با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
نام رمان: کلاغزاده (جلد اول) نویسنده: نوشین سلمانوندی ژانر: عاشقانه_اجتماعی ویراستار: ZiBa ناظر: ShaHRokh_Ardalaan خلاصه: نارون، همان کلاغ بدشگونی است که به خیالش، هر فراز و نشیب زندگیای را با قدمهایش برهم میریزد و اما، کسی از ج*ن*س عشق، در قعر سیاهیِ روزهایش، ناجیاش میشود! ریسمانهای...
نام اثر: منظومهی معصومه نام شاعر: معصومه نجاتی سبک: شعرِ نو سطح شعر: برگزیده ویراستار: ZiBa مقدمه: بهنام خدای شعر و احساس! خدایی که از زیبایی وجود خویش، به برخی از بندگانش، چشمهی پرجوش و خروشِ احساس را بخشید و دیدگاه و نظراتشان را؛ چون شعری روان در وجودشان سرشار کرد. بهنام خدایی که...
بهنام ایزد یکتا شنهای بیابان را من، دیگر باور نخواهم داشت. نویسنده: جیرجیرکِ آبی کاربرتک رمان ویراستار: ZiBa ژانر: عاشقانه، تراژدی *دلنوشتههایم مخاطبی ندارند. تک به تک واژههای شیرین دلنوشتههایم را به دوستان عزیزتر از جان، تقدیم میکنم. من تصویر تو را لابهلای شنهای بیابان دیدم! همان...
#پارت سوم (سمیه) با رعدی که زد از خواب پریدم اوه، اینو به عنوان یه اتفاق الهی دیدم که خدا داره میگه بسته دیگه بیدارشو. وای من باز دارم میرم تو فاز خل شدن. در اتاقم رو باز کردم یا قمر شب شده ما هنوز خوابیم.در اتاق حسین و طاها رو زدم. -خرسای خرس تر از خرس پاشید. همینجوری داشتم مشت به در اتاق...
?به نام خداوند احساس? دلنوشته: من غمگین وجودم نام نویسنده: معصومه نجاتی ژانر: عاشقانه، تراژدی مقدمه: صدای سکوت شب در میان خیابانهای خالی از احساس، اکو میشود و گوشهایم از حجم فریاد سکوت، کر میشود! من در میان هجوم بیرحمانه خاطرات، گوشهی تاریک درونم، اشک بی کسی جاری خواهم کرد و چشمان خیس از...
نام دلنوشته: آرزو مطار *مطار: پرواز ویراستار: ZiBa نام نویسنده: Hnnaneh (حنانه سادات میرباقری) مقدمه: سوگند به عشقی که همچو شرارهای آتشین در دلم رخنه کرده است ... من آمادهام تا همچو عقابی، پرواز را آغاز کنم. آغاز پروازی پرشور که با مهری ناگسستنی در آسمانها شروع میشود. اوج گرفتن آسان است،...
با سپاس از .SARISA. بابت جلد گوگولش♡ نام کتاب: هتل گرامر مدرس و گردآورنده: شقایق مهرلوس ناظر: طلایه سطح: نیمه پیشرفته ویراستار: ziba خلاصه: در این مجموعه سعی شده تا بخش کوچک؛ اما پرکاربرد گرامر زبان بررسی و تا حد توان یاد داده شود. برخی از گرامرها آسان و برخی دیگر به نسبت دشوار است که تلاش...