خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

صندلی داغ صندلی د*اغ با حضور ShaHRokh_Ardalaan ناظر انجمن تک رمان

• نویسنده موضوع *Emerald*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 20
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ShaHRokh_Ardalaan

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
50
خب شما صندلیت خیلی یخ شده نمیدونم خوش شانسی یا چی-_-
لوک خوش‌شانس جلوم به زانو در اومده uzln
ولی خب منم چند تا سوال میپرسم البته حالا خیلی اصرارم ندارم سوزناکش کنم:))
در تلافی شدنش هیچ شکی نداشته باشین مربا جان.
1-نظرت درباره افراد زیر:
تتلو: آدم حسابش نمی‌کنم اصلاً که بخوام نظری بدم درموردش.
احسان علی خانی: نظری ندارم.
مهناز افشار: نظری ندارم
سایمون کاول*-*: نظری ندارم
تام هنکس: فیلم دورافتاده رو که بازی کرده بود دوست داشتم.
بهاره رهنما:| : فیلم ایرانی نمی‌بینم زیاد که نظری درمورد بازیگرها داشته باشم. از پایانشون خوشم نمیاد.
حامد همایون: مورد علاقه‌م نیست
امین فردین:| : نظری ندارم
من:/ دوست خوبی هستی. همین کافیه.
ساریسا: طراح بسیار عالی هستن.

2-کسی تا حالا پشت سر من پیشت غیبت کرده خدایی؟ نه-_- راستشو بگو چی گفته؟چیزی نشنیدم و دنبال این مسخره‌بازی‌ها نیسم.
3-به نظرت چند سال درگیر کرونا میمونیم؟-_- این‌طور که از بوش پیداست یه ده سالی/:
4-دستاتو چن بار در روز میشوری؟ بیش از بیست بار.
5-خیلی نگشتم ببینم فارغ التحصیل شدی یا نه؟:/ شدم
6-اگه آره چقد افسوس مسخوری دانشگاها مجازی شده؟ زیاد. درصد یادگیری پایین رفته برای دانشجوها و همه به تقلب رو آوردن.
7-تو خوابگاه دانشجویی پسرا تا حالا بودی یا نه؟ آره چرا میگن خیلی ناجوره؟ چون هست :/ افتضاح ترین نکته درموردش فکر میکنی چی باشه ؟ اینکه چهارتا پسر بوگندو شلخته توی یه اتاق جمع میشن/: تمام موهای سر آدم می‌سوزه(خودت تا ته خط رو بخون مربا)یا اگه دیدی چی بود؟همون مورد قبل
8-واقعا چرا به نظرت از روی رمانا فیلم میسازن وقتی به اندازه خود رمانا خوب درنمیاد؟-_- جدیدا مردم بیشتر میرن سمت فیلم تا کتاب.
9-سه تا از بهترین فیلمایی که دیدی؟ آنابل. ایت. مغزهای کوچک زنگ زده. شکمم خالیه، چه سوال‌های مهمی می‌پرسی/:
10-نظرت درباره ی پایان باز؟ خیلی ساده میشه و باعث میشه رمان به کل از فکر خواننده بیرون بره.
11-یک پایان باز چقد باید باز باشه؟:/ تا حدی که مواردی رو برای فکر کردن به رمان برای خواننده باقی بذاره.
12-مانی اور لاو؟ money
13-یکی از بدترین سوتیایی ک خودت دادی؟:/( دیگه اینو نمیتونی بندازی گر*دن زیبا:)) )
؛؟)) آخ گیرم انداختی.
من با یه پسر توی فامیل اصلاً کنار نمیام؛ پارسا؛ یکم فامیل دور میشه ولی رفت و آمد زیاد دارن. خیلی هم آدم بی‌حیایی تشریف داره. یکی از نقشه‌هایی که براش آماده کرده بودم این بود که یه دختری به پدرش زنگ بزنه و درمورد این حرف بزنه که با هم ازدواج کردن و حالا پارسا با یه بچه تنهاش گذاشته. شماره‌ی بابای پارسا با بابا رضا تقریبا مثل همن فقط مال پدر پارسا آخرش به جای 25، 27 بود. خودم دوتا سیمکارت گرفته بودم براشون. برعکس باباهامون که خیلی با هم رفیقن؛ من و پارسا ر*اب*طه‌ی خوبی نداریم. خلاصه که دانیال شماره رو اشتباهی داده بود به دختره. عصر بود و منم که تازه از سفر کاری برگشته بودم؛ گوشی بابام زنگ خورد؛ یه چند دقیقه‌ای گذشت که احساس کردم قطع نخاع شدم. دان به جای شماره‌ی پدر پارسا، شماره‌ی پدر من رو داده بود/: تا چند ماه از آ*غ*و*ش پدرانه که هیچ؛ از پا گذاشتن توی خونه هم محروم بودم؛ اما مگه این پدر ما باور می‌کرد همش نقشه بود؟ هنوزم مامانم این سوتی رو سوژه دستش می‌کنهBkd;!؛؟))

