خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

شخصیت شناسی از روی پرنده ماه

• نویسنده موضوع ~**majhol**~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 841
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
اول فروردین تا 25 فروردین شاهین

اگرتاریخ تولد شما از اول فروردین تا 25 فروردین می باشد پرنده مورد نظر شما شاهین است . شما فردی مقتدر و توانا و با مهارت می باشید و می توانید از موانع سخت عبور کنید اما باید برای عبور از موانع ، مراقب باشید تا انرژی شما هدر نرود.

26 فروردین تا 22 اردیبهشت مرغابی

اگر از فروردین تا 22 اردیبهشت به دنیا آمده اید، پرنده ماه تولد شما مرغابی است . شما فردی با هدف اما بی دقت هستید که این بی دقتی هابه ضرر تان خواهد بود . شما برای رسیدن به هدف مود نظرتان همیشه هر نوع رنجی را به جان می خرید.
Ffgh

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Tanin

ارشد بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-07
کیف پول من
12,936
6 آبان تا 3 آذر باز کوچک

اگر شما متولد 6 آبان تا 3 آذرهستید ، پرنده ماه تولدتان باز کوچک است . شما فردی هستید که گاهی اوقات مضطرب هستید و تمرکز خود را از دست می دهید اما ذهن فعالی دارید که موجب می شود بدون اینکه مضطرب شوید ، از یک موضوع به موضوع دیگری بپردازید.

4 آذر تا 2 دی کلاغ

اگر در روزهای 4 آذر تا 2 دی به دنیا آمده اید ، فردی با هوش ، دارای انرژی مثبت هستید و بسیار مقاوم می باشید . شما می توانید مشکلات خود را خیلی راحت حل کنید . عاشق طبیعت و عاشق تعامل با افراد دیگر می باشید .
Hdio)4آذر

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
11 شهریور تا 7 مهر قو

اگرشما متولد 11 شهریور تا 7 مهر هستید ، پرنده ماه تولد شما قو است . شما مانند قو ، فردی مغرور و دارای شخصیت پیچیده ای هستید . شما خیلی کم و در برخی از مواقع عصبی می شوید و سعی می کنید با همه با کمال آرامش برخورد نموده و دوست ندارید ، درگیر شوید .

8 مهر تا 5 آبان دارکوب

اگر زمان تولد شما 8 مهر تا 5 آبان است ، شما دارای شخصیتی سختگیر و سختکوش می باشید که تحمل بالایی دارید اما در عین حال گاهی اوقات حواس پرت می باشید .
قو؟کاملا راست میگه این منو از کجا انقدر میشناسه:/

بالا