خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

فال درخت براساس تاریخ تولد

• نویسنده موضوع NeGムr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 30
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت کاج( منحصر به فرد)
به شراکت های موافق عشق می ورزند. آنها میدانند که زندگی را چگونه راحت بگیرند. بسیار فعال و طبیعت گرا می باشند. این گروه افرادی قابل اعتماد و اهل عملند که بسادگی عاشق می شوند ولی احساسات سریعاً او را می سوزاند و تا رمانی که ایده آل خود را نیابد همه چیز برای او نا امید کننده است. در روابط عاشقانه باید مراقب قلب ساده و صمیمی آنها بود که شکسته نشود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
کیف پول من
25
4 مرداد الی 13مرداد درخت سرو
درخت سرو(با وفا)
قوی,عضلانی سازگار و قانع به آنچه که زندگی به آنها می دهد . خوشبین و خوشنود بوده و بسیار علاقه مند به پول و دانش می باشند و از تنهایی متنفرند.عاشقی احساساتی اند که هرگز نمی توانند راضی گردند. بسیار مهربان بوده سرکش و بی دقتند و سریع خشمگین می شوند.

_sevma_

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
کیف پول من
1,709
درخت سیب (عاشق)
این افراد فریبنده, جذاب و سراسر پر از انرژی مثبت می باشند.اهل خوش و بش حادثه جو حساس و همیشه عاشق اند. دوست دارند عاشق باشند و همیشه عاشقشان باشند. با وفا زوجی پر محبت- بسیار بخشنده و پر استعداد و اصولاً برای امروز زندگی می کنند – آنها فیلسوفانی با فکر آزاد می باشند که دارای قوه تخیل بسیار بالا هستند.
آری درست است :)

'mobin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-29
کیف پول من
-451
درخت کاج( منحصر به فرد)
به شراکت های موافق عشق می ورزند. آنها میدانند که زندگی را چگونه راحت بگیرند. بسیار فعال و طبیعت گرا می باشند. این گروه افرادی قابل اعتماد و اهل عملند که بسادگی عاشق می شوند ولی احساسات سریعاً او را می سوزاند و تا رمانی که ایده آل خود را نیابد همه چیز برای او نا امید کننده است. در روابط عاشقانه باید مراقب قلب ساده و صمیمی آنها بود که شکسته نشود.
شت کاج=*)

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,917
درخت صنوبر (مرموز)
دارای سلیقه ای غیر عادی و خوب بوده که تا حدی دارای گرایشات خود خواهانه می باشند. این افراد با نزدیکان خود مدارا نموده و تا اندازه ای فروتن می باشند. آنها خلاق کله شق بوده و دارای دوستان بسیار زیاد و بلند پروازی آنها بسیار زیاد می باشد این دسته از مردم بسیار قابل اعتماد می باشند.

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853

درخت سپیدار (بلاتکلیف)
بسیار اهل تجمل به نظر می رسند. خیلی اعتماد به نفس ندارند ولی وقتی لازم باشد از خود جرات نشان می دهند. آنها طالب محیطی گرم می باشند. در انتخاب خود بسیار وسواس دارند و اغلب تنهاست. این گروه دارای طبعی هنرمندانه می باشند و گرایشی به سمت فلسفه دارند. دارای سازماندهی خوبی است و در هر موقعیتی قابل اعتماد است و روابط را بسیار جدی می گیرد.
اعتماد به نفسم بالاععه

بالا