14-به یکی که رمانش افتضاحه چطوری نظر واقعیمون درباره ی رمانش رو بگیم؟:/ با لحن آروم. جوری که دوست داری با خودت صحبت بشه.
15-چرا لورنتز اومد فرمالیزم داد؟:/ از اون بدتر-_- چرا همیلتو.ن اومد دوباره همین کارو تکرار کرد؟-_- تو به پرتابگر کوییلی چی‌کار داری آخه دختر؟
16- چرا مردم آزمون تیزهوشان شرکت میکنن بعد واسه اینکه سیس بیان میگن ما نمیخوایم اصن بریم یا حتی بعدش میگن ما قبول شدیم نرفتیم؟:/ مثل این می‌مونه بری درخواست ریاست جمهوری بدی و ردت کنن؛ میگی خودت رد کردی یا ردت کردن؟
17- چرا ملت هفت سال پشت کنکور میمونن ولی از تجربی دست نمیکشن؟:/ چون یه ملت دیگه پشت سرشون وز وز می‌کنن که چی رو انتخاب کنن.
18- چرا زود میگذره؟:/ زود یا دیرش رو نمی‌دونم؛ فقط می‌دونم یکی اینجا کتک لازمهFjj)5
19-بهترین نصیحتی که شنیدی؟ برای خودت زندگی کن؛ فقیر رو از خدا می‌ترسونن و ثروتمند رو فقیر
20- میوه ای ک ازش بدت میاد؟کیوی/: به هیچ‌وجه نمی‌خورم.
21-با ارزش ترین چیزی که داری؟ خانوادم
22-از فرم دماغت راضی هستی یا ن؟ چرا نباشم؟
23- قد و وزن؟ قد 190/وزن 93
24- سایز پا-_-؟( اونجوری نگاه نکن-_-) 43Efhik
25-به نظرت غیر قابل درک ترین عادت یا رفتار شما آقایون برای ما خانوما چیه؟:/ ی کم توضیحش بده-_- بی‌احساس بودنمون شاید. شما خانم‌ها احساسی برخورد می‌کنین درحالی‌که ما آقایون با مغزمون جلو می‌ریم و همین شکاف عمیقی بین خانم‌ها و آقایون درست می‌کنه. مثلا یه خانم کلی به خودش می‌رسه؛ تهش مردِ میگه خوبه؛ ولی رنگ موهات خیلی تو چشمِ. برو عوض کن/:
26- غیر قابل درک ترین رفتار خانوما برای آقایون؟ عشق به خرید/:
27-اصلا رمان منو قبلا میخوندی یا فق لایک میزدی؟ خوندم یکم؛ ولی درگیری‌هایی که پیش اومد وقتم رو گرفت.
28- پس چرا ادامه ی پرشینز گات تلنت پخش نمیشه؟:/ نمی‌دونم مرباYo8@sd
خب فک کنم بسه :))
فاتحه بلدی بخونی؟

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا