خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

شخصیت شناسی از روی پرنده ماه

• نویسنده موضوع ~**majhol**~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 841
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

~**majhol**~

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-09
کیف پول من
-72
اول فروردین تا 25 فروردین شاهین

اگرتاریخ تولد شما از اول فروردین تا 25 فروردین می باشد پرنده مورد نظر شما شاهین است . شما فردی مقتدر و توانا و با مهارت می باشید و می توانید از موانع سخت عبور کنید اما باید برای عبور از موانع ، مراقب باشید تا انرژی شما هدر نرود.

26 فروردین تا 22 اردیبهشت مرغابی

اگر از فروردین تا 22 اردیبهشت به دنیا آمده اید، پرنده ماه تولد شما مرغابی است . شما فردی با هدف اما بی دقت هستید که این بی دقتی هابه ضرر تان خواهد بود . شما برای رسیدن به هدف مود نظرتان همیشه هر نوع رنجی را به جان می خرید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

~**majhol**~

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-09
کیف پول من
-72

23 اردیبهشت تا 19 خرداد قمری

اگر شما از 23 اردیبهشت تا 19 خرداد به دنیا آمده اید ، پرنده ماه تولدتان قمری است . شما فردی آرام ، بردبار، سازگار وبا شخصیت جالب می باشید که همیشه از زندگی عاشقانه ل*ذت می برید و خیلی کم خسته می شوید.

20 خرداد تا16 تیر عقاب

اگر شما از 20 خرداد تا16 تیر به دنیا آمده اید ،پرنده ماه تولدتان عقاب است . دارای شخصیتی قابل احترام و سرسخت هستید ، کارهای بیهوده انجام نمی دهید و با نفوذ خودتان مخالفان را سرکوب می کنید .

~**majhol**~

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-09
کیف پول من
-72

17 تیر تا 13 مرداد بلبل

اگر متولد 17 تیر تا 13 مرداد هستید ، پرنده ماه تولد شما بلبل است . شما قبل از دیده شدن ، حرف هایی برای گفتن دارید و صدایتان به گوش می رسد اما برخی از افراد معتقدند صحبت های شما به عمل نمی رسد .

14 مرداد تا 10 شهریور مرغ ماهیخوار

اگر 14 مرداد تا 10 شهریور متولد شده اید ، پرنده ماه تولد شما مرغ ماهیخوار است . شما دارای شخصیتی رویایی و حساس و پرزرق و برق هستید و از هوش زیادی برخوردار هستید . شما می توانید با خونسردی و به مرور زمان مشکلات تان را حل کنید .

~**majhol**~

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-09
کیف پول من
-72

11 شهریور تا 7 مهر قو

اگرشما متولد 11 شهریور تا 7 مهر هستید ، پرنده ماه تولد شما قو است . شما مانند قو ، فردی مغرور و دارای شخصیت پیچیده ای هستید . شما خیلی کم و در برخی از مواقع عصبی می شوید و سعی می کنید با همه با کمال آرامش برخورد نموده و دوست ندارید ، درگیر شوید .

8 مهر تا 5 آبان دارکوب

اگر زمان تولد شما 8 مهر تا 5 آبان است ، شما دارای شخصیتی سختگیر و سختکوش می باشید که تحمل بالایی دارید اما در عین حال گاهی اوقات حواس پرت می باشید .

~**majhol**~

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-09
کیف پول من
-72

6 آبان تا 3 آذر باز کوچک

اگر شما متولد 6 آبان تا 3 آذرهستید ، پرنده ماه تولدتان باز کوچک است . شما فردی هستید که گاهی اوقات مضطرب هستید و تمرکز خود را از دست می دهید اما ذهن فعالی دارید که موجب می شود بدون اینکه مضطرب شوید ، از یک موضوع به موضوع دیگری بپردازید.

4 آذر تا 2 دی کلاغ

اگر در روزهای 4 آذر تا 2 دی به دنیا آمده اید ، فردی با هوش ، دارای انرژی مثبت هستید و بسیار مقاوم می باشید . شما می توانید مشکلات خود را خیلی راحت حل کنید . عاشق طبیعت و عاشق تعامل با افراد دیگر می باشید .

~**majhol**~

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-09
کیف پول من
-72

3 دی تا30 دی حواصیل

پرنده افراد متولد 3 دی تا30 دی ، حواصیل می باشد که پرنده ای بسیار زیباست . این افراد دارای شخصیتی محکم و استوار هستند که از پس هر مشکلی به راحتی بر می آیند و مشکلات را به راحتی حل خواهند نمود . این افراد به دلیل اینکه افرادی متفکر هستند ، تنها و منزوی به نظر می رسند .

اول بهمن تا 28 بهمن س*ی*نه سرخ

پرنده متولدین ماه بهمن تا روز 28 ، س*ی*نه سرخ است که پرنده ای کوچک و بسیار زیبا می باشد . افراد متولد این ماه دارای شخصیتی برون گرا هستند و بسیار خانواده دوستند و طبع گرمی دارند . اما این افراد خونگرم گاهی از اوقات خودرای، خودخواه و ستیزه جو می شوند .

29 بهمن تا آخر اسفند سهره

سهره نام پرنده متولدین 29 بهمن تا آخر اسفند ماه است . این افراد حساس و اجتماعی هستند که به علت خونگرم بودن تعامل زیادی با دیگران دارند . این افراد به ورزش علاقه فراوانی دارند و از طرفداران پر و پا قرص ورزش هایی مانند فوتبال و والیبال و... هستند .

Lady of Darkness

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-09
کیف پول من
50

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,917
20 خرداد تا16 تیر عقاب

اگر شما از 20 خرداد تا16 تیر به دنیا آمده اید ،پرنده ماه تولدتان عقاب است . دارای شخصیتی قابل احترام و سرسخت هستید ، کارهای بیهوده انجام نمی دهید و با نفوذ خودتان مخالفان را سرکوب می کنید

بی نهایت

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
کیف پول من
2,700
6 آبان تا 3 آذر باز کوچک

اگر شما متولد 6 آبان تا 3 آذرهستید ، پرنده ماه تولدتان باز کوچک است . شما فردی هستید که گاهی اوقات مضطرب هستید و تمرکز خود را از دست می دهید اما ذهن فعالی دارید که موجب می شود بدون اینکه مضطرب شوید ، از یک موضوع به موضوع دیگری بپردازید.

بالا