةٌ مِنِّي إِلىٰ رَسُولِ اللّٰه صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ فَأَثِبْنِي عَلَيْهِما مَا أَمَّلْتُ وَرَجَوْتُ فِيكَ وَفِي رَسُولِكَ يَا وَلِيَّ الْمُؤْمِنِينَ.خدایا تویی سلام و از توست سلام و به سوی تو سلام باز میگردد، خدایا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و از سوی من به روح محمّد سلام برسان و سلام را نثار ارواح امامان راستگو فرما و به من از سوی آنان سلام بازگردان و سلام و رحمت و برکات خدا بر آنان باد، خدایا این دو رکعت نماز هدیهای است از سوی من به رسول خدا (درود خدا بر او و خاندانش)، بر این دو رکعت پاداشم ده، آنچه آرزو کردم و امید بستم درباره تو و رسولت ای سرپرست مؤمنان.
آنگاه به سجده میروی و «چهل مرتبه» میگویی: «یَا حَیُّ یَا قَیُّوْمُ یَا حَیّاً لَایَمُوتُ یَا حَیّاً لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ یَا ذَا الْجَلالِ وَالْإِکْرامِ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ؛ ای زنده و پاینده، ای زنده ای که نمیرد، ای زنده ای که معبودی جز تو نیست، ای دارای جلالت و بزرگواری، ای مهربانترین مهربانان» سپس جانب راست صورت خویش را بر زمین میگذاری و همین دعا را چهل مرتبه میخوانی، آنگاه جانب چپ صورت خود را بر زمین میگذاری و باز چهل مرتبه این دعا را قرائت میکنی. سپس سر از سجده برمیداری و دست را به جانب آسمان برداشته چهل مرتبه میخوانی، پس از آن دستها را بر گر*دن خود میگذاری و به انگشت شهادت خویش پناه برده چهل مرتبه میخوانی،
سپس محاسن خود را با دست چپ میگیری و گریه میکنی یا اظهار گریستن مینمایی و میگویی:
يَا مُحَمَّدُ يَا رَسُولَ اللّٰه ، أَشْكُو إِلَى اللّٰه وَ إِلَيْكَ حاجَتِي وَ إِلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الرَّاشِدِينَ حَاجَتِي وَبِكُمْ أَتَوَجَّهُ إِلَى اللّٰهِ فِي حاجَتِي.ای محمّد، ای رسول خدا، حاجتم را به جانب خدا و تو و خاندان ره یافتهات شکایت میکنم و در حاجتم به وسیله شما به سوی خدا توجه مینمایم.
سپس به سجده میروی و میگویی: «یَا اللّٰهُ یَا اللّٰه» به اندازه اى که نفس قطع شود، آنگاه میگویی: «صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وافعل بی کذا وکذا» و به جاى کذا و کذا (با من چنین و چنان کن) حاجت خود را بخواه.
پس از آن حضرت صادق(علیه السّلام) فرمود: من بر خداى عزّوجلّ ضامنم که از جاى خود حرکت نمیکنی، مگر آن که حاجت تو برآورده شود.
انجمن تک رمان...انجمن رمان نویسی تک رمان با ارائه محیطی امن و صمیمی فعالیت خود را در راستای ترویج کتابخوانی آغاز کرده است.
forum.taakroman.ir